Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@senselinka 5 testou a na vsetkych a potom mam pepino kazetovy a tam slaby duch zase
@kotatko1232 ukaz pepino, tie duchov robit nezvyknu
@kotatko1232 alebo ladymax, tie su top ☺️
@martinaj tu bohuzial nemame.a rapid clear
??
@kotatko1232 tie mi tiez nikdy nekanalovali ani neduchovali, len su drahšie. Teda myslim tie kazetové 😉
@martinaj tento lepsie som zachytila
@kotatko1232 moja ten posledný test čo si rozobrala je kanalik a nie sú dobré skús si kúpiť iný hentie sa nehodia...baby tu stále s nich mávajú duchov a niesu tehu ☹ neviem čo to tie testy robia
@pepka123 tak ten rapid clear je aky??
@kotatko1232 hlavne klud a testuj az ked nepride ms takto vyhodis kopu penazi za testy a uplne zbytocne. otehotnenie tym aj tak neovplyvnis iba sama seba stresujes. viem a vidim ze velmi chces, viem ze cakanie je na nervy, ale v tomto treba byt trosku trpezlivy 😉
@kotatko1232 ten je najlepší premna...skúšala si ho už? Ak hej tak pošli fotto moc som nekukala spätné fotto len to čo máš v albume a tie vyzerajú tiež že kanalik ☹
@pepka123 zaujimave ze vsetky testy co kupim mi robia kanaliky.este som ho nerobila nikdy iba ten women secret a pri prvej mi hned na prvy krat ukazalo //...
@kotatko1232 pocuvaj,ja ta chapem,ale tak velmi chces tie dve ciarky,ze uz preto sa tam neobjavia....nesteresuj a pockaj na ms.....
@kakatulik no chcela by som tie // ale zase nie ze moc moc .ked mam mat 2 babo tak budem ked nie tak nie...ale je mi to divne ze som si spravila 5 Tehot.testou a na kazdom by bol kanalik...
@kotatko1232 kanalik tam je vzdy,lebo niekde sa to farbivo musi nahromadit ak....druhe babao bude,ale vtedy ked na to bude cas....pod takymto tlakomsa mu asi nechce este. 😉
@kakatulik to urcite..tak ja pockam do MS.v pondelok skusim spravit test
@kotatko1232 jasne,klidek a nohy v teple... 🙂
Baby, je nejaky opodstatneny dovod, preco sa VMK neberie cez MS?
@senselinka to som sa aj ja dnes pýtala
@senselinka ja som ju brala aj počas MS a nič sa nestalo
@kvetinka18 tak ja viem, ze sa nic vazne nestane 😀
Skor mi ide o nejske vysvetlenie, ci kvoli hormonalnemu hladisku, alebo preco
@senselinka ja si myslim ze nie.Tam ide asi iba o tu pauzu a takto sa to asi dobre rata.Ja som si tu pauzu trosku posunula...
@senselinka moja,testy na ten syndrom lepivych dosticiek si musim vypytat alebo mi ich urobia sami od seba
Babulky este jedna mala otazocka....ak by som nebola tehulka a mala by prist MS tak teraz by malo byt obdobie sucha ze??počuli ste už otom ??ze ziaden vytok nic...alebo sa mylim?
@kotatko1232 to je individualne.Nekto ma uplne sucho,niekto husty biely hlien. Ja napr.ked sa uz blizi ms,tak dokonca vlhko... 🙂

@kotatko1232 to su kanaliky vsetky styri