Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 aj ja chcem uz grcaaaaat z tehulkovania 😀 😀 😀
@dejna20 este tu maju pepino...
ano ano bude pritom 🙂
lekaren mame v meste do je cca 15km
ale na nete sa daju tiez kupit
@gerry22 možno ste mali len vášnivejší sex a z toho tá krv.
@renimac och to ja nieeee.pr prvej som to vobec nemala nevedela som co to je grcat z tehulkovania
@kotatko1232 pepino baby chvalili
Ahojte..baby, mate skusenosti s femi kvapkami od Valovica??
@dejna20 tak skusim ten..no lebo uz ma nic neboli ani podbrusko ani vajecniky
len to grcanie
@kotatko1232 vies co, kebyze mam aj kazdy den zvracat, po 3 rokoch mi je to uz uplne jedno 😉 len chcem byt uz konecne tehotna a mat doma aspon jedno dietatko 🙂
@renimac no tak to ano..tak to ti verimmm kedze vy nemate este ani jedno babo.
ale uvidis verim tomu ze sa vam cim skor zadary
@kotatko1232 dufam 🙂
@renimac ja som z toho trosku mimo kedze minuly mesiac som potratila a hned tento mesiac som zase tehotna...to je šok umna
@kvetinka18 🙂 Mali sme kludny a pomali sex pri ktorom nemohlo dojst k tomu aby som krvacala alebo nieco podobne. Neraz sme mali vasnivy sex a nekrvacala som nikdy ani krvavy vytok som nemala.
@kotatko1232 tak ja som bola tehotna len raz v zivote, po viac ako 2 rokoch snazenia, ale bolo to mimomaternicove. Odvtedy zasa nic. Tak len dufam, ze do konca roka sa aj na nas stastie usmeje. Lebo mi z toho zacina poriadne prepinat. Tak nech je teraz vsetko v poriadku, drzim palce 😉.
Ahojte babulky 😊 my sa snazime pol roka a zatial neuspesne 😣 dnes sme si objednali inofolic,zinok,selen a macu a dufam ze to pomoze a ukazu sa nam na testiku vytuzene 2 ciarky 😊
@renimac hmm to ma mrzi☹
@kotatko1232 v pohode, tento tyzden to beriem s nadhladom.... poviem ti o dva, ked sa bude blizit MS 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@renimac ok ok 🙂
je to nespravodlive-kto sa snazi a tuzi po babetku tak sa im nedari a kto nechce tak ma hned.nemyslim seba
@kotatko1232 je, ale nemozem uz ani nad tym uvazovat, inak by mi fakt preplo. Stale si hovorim, ze babatko pride, ked bude jeho spravny cas. Len nie vzdy to zabera 😉. Ale ked mi je najhorsie, opakujem si vyrok: "everything will be ok at the end. If it's not ok, is not the end." Tak snad to tak naozaj je 🙂.
@renimac to je super 🙂
@butterfly333 jeej nadherny
@butterfly333 jeeeeej ten je nádherný 😍😍😍 to je mini čivava?? 😍
@butterfly333 a to kde? To znie, ako keby si isla do obchodu a popri chlebe si prihodila jedno stendo 🙂
@butterfly333 boooze, ten je krasny! Gulka 😉
@andrejta ?????? nechápem čo si tým myslela
@butterfly333 inak hneď ako som videla foto ma napadlo že jeeej aký krásny Chico (čiko) alebo Casper keď je celý biely 😁
@butterfly333 krasnucky.milujem psov.My mame psa menom Teddy🙂

@gerry22 ja som to mala pri uhniezdovani.