Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Ozaj baby,dnes sa mi snivalo ze sa nam"okotila"macka a mali sme male maciatko 😁.No co uz niekto vidi bociany,ja macky 😁😁😁
@simisk ano, moze to byt ovu 😉
Ahojte 🙂 poradite mi prosim v merani ovu? Doki mi dnes meral ovu,teda ultrazvukom pozrel a mam folikul 11,5 mm a zevraj je to male na 20.deň cyklu.problem je ze ma od pondelka dovolenku a neviem ako si mam zistit ci praskol alebo nie...da sa to testom alebo teplomerom???? Zajtra idem tam nech pozrie ci narastol a dalej neviem co urobim...dakujem vam
Pardon na 10.den cyklu
@lily1983 folik by mal mat až okolo 20-24mm, aby praskol. Kazdy den rastie cca 2mm. Da sa to ešte zistit meranim BT, ale to by si si ho musela merat pravidelne. Test podla mojho nazoru nie je 100%. lebo nemusis odtrafit ten spravny cas. Ja som testovala kazdy den, nezachytila som pozitivny ovu test a podarilo sa. Je pravda, ze my sme mali sex kazdy druhy den a asi to zabralo.
Aj my mame sex pravidelne neviem...myslela som ze ked sa nedari ze ovu ani nemam..ale asi mam...
A ďakujem za odpoved ;)
Ahojte dievčatá, my máme za sebou 12 cyklov snaženia, ani jeden úspešný. Príde mi to niekedy veľmi ľúto.. vy viete, o čom hovorím... zatiaľ som si to nechcela priznať, že bude u nás problém. Od včera mi to dosť vŕta v hlave. Dieťatko je skutočne dar. Snažím sa nebyť smutná, pretože v smutnom tele sa ten zázrak prírody neudeje.
@la.bella ahoj,neboj podari sa to,len niekedy to dlsie trva.Ja mam doma uz 10rocnu slecnu,ta sa podarila na prvy sup,ale vtedy som mala krasnych 27rokov.Teraz by som chcela este jedno,snazime sa zatial len 3cyklus,ale neviem ci sa este podari,s prihliadnutim na moj vek(38),skusim este do konca tohto roka.drzim palceky aby prisiel aj k vam bocian.ahoj
@ajana1 Dufam, ze mas pravdu a ze nam to vsetkym vyjde. Tento vnutorny pocit ani neviem ako opisat, je taky zvlastny ako keby sa malo nieco stat , ale nieco dobre, pocit radosti az by som najradsej vyskocila od radosti a vrieskala, taky mam ja momentalny pocit. Dnes som 5DPO a citim trosku napata podbrusko a sem tam aj pichanie aj prsia mam naliate citlive, len nechcem sa takto sledovat, lebo minuly mesiac som mala tiez taketo priznaky a nezadarilo sa.
@alexwarring no tie bolesti pocas ovulky, mam aj ja katastrofalne, ja nedokazem existovat, mam strasne bolesti ako aj pri MS, krcovite bolesti mavam az take ze ak by som si nedala tabletku od bolesti tak cely den ovu prelezim. Aj ja mam naliate a bolestive prsia, casto chodim na wc , pichanie v podbrusku ale len take mierne a uz dva dni ho mam mierne nafuknute. No nejdem sa na to spoliehat ani si s toho nic robit , lebo minuly mesiac som tiez mala tieto priznaky a nezadarilo sa.
@kotatko1232 som rada ze som ta potesila, ale zas nechcem aby si si to nejako brala az tak vazne, aby si potom nebola sklamana a potom si ma najdes a budes ma nahanat ze som ti dala nadej 😀 😀 😀 😀
@gerry22 tak mne este nikdy tak dlho nemeskali a sam doktor povedal ze ked pojdem na dalsiu kontrolu uz bude vidiet aj srdiecko
@la.bella AHoj, je vela zien ktorym sa dlhu dobu nedari otehotniet a potom to pride ked to ani necakaju. Neboj pride to vysnivane ocakavanie, len treba byt trpezliva a dochvilna. Ak nemas ziadne zdravotne problemy tak sa nemusis obavat. Neviem sice kolko mas rokov ale je zname ze zenam v nizsom veku sa zadari skor ako zenam ktore maju vyssi vek. Zena po 30tke to ma tazsie. Ale treba pozitivne mysliet a presne ako si pisala, ked budes smutna a mysliet len negativne tak sa zazrak prirody neudeje. Ja mam doma 3,5 rocneho chlapca ktoreho sa nam zadarilo splodit na prvy sup vtedy som mala 22 rokov. Teraz mam 26 snazime sa o babo uz treti cyklus a zatial nic. Akurat cakam ci sa nam to tentokrat zadarilo. Tak prajem vela stastia v dalsom snazilkovani, nech sa vam zadari. drzim prsteky 🙂 🙂
@kotatko1232 Tak v takom pripade, to mas asi na 70-80 percent iste, ked ti takto povedal doktor cii ? Nejdem ti este gratulovat, ale samozrejme drzim silno prsteky aby to tak ozaj bolo aby si sa mohla tesit ked ti doki oznami ze si tehu 🙂
@gerry22 on povedal ze tak 90% ale ved jasne este je skoro gratulovat lebo som len 5+1
@kotatko1232 mala si skusit tehu test či tam ozaj sú tie //. Držím moooc palce
@butterfly333 necham sa prekvapit.zajtra uz cestujeme na dovolenku tak nemam cas ist do lekarne.ale ja to citim aj verim ze som ...😉
@kotatko1232 tak je to viac menej iste... super...daj vediet ked uz budes vediet naisto 😀 😀
@gerry22 ok samozrejme dam tu aj foto 😉len dufam ze vsetko bude ok ☺
Joj baby, mna tak boli na tej strane, kde som mala ovulku. Moze to byt este ta folikularna tekutina? Podla vsetkeho som 4 DPO.
@simisk @gerry22 ďakujem babky 🙂 prajem vám, aby vám to pekne vyšlo a dočkali ste sa malých drobcov. Ja idem mať 34, a sa na to vobec necítim, v 27 som toľko energie možno ani nemala, ani vek do 40 ešte nie je konečná, verím tomu 🙂 Najťažšie je, keď dávam veľa energie do toho, aby som neprepadala smútku 🙂 Hľadám iné naplnenie...niekedy je to nahlavu a cítim, akoby som bojovala proti prírode, že si "nasilu" nevšímam svojich zlých emócií 🙂
@kotatko1232 tak to potom vyzera viac ako nadejne 😘
Ozaj ako muz? Uz o tom vie? Tesi sa?
@dejna20 no je trosku v soku ale tak povedal ze uvidi sa na 100% ked mi da Dr Knizku.
@senselinka velmi rada Zuzi, dajte mi ken vediet kedy a kde, ja mozem az po praci cca o piatej 😊

Ahojte kolegynky snazilky.Viete poradit?Vcera som podla testu mala mat ovu,hlien+bolesti vsetko bolo...vecer som isla na wcko a na papiery ked som sa utierala som mala v tom hliene take slabulicko ruzove.Mohlo by to byt z toho ze bola ovu a prasklo vajicko?Dnes uz v poho,vsetko ciste,by som povedala ze aj bolesti sa polavili.