icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

mokus113
8. júl 2016

Baby, pridávam sa aj ja, mrchu som čakala až zajtra, ale dnes 1 DC, teraz bol prvý mesiac s clostylom, zatiaľ nezaúčinkoval. Ideme do ďalšieho mesiaca...držím každej palce!

junacik
8. júl 2016

@ajana1 veď jasné, že je na každej z nás ako sa rozhodneme a potom si budeme aj niesť následky. Ja som jej nezakázala sa kúpať! Len som sa pýtala, či sa bude🙂

junacik
8. júl 2016

@monilik áno je to na každej z nás a každá sme individuálna🙂 jasné, že čo ženu nezaťažuje tak to môže robiť🙂

monilik
8. júl 2016

@kakatulik ja som zase chodila plavat s normalnymi tamponmi takym stylom ze tesne pred kupanim novy a tesne po kupani vymenit a nikdy som nemala problem. jasne ze by som si ho nenechala v sebe cely den s tou nasiaknutou vodou...

kakatulik
8. júl 2016

@monilik ved aj ja som to tak robila...ale ked som prisla na tieto,tak davm tie. 🙂

monilik
8. júl 2016

@kakatulik oni asi tak nenasiaknu, ze? a kupovala si v lekarni? ci sa to da aj v drogerke?

kakatulik
8. júl 2016

@monilik myslim ze aj aj.Su rozne,ale ty uz tak lahkko ms nedostanes,cize nepotrebujes.Ja tak normalne plavam iba v plaveckom bazene a tam je tolko chloru,ze asi ani netreba V mori to zas vydezinfikuje slana voda.Najhorsie su fakt asi tie stojate a trmalne vody. A okrem toho ,prve dva dni,kedy je krvacanie najsilnejsie plavat nechodim vôbec.NEviem ci nahodou aj v DM nemaju.

monilik
8. júl 2016

@kakatulik pre buducnost a pre info sa pytam... 😉

kakatulik
8. júl 2016

@monilik jasne...a no oni tak tu vodu nenasaju. 😉 😀

mini238
8. júl 2016

@mokus113 ja som teraz dostala Clostil a Pregnl v CRMku,som zvedava na vysledok....drzim nam palce 🙂

popilka
8. júl 2016

gerry22 a ty ako? Si sa nejak stratila 😉

popilka
8. júl 2016

@gerry22 a ty ako? Si sa nejak stratila 😉

zuzanka_h
8. júl 2016

mala som taku slabulilinocku ciarku na mamateste, ale tie vraj duchuju? ktore su to tie lepsie?

mokus113
8. júl 2016

@mini238 a kedy začínaš užívať? po akej dobe snaženia ti ho nasadili? my sa nesnažíme v podstate dlho 5 mesiacov, ale lekár mi tvrdil, že nakoľko som mala problemové chodenie MS tak, aby sme zbytočne neťahali čas, keďže sa nám to tie 4 mesiace nepodarilo, bohužial taká je doba...takže pevne verím, že nám to niečo pomôže...

senselinka
8. júl 2016

@zuzanka_h pepino testy (DM drogerie, Tesco, urcite aj inde) a Lady max, Dr. Max lekaren

simisk
8. júl 2016

@zuzanka_h no mne tiez pred 2tyzdnami mamatest zaduchoval a to ta ciarka az taka slaba nebola.A potom som dostala.Asi by im mali urobit kontrolu aby nas chuderi zeny zbytocne nenadejovali.

butterfly333
8. júl 2016

@senselinka moja ja som v pohode a viem že ms isto príde. Neviem mám tušáka. Test robit nebudem nekupila som uvidím či príde. Ale dakujem vám že mi tak prajete.

butterfly333
8. júl 2016

Baby prave som ju dokončila moja prvá slaná torta. Sladká sa ešte robí.

kakatulik
8. júl 2016

@butterfly333 ta je teda paradna. keby si byvala blizsie,tak ta urcite angazujem. 😀

tinka881
8. júl 2016

@butterfly333 nadhernaaaa. Co je vo vnutri?

butterfly333
8. júl 2016

@kakatulik Dakujem moja t osom dnes prvý krat robila lebo mm chcel slanu snád imbude chutit. 😀 😀

butterfly333
8. júl 2016

@tinka881 vo vnutri su toasty syrova natierka šunka uhorky a tak dokola.

blanch12
8. júl 2016

@butterfly333 jeeeeej tak to je paraaaada! 🙂 sikulka sikovna 😉..co je ten zaklad?..ja som raz ribila slanu a zaklad sa 'vyrabal' z kuskov chleba...keby som nebola tak daleko poprosila by som ta kusok odlozit pre mna 😀

butterfly333
8. júl 2016

@blanch12 Dakujem moja jasom dávala toasty syrovu natierku šunku a uhorky a tak dokola.

kchan
8. júl 2016

@butterfly333 je kraaaasna a ty si veelmi šikovná 😍😍😍

butterfly333
8. júl 2016

@kchan dakujeeeeeeem 😀

butterfly333
8. júl 2016

A idem sa ešte pochválit kedže buden mat narodky tak som si kupila toto.

kakatulik
8. júl 2016

@butterfly333 krasne😀kde sa taketo veci kupuju?

butterfly333
8. júl 2016

Baby a tu je tá sladka pre syna.

butterfly333
8. júl 2016

@kakatulik čo konkrétne ?stolík zo sconta tam maju aj tie ostatné veci všetko možne tam maju.