Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 ani mne to nepovedal, musela som sa ho opýtať.
@kotatko1232 kt.dpo si?
@tinka881 no mala som mat cca 30.6 ovulku
@kotatko1232 tak to už by malo byt vidiet.
@kareta21 v podstate ano , musis to stihnut do decembra kym tvoj chlapcek dovrsi 3 roky, dalsie babo by sa malo narodit , alebo mozes si dat predlzenu rodicovsku dovolenku ale je neplatena, to v pripade ak by si nestihla do decembra tak ti staci ist do socialnej poistovne a na urad prace a povedat ze chces si predlzit rodicovsku dovolenku do 6 rokov. To je uz na tebe. Ja by som to tak na tvojom mieste spravila, lebo nemusis sa ist evidovat na urad prace , nemusis sa hlasit ako uchadzac o zamestnanie, lebo je to otravne a tak ci tak ti nic nedaju. Ja som teraz tiez na predlzenej rodicovskej dovolenke , sice nedostavam nic, ale mam pracu z domu
@kotatko1232 čo to,? Kde su //?? Kolko si dpo a kedy máš mat ms.
@butterfly333 neviem. o 3 dni mam dostat..na to pepino tam nieje nic ale na tom tenuckom je duch zase ked lepsie pozriem alebo to bol len falosny duch?? 😢
@tinka881 neviem ci bola presne vtedy.
@renimac U kazdej je to inividualne a zalezi aj na tom ako zena koji. Ked napriklad koji bez dokrmovania a koji kazde 3-4 hodiny, ta je viac pravdepodobne ze neotehotnie, ale moze, ide vlastne o to , ze ked zena cim viac ako v tychto intervaloch aj pocas noci tak prolaktin ktory sa vytvara potlaca dozrievanie vajicka, do 6 mesiacov dietata je dozrievanie vajicka viac obmedzene. Ale zeny ktore svoje dieta aj dokrmuju a nekoja tak casto ako som spominala , tym padom uz kojenie nie je ako antikoncepcia. Ale samozrejme ako pisala @popilka niektore zeny hned otehotneli aj pocas kojenia a niektore nie.
@kotatko1232 to aka znacka testov bola, kde si mala tie ciarky?
@dejna20 womensecret
@kotatko1232 predtym si pisala, ze mamatest ti ukazal ciarky, ci?
@kotatko1232 hmm zvlastne. Womensecret mne neduchoval ale ja som nemala taky modry papierik ale kazetovy ruzovy
@andrejta som sa pomylila.tu v lekarni maju Women Secret,pepino,rapid clear.
@dejna20 to bol este mokry..alebo zeby bol zly?? nechapem.a to mi je divne ze rano som sa zobudila sla do obchodu a bolo mi zle kedze som neranajkovala
@dejna20 takto mam zase
@dejna20 😢
@kotatko1232 to je kanalik ked je to take uzke, nie? Ale mala si tu dve take rozmazane a tie vyzerali ok 😒 divne toto
@dejna20 no mala som vcera 4 testy na 1 bol ten kanali a na 3 bol duch
@dejna20 nerozumiem tomu women secret
@kotatko1232 Mozno to bolo biochemicke tehu... 😒

@kotatko1232 ahoj moja no ako testík si robila??