Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 aj ja som vzdy mokrá vlhko aj hlien. Nepamatám sucho pred ms.
@kotatko1232 ja som mala vytok a taku bolest na pravom vajecniku.Ten som citila dlho.Merias aj BT?
@butterfly333 niekto to tu pisal raz ale neviem uz presne kde..preto sa pytam..
@tinka881 radsej pytaj, mne to spravili akoby mimochodom, ze tecie krv, dame aj toto...
Mozno ti to spravia automaticky, ale skus sa opatrne spytat, ci testy zahrnaju aj SLD
@tinka881 merala som ale uz nie ked mi tie testy ukazovali //
ale tak som trosku v soku ked som si robila tych 5 testou a na kazdom jednom teste kanalik.neverim ze mam chybne testy.
ale uvidim cez vikend co dostanem MS alebo nie
@kotatko1232 ale hej,oficialne je to cas sucha....
@kotatko1232 ja som teraz pred MS mala uplne rovnaky hlien ako pred poslednym tehu, na hlien/vytok ako smerodatny ukazovatel sa vôbec nespoliehaj
@senselinka nepolieham vobec...ja sa iba pytam..buduci tyzden volam doktorovi a on potvrdi ci som alebo niesom tehu.nebudem si uz robit testy..zbytocne vyhodene peniaze 😀
@kotatko1232 ved jasne, ja len ze to je jeden z priznakov, ktore mozu byt aj tehu, aj MS 😠
@senselinka ano ano...
1. DC, nový začiatok 🙂
@calmmeadow 😔😔😔😔 zase nic 😢
Fuuuuha,kde nikto tu nikto,uz druhy den....vsetky poctivo snazilkuju.No nic idem ja teda malovat spalnu,v utorok pride nova vstavana skrina....aspon trochu potesenia 😁
az po ovulacii sa to tu zase rozbehne :D
Ja som 5dpo tak som zvedava ze co 😀
baby ako dlho sa uz snazite?
@monilik waaaau krasnučká torta si šikulka 😉 😉 😉 😉 aj tie zvieratká si robila??
@butterfly333 do tej mascarpone torty davas ovocie aj medzi platy,alebo iba navrch.
@butterfly333 nie nie, zvieratka ma na hranie gumene kupene. mi je to luto robit z cukrovky ked sa to potom aj tak zahodi... zjest by som mu to nedala bo by mal sladkeho aj na dva roky 😀 robievala som z hmoty ale v poslednej dobe presviedcam aj baby co im peciem nech si radsej kupia hracku a tu tam daju bo potom sa len nervuju ze deti ten cukor jedia. a zas deti su radi ked maju hracku co im ostane 🙂
@kakatulik aj na plnku poukladam.ovocie . Ako kto chce.
@butterfly333 dakujeeem😘
ahojte som tu nova vie mi niekto poradiť , po 15 dni a ms je tu zase 😒
@marcopollo po 15dnoch od kedy?
@kakatulik 23.6. som dostala večer TAK sa asi počita 24 ,6, a včera som dostala ms zase

@kakatulik ano??ja sa len pytam lebo som otom pocula tak som chcela vediet co je natom pravda 🙂