Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 ten je krasny Sniezko by mu pristalo
@butterfly333 mne sa pači Amor napriklad)je krasny aj my sme si vzali z utulku tiež ako taky relax nech sa netrapim že sa nedarí)
@butterfly333 je ten havo dievca,alebo chalan?
@butterfly333 jeeej to je nadherny havinko 🙂 mne sa paci meno Atos pre psika 🙂
@butterfly333 krasny chlapček😃😃😃 ja mám dve čivavy,aj takúto bielu,vola sa dievcatko. Milujem psíkov😉
@butterfly333 malo byť chlpacik ,nie chlapček😉
@butterfly333 a volá sa Bella nie dievčatko,fuuha ten mobil mi tam slahne čo chce😂😂😂
@denidi dcera mu dala meno casper
@tinka881 Ja som išla k doktorovi na tú vyvolávačku hlavne kvôli dovolenke a uz vtedy mi vravel že negarantuje že dostanem menzes,lebo som mala nízku výstelku a že ďalšiu mi už nedá,ze nech sa telo spamätá samé. Ale ak nedostanem do konca augusta tak pôjdem znova. My sme mali počkať na prvú MS
@butterfly333 chutny hafik. To uz o moc vacsi nebude, ci?
@kareta21 je pekne ze ho este stale kojis, aj ja som svojho kojila az do 2,5 roka a mozem povedat ze od kedy sa narodil tak bol chory iba 2krat a to len obycajna nadcha. A co som vlastne tou otazkou ohladom kojenia chcela povedat, ze je mozne ze aj kvoli kojeniu sa ti nedari otehotniet,pretoze pri dojčení je potlačená ovulácia ženy. Hormón prolaktín, ktorý telo produkuje v súvislosti s dojčením, potláča produkciu hormónov vedúcich k dozrievaniu vajíčok, takže plodnosť je počas dojčenia obmedzená. Ale samozrejme to tak nemusi byt ale moze. Pise sa o tom aj na nete aj lekar ti to povie keby si sa na to opytala
babulky ak by som bola fakt tehotna nic sa nemoze stat ak by som mala z MM sex niekedy pred 3 mesiacom...
uz si to nepametam z pred 3 rokov 😀
@kareta21 Ano samozrejme moze dojst k oplodneniu, tak ako som pisala, k ovulacii dojde, vajicko moze a nemusi dozriet lebo je tam to urcite obmedzenie a k oplodneniu je potrebne aby vajicko bolo dozrete. Ale neboj zachovaj pokoj a chladnu hlavu,ja som ta tymto vobec nechcela znepokojit, len som chcela aby si vedela ze mozno aj tu je ten urcity problem kvoli ktoremu nemozes otehotniet urcite vam to vyjde ak nevyslo teraz tak najblizsie sa vam to urcite podari. Drzim z celej sily prsteky 😀
@kareta21 neboj vyjde ti to,mas na to este cely rok cas aby si to stihla takze si myslim, ked sa budete stale o to pokusat tak do konca roka a mozno aj skor ti to vyjde... ja som tiez takisto chcela prejst z materske na matersku , ale nestihla som to lebo som si nebola ista ci chcem dalsie dieta, az teraz po pol roku sme sa z manzelom rozhodli ze by sme chceli tak sa pokusame. Nastastie som si nasla pracu z domu nemusim chodit do prace ako ine zeny a mam popri praci cas aj na synceka.
@kotatko1232 neviem ci si dosla o babo alebo tak, ale mne ked gyn zistil, ze som tehu, tak mi zakazal mat sex,lebo som potratila a ani sex som nemala a zopakovalo sa to
Na rano trochu optimizmu. Zienky ja verim, ze tento mesiac sa to podari. Moj den O sa blizi tak drzte palce :D
@kotatko1232 ak nemáš žiadne komplikácie a máš chuť na sex, tak ten nie je prekážkou. V tehotenstve je prekážkou len to čo ti vadí 🙂 alebo by ti to zakázal lekár🙂 ak uz je bábetko uhniezdené, tak by nemal byť problém🙂 a ak vznikne počas vývoja v prvých 3 mesiacoch nejaký problém tak dôjde k potratu☹ či už so sexom alebo bez
@junacik ok.dakujem .
@tinka881 no prisla som o babo 😳ale nic mi doktor nezakazal ked som tam bola minuly mesiac
@alexwarring drziiiiiiiiim 😀 😀
Tak u mna 1DC..nevadl, ide sa dalej
@alexwarring drzim palce, ja tiez verim ze tento mesiac sa to podari a na 10te vyrocie randenia pribalim muzovi aj pozitivny test 😀 len ovulacia musi prist skor aby som mohla testovat v den vyrocia 😀

@butterfly333 juuj krasnucky zlatunky. Ja som pred nedavnom svojho psika predala lebo som nemala cas venovat sa mu a hlavne vencenie bolo problemove lebo byvame na 3 poschodi bez vytahu. Mala som maltezacika a volal sa Dasty. Toto je aka rasa?