icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

papulka91
12. júl 2016

@patka33 vies co vzdy som mala posunute ale kedze som nato stale myslela akurat tento mesiac som sa nato vykaslala ze sak pride skuaime o mesiac atd a zrazu bum 11 dni meska byva mi nevolno a tak sak sprabim test a pozi. Som nemohla uverit 😊😊😊

lenkastr
12. júl 2016

@papulka91 gratulujem a skor si neskusala testovat?

dejna20
12. júl 2016

@kakatulik cauko no teplota o 0,2 st stupla ale mavam aj vyssie tak no je to take divne, ale zajtra mineste stupne si myslim.

dejna20
12. júl 2016

Jaj a mozem uz ratat 1dpo od vcera ci oddnes? Teplota stupla dnes ale ze folik uz bol praskly vcera podla sona

renimac
12. júl 2016

@dejna20 ak si mala uz vcera zvysenu teplotu, aj ked len o 0,2 stupna, ovu mohla byt kludne uz v nedelu. Nemas nahodou graf?

martinaj
12. júl 2016

Sedím v čakárni na reprodukčnej a mam divny pocit. Snad mi povedia nieco pozitivne 😢

renimac
12. júl 2016

@martinaj urcite ano 😉 drzim palce.

ignorantka
12. júl 2016

@renimac aj ja držím palce tebe 🙂🙂

renimac
12. júl 2016

@ignorantka dakujem 😉 a ty ako? 🙂

ignorantka
12. júl 2016

@renimac jaaaj ja nijako, vyzerá to ze ovulacia podľa BT nebola, tak sme sa dohodli ze budem merať ešte 2 mesiace a potom to pôjdeme riešiť k doktorom 🙂.. Tak som teraz taká pokojná... uz čakám do pár dni na ms, aj cítim ze príde takze hybernujem 😂

renimac
12. júl 2016

@ignorantka ja som po Pohode nejak netradicne v pohode 😀, takze aj keby sa v lete nepodarilo, tak mame tu moznost ist na IVF. Uvidime ci budem taka optimistka aj pred dalsou MS 😀 😎 .

ignorantka
12. júl 2016

@renimac ja verím ze ano 🙂🙂 máš svetlu vyhliadku tak sa uz len dočkať 🙂 Zdraví ste tak co 🙂... Jedna z možnosti MUSÍ vyjsť! 🙂...držím ozaj všetky palce 🙂... A možem sa spytat co to vyjde v tom Brne?€€

renimac
12. júl 2016

@ignorantka kedze nativ poistovna nepreplaca, tak okolo 750€, plus ratam nejake ukony navyse ak bude treba, takze do 1000€. Aj preto dufam, ze raz a dost 😀.

ignorantka
12. júl 2016

@renimac tfuj tfuj tfuj 😂 Dávaj vedieť potom priebežne 🙂

renimac
12. júl 2016

@ignorantka no ja uz tfujkam po celej Bratislave 😀 keby sme tu fakt vsetky do toho septembra otehotneli. Zalozime potom skupinku tehulky z leta 2016.

ignorantka
12. júl 2016

@renimac juuuj ani nehovor... Som tu chvíľu nebola a mám pocit ze tu samé pozitívne tehotenské testy pridávajú 😂...

ignorantka
12. júl 2016
renimac
12. júl 2016

@ignorantka ved toto 🙂 rada by som uz aj svoj pridala 😀

monilik
12. júl 2016

@gerry22 ahoj, ano, nam sa podarilo, mala by som byt teraz v 6tt+0d k dokymu neviem kedy sa dostanem podla toho ako mm dostane volno v robote bud tento piatok alebo az buduci tyzden. potom ma dovolenku. mal mat uz od pondelka ale teraz som si volala tak ze maju posledny julovy a prvy augustovy... tak este mam cas 😀
drzim palce!

kakatulik
12. júl 2016

@dejna20 dnes 1DPO.😀

ajana1
12. júl 2016

@kakatulik aspon ta ta mrcha nenatahuje ked uz nic z toho

dejna20
12. júl 2016

@renimac teplota az dnes isla. Ovulku mi vyznacila apka podla poz ovu testu. Podla mna bola ovu 10. Al 11.7.

popilka
12. júl 2016

@gerry22 A kam ste sa stahovali? U nas stale nic. Snazime sa dalej 😉 Tiez by som mala mat ovu okolo 14, tak do tretice vsetko dobre 😀 Teraz chodim aj na tu folikulometriu, aspon budem vediet, kedy sa snazit.

zuzik_24
12. júl 2016
zuzik_24
12. júl 2016

@kakatulik jaj prepac, som myslela, ze 1DC... drzim palce, nech to vyjde 🙂

ajana1
12. júl 2016

@kakatulik @zuzik_24 och ja zas citam jak taky dyslektik. Tak snad ste dobre zamiesili ;)

kakatulik
12. júl 2016

@zuzik_24 ,@ajana1,
Nic sa nedeje. To bolo pre @dejna20,ze je 1DPO. Ja dnes este len 26DC a 16DPO,cize ms cakam tak dnes vecer az zajtra rano.

dejna20
12. júl 2016

@kakatulik ze 16dpo ty si progesteronova kralovna 😜

kakatulik
12. júl 2016

@dejna20 ved mne to tiez tak pripada.😇 . Ale ktovie,mozno sa vajko vykotula o den neskor ako to ja ratam,lebo teplotka mi stupa pomaly tak dva-tri dni a pred ms klesa tiez tak dva dni.

gerry22
12. júl 2016

@popilka v podstate sme sa nestahovali daleko, ostali sme v tom istom panelaku len sme sli do 3 izboveho bytu, kedze chcem este jedno babo a jedneho sintrika uz mame a predsa kazdy potrebuje vlastnú izbu. 🙂

Co sa týka ovulky sme na tom rovnako tak dufam ze sa nam tentokrat zadarí 🙂 Od vtedy ako sme sa s mm rozhodli ze chceme babo tak som zacala brat kyselinu listovu, ktoru som uzivala aj pri prvom pokuse o tehu a zadarilo sa hned na prvykrat tak verim ze sa nam to aj teraz podari aj ked nie na prvykrat. Ta prajem vela sikovných žubrienočiek a vela stastia nech sa do tretice zadari 😀 😀