icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

lenkastr
9. júl 2016

@butterfly333 kedy si ides urobit test?☺

kvetinka18
9. júl 2016

@veroniq85 Ahoj. Ja by som mala dostať v ut - st, ale neviem ako dlhý budem mať cyklus. Stále mám 27-28 dní a minulý mesiac som mala 30. Tak uvidím 🙂 Ako sa cítiš? Myslíš, že sa zadarilo?

lenkastr
9. júl 2016

@veroniq85 ja mam dnes (ne)dostat,ale to cakanie ma uz ubija 😃

veroniq85
9. júl 2016

@kvetinka18 tak ci sa zadarilo neviem iba strasne dufaaaam😊 co sa tyka priznakov a mozneho tehu tak ja som ani pri prvom nic nemala jediny priznak bol vynechana menstruacia a co sa tyka mrchy tak tam mavam priznaky tak den dopredu bolest brucha a slabe spinenie ale to ked tak najskor v nedeľu večer alebo v pondelok zacne. Inac uz som mala mesiac ze som mala silny pocit ze to asi vyslo a nic z toho tak sa nechcem zase upnut len na nejaky "pocit" a potom byt velmi sklamana. A ty ako? Ako sa cítiš? Chces aj testovat skorej?

veroniq85
9. júl 2016

@lenkastr fuuha tak ty mas dneska rusno. Tak drzim palce a dufam ze mrcha nedorazi😘 inac aj mna toto cakanie ubija clovek nedokáže na nic ine mysliet. Tych par dni pred ms to je hroza. A testovat sa chystas ci pockas ci sa nahodou mrcha nerozbehne?

lenkastr
9. júl 2016

@veroniq85 rano som testovala,uz som to nemohla vydrzat 😃negativny,hoci potom nabehol duch,ale to mi zvykne na mamateste...dost som bola sklamana,ale verim,ze este nic nie je stratene a tiez mam pocit,ze to vyslo...no ved uvidime,len to cakanie...😯kedy budes testovat? ☺

senselinka
9. júl 2016

@veroniq85
@butterfly333 mne pride MS zajtra/pozajtra, urcite sa dostaví, takze sme v tom spolu 😉
Ale drzim palce, aby vam neprisla 😘

malinka2020
9. júl 2016

Ahojte mam na predaj ovulacne testy women secret dve balenia je to spolu 40 testov ak by mal niekto zaujem

andrejta
9. júl 2016

@malinka2020 a cena prosim?

veronika1603
9. júl 2016

@malinka2020 jeeeej ty ako sa mas?

malinka2020
9. júl 2016

@andrejta 20€ uz aj s postovnym za obidve krabicky a pridam aj 5 tehotenskych testov co mi ostali 🙂

malinka2020
9. júl 2016

@veronika1603 ahoj moja zatial fajn som v 20tt a ty ako ? 🙂

kareta21
9. júl 2016

@veroniq85 ja mam dostat MS zaciatkom tyzdna..cca utorok az streda..tak uvidime..som zvedava

malinka2020
9. júl 2016

@veronika1603 nebyt ovulacnych tak asi ani neotehotniem :D netusila som ze prave ja budem jedna z tych co maju ovulaciu na 5-7 DC. to mavam este vacsinou dojazdy po MS takze sme sa vtedy nikdy ani nesnazili :D

butterfly333
9. júl 2016

@lenkastr neviem nemám doma uvidím ked nepríde do pondelka,.

kakatulik
9. júl 2016

@malinka2020 no vidis. A od ktoreho DC si si ich robila? mavas asi kratke cykly vsak?

malinka2020
9. júl 2016

@kakatulik ja som si robila od 1 DC a hned aj vtedy som otehotnela 🙂 mavam strasne dlhe cykly . ja som pod 40 nemala . a aj dost nepravidelne proste bolo to cele rozhadzane

kakatulik
9. júl 2016

@malinka2020 v 1DC si otehotnela? si si ista?

malinka2020
9. júl 2016

@kakatulik nie myslela som to tak ze od 1 DC som si robila ovulacne testy a hned v ten prvy mesiac som aj otehotnela 🙂

andrejta
9. júl 2016

@malinka2020 vdaka, to je vela

kakatulik
9. júl 2016

@malinka2020 ahaaaa

veronika1603
9. júl 2016

@malinka2020 super moja v ktorom si?

veroniq85
9. júl 2016

@lenkastr no ja sa bojim testovat lebo to sklamanie z bieleho testu vo mne niekedy vzbudzuje este vacsie zufalstvo ako ked uz pride samostna mrcha. Ja asi pockam cca do utorku a ak by neprisla tak vtedy.

kvetinka18
9. júl 2016

@veroniq85 ja nijako zvláštne. Bolesti dostanem až keď začnem MS, nijak ani nešpiním pred tým. Čiže príznaky žiadne. Chcela by som, ale asi je to skôr zbytočné. Z čistého testu budem sklamaná. Tak radšej až potom ak by MS nechodila. Ty ideš skôr testovať?

jlp
9. júl 2016

@malinka2020 ak este mas, mam zauje.. Do ip prosim info. Dik. Jana

veroniq85
9. júl 2016

@senselinka no ja tiez tomu moc neverim a najhorsie ze uz dnes som trochu citila bolest v brusku tak uz som sa zlakla ze menstruacia sa ozvala.

jlp
9. júl 2016

@malinka2020 tie ovu testy som myslela 😊

veroniq85
9. júl 2016

@lenkastr
@butterfly333
@kareta21
@senselinka
@kvetinka18 tak dievcata vidim ze nas je tu viac ktore dufaju ze najblizsie dni budu prave tie nase a tentokrat budeme plakať od šťastia. Tak drzim vsetkym palce nech ta mrcha nepríde a tesime sa z dvoch ciarociek😘

veroniq85
9. júl 2016

@kvetinka18 ja tiez budem cakat. Nenavidim ten biely test. Naposledy ked mi vysiel biely teda minuly mesiac som sa tak rozplakala a chytilo ma take zufalstvo ze som musela ist do krabice kde mam odlozene sentimentalne spomienky v spojení s mojim syncekom a musela som vytiahnut stare tehu testy s dvoma // co som tam mala odlozene ako spomienku na prve tehu a aspon ma to trochu zahrialo pri srdci

kvetinka18
9. júl 2016

@veroniq85 ja som mala minulý mesiac dve čiarky a tri dni nato prišla MS ☹