Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Jaj a mozem uz ratat 1dpo od vcera ci oddnes? Teplota stupla dnes ale ze folik uz bol praskly vcera podla sona
Sedím v čakárni na reprodukčnej a mam divny pocit. Snad mi povedia nieco pozitivne 😢
@renimac aj ja držím palce tebe 🙂🙂
@ignorantka dakujem 😉 a ty ako? 🙂
@renimac jaaaj ja nijako, vyzerá to ze ovulacia podľa BT nebola, tak sme sa dohodli ze budem merať ešte 2 mesiace a potom to pôjdeme riešiť k doktorom 🙂.. Tak som teraz taká pokojná... uz čakám do pár dni na ms, aj cítim ze príde takze hybernujem 😂
@ignorantka ja som po Pohode nejak netradicne v pohode 😀, takze aj keby sa v lete nepodarilo, tak mame tu moznost ist na IVF. Uvidime ci budem taka optimistka aj pred dalsou MS 😀 😎 .
@renimac ja verím ze ano 🙂🙂 máš svetlu vyhliadku tak sa uz len dočkať 🙂 Zdraví ste tak co 🙂... Jedna z možnosti MUSÍ vyjsť! 🙂...držím ozaj všetky palce 🙂... A možem sa spytat co to vyjde v tom Brne?€€
@ignorantka kedze nativ poistovna nepreplaca, tak okolo 750€, plus ratam nejake ukony navyse ak bude treba, takze do 1000€. Aj preto dufam, ze raz a dost 😀.
@renimac tfuj tfuj tfuj 😂 Dávaj vedieť potom priebežne 🙂
@ignorantka no ja uz tfujkam po celej Bratislave 😀 keby sme tu fakt vsetky do toho septembra otehotneli. Zalozime potom skupinku tehulky z leta 2016.
@renimac juuuj ani nehovor... Som tu chvíľu nebola a mám pocit ze tu samé pozitívne tehotenské testy pridávajú 😂...
@ignorantka ved toto 🙂 rada by som uz aj svoj pridala 😀
@gerry22 ahoj, ano, nam sa podarilo, mala by som byt teraz v 6tt+0d k dokymu neviem kedy sa dostanem podla toho ako mm dostane volno v robote bud tento piatok alebo az buduci tyzden. potom ma dovolenku. mal mat uz od pondelka ale teraz som si volala tak ze maju posledny julovy a prvy augustovy... tak este mam cas 😀
drzim palce!
@popilka v podstate sme sa nestahovali daleko, ostali sme v tom istom panelaku len sme sli do 3 izboveho bytu, kedze chcem este jedno babo a jedneho sintrika uz mame a predsa kazdy potrebuje vlastnú izbu. 🙂
Co sa týka ovulky sme na tom rovnako tak dufam ze sa nam tentokrat zadarí 🙂 Od vtedy ako sme sa s mm rozhodli ze chceme babo tak som zacala brat kyselinu listovu, ktoru som uzivala aj pri prvom pokuse o tehu a zadarilo sa hned na prvykrat tak verim ze sa nam to aj teraz podari aj ked nie na prvykrat. Ta prajem vela sikovných žubrienočiek a vela stastia nech sa do tretice zadari 😀 😀

@patka33 vies co vzdy som mala posunute ale kedze som nato stale myslela akurat tento mesiac som sa nato vykaslala ze sak pride skuaime o mesiac atd a zrazu bum 11 dni meska byva mi nevolno a tak sak sprabim test a pozi. Som nemohla uverit 😊😊😊