Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@ajana1 už som skúšala všemožne testy a nič ☹ no k dr.pôjdem ak nedostanem do konca týždňa
ale zaujímavé je že v 3deň meškania som mala na papieri ako keby bledulilinko ružový sliz alebo ako to nazvať myslela som že sa spustí mrcha a odvtedy nič
@tinka881 no zatial dnes len špinenue bt 36,9
@dankaajanko a kolky dpo si? Vklude si mohla may posunutu ovu Preto mas biele testy
Ahojteee.tak ja uz to snazilkovanie pomaly po roku nedarenia sa vzdavam.materska mi v auguste konci, mala je prijata do skolky, dostala som pracu tak v nedelu nastupujem.asi to tak ma byt.a mozno v tej robote pridem na ine myslienky a zadari sa ani nebudem vediet ako ☺
@ajana1 presne neviem ale cca 11-12dpo
1dc :(
Tak včera len take jemne špinenie a dnes officiálne 1DC
@butterfly333 ☹
@maja2517 nevadí dnes príde VMK mám aj inofolic tak snád sa zadarí 😉
@butterfly333 určite sa zadarí, treba pozitívne myslieť držím palce 😉
@dankaajanko tak to je este dost skoro. Nie vsetkym sa ukaze pozitivny test alebo duch od 9 DPO. Zalezi od vysky HCG v krvy. Pockaj este par dni a skus znovu otestovat ak nepride.
@butterfly333 tak ale uz aspon prisla a nenapina ta dlho. Poriadne si uzijete dovolenku a leto a uvidis ze ten dalsi je vas ;)
@butterfly333 @kakatulik
Baby prosím vás poraďte, koľko som asi DPO? Ja som myslela že ovu bola v posledný deň najnižšej teploty, ale oba grafy mi to vyznačili úplne inak...
Baby zvýšená teplota je v tehu normálna, však?
@kchan ty máš 22.7 narodky???Aj jááááá 😀 😀 😀 😀
@senselinka ahoj.Ako sa odporuca uzivat Q10?Ja mam 10mg,ale neviem ci to staci.Dakujem 🙂

@gerry22 dakujem 🙂 za par dni uz 2rocny 🙂 ano, este ho kojim..