Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@monilik myslim ze aj aj.Su rozne,ale ty uz tak lahkko ms nedostanes,cize nepotrebujes.Ja tak normalne plavam iba v plaveckom bazene a tam je tolko chloru,ze asi ani netreba V mori to zas vydezinfikuje slana voda.Najhorsie su fakt asi tie stojate a trmalne vody. A okrem toho ,prve dva dni,kedy je krvacanie najsilnejsie plavat nechodim vôbec.NEviem ci nahodou aj v DM nemaju.
gerry22 a ty ako? Si sa nejak stratila 😉
mala som taku slabulilinocku ciarku na mamateste, ale tie vraj duchuju? ktore su to tie lepsie?
@mini238 a kedy začínaš užívať? po akej dobe snaženia ti ho nasadili? my sa nesnažíme v podstate dlho 5 mesiacov, ale lekár mi tvrdil, že nakoľko som mala problemové chodenie MS tak, aby sme zbytočne neťahali čas, keďže sa nám to tie 4 mesiace nepodarilo, bohužial taká je doba...takže pevne verím, že nám to niečo pomôže...
@zuzanka_h pepino testy (DM drogerie, Tesco, urcite aj inde) a Lady max, Dr. Max lekaren
@senselinka moja ja som v pohode a viem že ms isto príde. Neviem mám tušáka. Test robit nebudem nekupila som uvidím či príde. Ale dakujem vám že mi tak prajete.
@butterfly333 ta je teda paradna. keby si byvala blizsie,tak ta urcite angazujem. 😀
@butterfly333 nadhernaaaa. Co je vo vnutri?
@kakatulik Dakujem moja t osom dnes prvý krat robila lebo mm chcel slanu snád imbude chutit. 😀 😀
@tinka881 vo vnutri su toasty syrova natierka šunka uhorky a tak dokola.
@butterfly333 jeeeeej tak to je paraaaada! 🙂 sikulka sikovna 😉..co je ten zaklad?..ja som raz ribila slanu a zaklad sa 'vyrabal' z kuskov chleba...keby som nebola tak daleko poprosila by som ta kusok odlozit pre mna 😀
@blanch12 Dakujem moja jasom dávala toasty syrovu natierku šunku a uhorky a tak dokola.
@butterfly333 je kraaaasna a ty si veelmi šikovná 😍😍😍
@kchan dakujeeeeeeem 😀
@butterfly333 krasne😀kde sa taketo veci kupuju?
@kakatulik čo konkrétne ?stolík zo sconta tam maju aj tie ostatné veci všetko možne tam maju.

Baby, pridávam sa aj ja, mrchu som čakala až zajtra, ale dnes 1 DC, teraz bol prvý mesiac s clostylom, zatiaľ nezaúčinkoval. Ideme do ďalšieho mesiaca...držím každej palce!