Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@veroniq85 Ahoj. Ja by som mala dostať v ut - st, ale neviem ako dlhý budem mať cyklus. Stále mám 27-28 dní a minulý mesiac som mala 30. Tak uvidím 🙂 Ako sa cítiš? Myslíš, že sa zadarilo?
@kvetinka18 tak ci sa zadarilo neviem iba strasne dufaaaam😊 co sa tyka priznakov a mozneho tehu tak ja som ani pri prvom nic nemala jediny priznak bol vynechana menstruacia a co sa tyka mrchy tak tam mavam priznaky tak den dopredu bolest brucha a slabe spinenie ale to ked tak najskor v nedeľu večer alebo v pondelok zacne. Inac uz som mala mesiac ze som mala silny pocit ze to asi vyslo a nic z toho tak sa nechcem zase upnut len na nejaky "pocit" a potom byt velmi sklamana. A ty ako? Ako sa cítiš? Chces aj testovat skorej?
@veroniq85
@butterfly333 mne pride MS zajtra/pozajtra, urcite sa dostaví, takze sme v tom spolu 😉
Ale drzim palce, aby vam neprisla 😘
Ahojte mam na predaj ovulacne testy women secret dve balenia je to spolu 40 testov ak by mal niekto zaujem
@malinka2020 a cena prosim?
@malinka2020 jeeeej ty ako sa mas?
@andrejta 20€ uz aj s postovnym za obidve krabicky a pridam aj 5 tehotenskych testov co mi ostali 🙂
@veronika1603 ahoj moja zatial fajn som v 20tt a ty ako ? 🙂
@veronika1603 nebyt ovulacnych tak asi ani neotehotniem :D netusila som ze prave ja budem jedna z tych co maju ovulaciu na 5-7 DC. to mavam este vacsinou dojazdy po MS takze sme sa vtedy nikdy ani nesnazili :D
@lenkastr neviem nemám doma uvidím ked nepríde do pondelka,.
@malinka2020 no vidis. A od ktoreho DC si si ich robila? mavas asi kratke cykly vsak?
@kakatulik ja som si robila od 1 DC a hned aj vtedy som otehotnela 🙂 mavam strasne dlhe cykly . ja som pod 40 nemala . a aj dost nepravidelne proste bolo to cele rozhadzane
@malinka2020 v 1DC si otehotnela? si si ista?
@kakatulik nie myslela som to tak ze od 1 DC som si robila ovulacne testy a hned v ten prvy mesiac som aj otehotnela 🙂
@malinka2020 vdaka, to je vela
@malinka2020 ahaaaa
@malinka2020 super moja v ktorom si?
@veroniq85 ja nijako zvláštne. Bolesti dostanem až keď začnem MS, nijak ani nešpiním pred tým. Čiže príznaky žiadne. Chcela by som, ale asi je to skôr zbytočné. Z čistého testu budem sklamaná. Tak radšej až potom ak by MS nechodila. Ty ideš skôr testovať?
@malinka2020 ak este mas, mam zauje.. Do ip prosim info. Dik. Jana
@senselinka no ja tiez tomu moc neverim a najhorsie ze uz dnes som trochu citila bolest v brusku tak uz som sa zlakla ze menstruacia sa ozvala.
@malinka2020 tie ovu testy som myslela 😊
@lenkastr
@butterfly333
@kareta21
@senselinka
@kvetinka18 tak dievcata vidim ze nas je tu viac ktore dufaju ze najblizsie dni budu prave tie nase a tentokrat budeme plakať od šťastia. Tak drzim vsetkym palce nech ta mrcha nepríde a tesime sa z dvoch ciarociek😘
@kvetinka18 ja tiez budem cakat. Nenavidim ten biely test. Naposledy ked mi vysiel biely teda minuly mesiac som sa tak rozplakala a chytilo ma take zufalstvo ze som musela ist do krabice kde mam odlozene sentimentalne spomienky v spojení s mojim syncekom a musela som vytiahnut stare tehu testy s dvoma // co som tam mala odlozene ako spomienku na prve tehu a aspon ma to trochu zahrialo pri srdci
@veroniq85 ja som mala minulý mesiac dve čiarky a tri dni nato prišla MS ☹

@butterfly333 kedy si ides urobit test?☺