icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kakatulik
16. júl 2016

@marcopollo to ale nie je po 25.tich dnoch,ale 22. 1DC sa rata 1 den menzesu. No ale aj 22 dni je dost ksatky cyklus. Vies kedy a ci ovulujes?

kakatulik
16. júl 2016

@marcopollo preklepla som to prve cislo. Nie 25,ale 15 malo byt.

marcopollo
16. júl 2016

@kakatulik nie neviem kedy je ovulacia ,ja som si myslela ze som tehu a nic lebo som mala bolesti pod brusku aj prsia bolave unava bola ako pri tehu kazdy uz namna ze som tehu a nic včera prisla ms

kakatulik
17. júl 2016

@marcopollo a je to teraz normalne krvacanie ako vzdy? tehu mozes byt aj tak.

tinka881
17. júl 2016

Dnes som 31dc od kyret.Meriam BT,mala by som byt 4dpo a dnes rano klesla teplota a zacala som spinit.To uz moze byt mrcha?ja som aj pred tehu miesto krvi len spinila,.tak neviem co si mam mysliet.este ma napadlo,ze cyklus som mavala 31 dnovy.Len ma zmiatla ta ovulka

ajana1
17. júl 2016

@tinka881 nemala si mozno anovulacny cyklus?

evellin26
17. júl 2016

Ahojte prosim Vas skusali ste alebo mate inofolic? Dnes som si ho kupila, chcem vyskusat ci by toto nepomohlo. Neviete ci zalezi ktory dc sa ma brat?

rula
17. júl 2016

@evellin26 od 1DC , gynekologovia doporucuju 2x dennne, ale baby uzivaju 1x denne.skus pokukat temu inofolic

simisk
17. júl 2016

Tak dnes som 13DC,zacina biely priesvitny hlien,spodok brucha pobolieva,ovu test je este slaby.Tak teraz neviem ci uz ocka"nahanat"dnes preistotu alebo este pockat,lebo ked ocko poda vykon dnes tak najblizsie 3-4dni bude odomna utekat.Ci dnes nieje este zavcasu ak by bola ovu az ut-str-stvr...

leticia22
17. júl 2016

Baby neviete poradiť čo mi to blbne? Minulý víkend som mala pozitivny ovu test, potom bol celý týždeň biely ako sneh a dnes aha zas sa zafarbil. V skutočnosti je ešte silnejšia tá druhá ciarka. Ovulka bola v pondelok. Tak to čo toto? Príde druhá podľa testu dnešného keď teploty mám hore? Či čo? Diky 🙂

kakatulik
17. júl 2016

@leticia22 ciste teoreticky by to mohlo byt tehu.

tinka881
17. júl 2016

@ajana1 ale ovulka prebehla pred 4 dnami

senselinka
17. júl 2016

@kakatulik to by jej moc skoro ukazalo, nie? Podla mna normalne meniace sa hladiny LH hormonu, ciarky su predsa pocas celeho cyklu, len rozne silne
@leticia22

butterfly333
17. júl 2016

@leticia22 ja som tiež mala taketo aj pred ms je to podla mna normálne ved hladina LH nieje stále rovnaká čiže podlamna to nieje nič čudne.

monilik
17. júl 2016

@lenka_vi1 ahoj, mne to vyšlo pomerne rýchlo.prvy syn v druhom cykle druhy syn vo štvrtom cykle a teraz druhy cyklus. Ale sú tu dievčatá čo sa snažia už mesiace a roky takže je to veľmi individuálne. A ty?

monilik
17. júl 2016

@alexwarring @popilka ženy čakám pozitívne info od vás. Intenzívne na vás myslím 😉

butterfly333
17. júl 2016

@monilik presne tak moja ja už cez dva roky.

renimac
17. júl 2016

@butterfly333 ja uz skoro tri 😀

ajana1
17. júl 2016

@simisk ak uz mas tahavy hlien nahanaj ocka uz dnes. Spermie v tom hliene vydrzia par dni

ajana1
17. júl 2016

@tinka881 mozno je po tom kyrete telo este zblaznene. A zacala ti normalna perioda alebo Len spinenie?

butterfly333
17. júl 2016

@renimac ved to tak dlho sa to vlečie ja som tento cyklus zasa začala inofolic aj VMK som zvedavá čo z toho bude. Už ma to fakt unavuje.

renimac
17. júl 2016

@butterfly333 ja uz len VMK, vsetko ostatne som uz vysadila. Skoda penazi.

butterfly333
17. júl 2016

@renimac ja +ešte železo skys.listovou mám strašne malo železa

michellevendero
17. júl 2016

MS mi začala na 34 DC to bolo 27.06.2016...teraz v utorok 16 DC pichli 19:05 h. Pregnyl 10 tisíc jednotiek a v piatok 19 DC o 11:30 h. kontrolné sono a fólikul mal 23 mm na pravom vaječníku...v sobotu som cítila pobolievanie podbruška, aj pravý vaječník...som zvedavá na výsledok 😉 od 12.07.2016 mi zvýšili Euthyrox na 75 mg

kakatulik
17. júl 2016

@senselinka ja vieeem,to ma len tak napadlo.

lenka_vi1
17. júl 2016

@monilik 4. mesiac

dejna20
17. júl 2016

Ste tu niektora, co ked to de sept nedate pojdete na ivf?

mojezlate
17. júl 2016

@evellin26 ja ho beriem tretimesiac ale ten prvy som ho brala nepravidelne ale druhy a tento mesiac pravidelne ale zatial nic tak neviem moj priatel berie folandor a snazim sa verit ale neviem

esminka85
17. júl 2016

@dejna20 ja mam zaciatkom augusta priechodnost naplanovanu ..a hned potom ivf..mozno az zaciatkom sept..uvidimr aka bude rychla poistovna

dejna20
17. júl 2016

@esminka85 a uz si bola v nej car? Kolko sa snazite? Mas uz nej deti? A nej disgnozu?
My mame jedneho chlapca, podsril sa na prvy sup, lenze teraz sa od okt nedari, co by nebolo nic tragicke, lenze v januari mi zistil endometriozu. V maji bola laparka. Ze mozem sa snazit este do sept okt a ak nic tak ze moj diagn je dovod na ivf 😓
Gyno tomu este dava sancu kedze maly sa zdaril hned a v marci som mala biochem tehu. Vajecniky mam oba, lavy trocha skrateny skrz velkej cysty. Ale priechodne zatial cysty nedorastli.