Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kakatulik no vrrr som zvedava ako mi to dopadne. Ale mozno ho mam ok len vajo nekvalitne kvoli veku alebo kvoli endometrioze, ktovie. Kazdopadne dufam, ze sa zadari, lebo v sept, okt zeby som uz car mohla skusit 😁
Teraz dorobi ten hp, dalsi cyklus mozem folikulom s clstylom ak chcem a potom uz sept
@dejna20 ja si myslim,ze budes mat malo progesteronu a este @ajana1 mala pravdu s tou stitkou...v mojom HP je samozrejme iba TSH,ktore je OK,cize ziadna hypofunkcia,ale chyba T3,T4....no ja ziadne symptomy hyperfunkcie nemam......teraz v lete sa mi stym neche zaoberat,ale na jesen po dovolenke si dam urobit preventivku a v nej vsetko mozne a nemozne.
Co ja viem ten Clostyl....no ved skus,ale aj tu VMK by si mohla 🙂
A este ma napadol Inofolic,alebo extra Inozitol .Ten je dobry na kvalitu vajicok.
@kakatulik tak to ju dostaneme rovnako ja už čakám zajtra dufam že dorazí
@ajana1 ved hej ja viem,ale hyperfunkcou zistia iba z T3,T4.....no ale je to malo pravdepodone ze je to zle....ja mam inu teoriu na tu dlhu LF. 🙂
Tie chute tehotenske nie su....to mam vzdy...ja sladke nemusim,skor som na kysle a slane,ale par dni pred ms by som zjedla styri baliky gumennych macikov jak nic....ani do obchodu nechodim.Dnes som to utisila nanukom....

@kotatko1232 no asi nie bola som na wc a trocha ružové na toaletáku tak konečne snád do rana dorazí