Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232
@matrix87 ženy tak sa mi hlaste ako to s vami je 😉 teším sa...
Baby, toto ste videli... http://www.cas.sk/clanok/398657/70-rocna-zena-p...
@kotatko1232 Druha ciarka tam urcite je 😉 A vobec nestresuje, ze nie je silna. Ja som tiez take mala, aj ked mi ms meskala uz asi 5 dni... Proste niekomu to stupa pomalsie
@pepka123 ok uvidim co mi povie doktor v piatok
@kotatko1232 teším sa na výsledok 😉
@popilka dakujem lebo pri prvej dcerke som mala riadku kolajnicu 🙂
no dufam ze ked pojdem v piatok ku doktorovi ze mi da teh knizku.....
ale asi mi este nebude vediet spravit sono ze tam nic nebude vidiet ked mi meska od 3.4
@pepka123 a ty si v tom 6 Tyzdni??bola si uz aj u doktora??
@kotatko1232 no u mna vtedy este nic nevidela. Ale hadam u teba uz bude aspon vacok. A kolko ti meska?
nejako sa tu s tými // vrece roztrhuje, či čo..... gratulujem vám dievčatá úprimne
@popilka 3.5 som ju mala dostat a neprisla
A tak to by uz mohlo byt vidno. Ked nie, tak nech ti zobere krv.
@kotatko1232 to bolo tebe 😉
Tak to vyzera ze tento mesiac nam to nevyslo .. Takze zazraky sa u nas nestavaju 🙂 ... Idem si k Vam po radu co vsetko mozem urobit, aby som podporila nase otehotnenie a svoje telo, aby to zvladli? Vitaminy, cajicky, ....
@kotatko1232 ale kdeže ja idem až bud týždeň 19.5 🙂
@pepka123 ano??ja som myslela kedze pod tym ako mi pises tak tam je ze si v 6tt ..
to si si len ty tak vypocitala
Baby takze do konca maja to uz nedam Tak asi je cas si dat novy ciel
@kotatko1232 ako len tak vypočítala 😂😂😂 ??? Veď sa počítajú týždne od poslednej MS a to co ti výjde je ten tt 😀 alebo použi e-kalkulačku tehotenstva 😉 ale v pohode...nie každý to vie :-*
@pepka123 tak ja by som mala byt 5+2tt
@kotatko1232 presne tak :-*
@pepka123 och bojim sa ze doktor mi povie ze niesom tehulka .ked som teraz citala ake by mohlo byt velke babo 🙂
@kotatko1232 a príznaky máš??? Ak sú príznaky tak sa neplaš 😉 mne je dnes príšerne inak mi bolo fajne ani som nevedela že som tehu... 😀 síce prsia mi idú prasknut 😊😊😊
@pepka123 No prsia ma strasne velmi boleli asi 5 dni teraz este na dotyk bolia. kavu co som pila aj 4x dodna dnes som si dala 1 a ani tu som nevypila nechuti mi vobec. dnes ma strasne velmi bolela hlava a myslela som ze sa aj pozvraciam... dnes napr by som zjedla aj kona take chute som mala... a neviem noo.ci su to priznaky lebo pri prvom tehu ma boleli len prsia a tlaky v podbrusku a to mam tiez.ale citim ze cakam mimco..alebo si to len namyslam ...
@kotatko1232 tak potom si v tom...Ja som to cítila že som v tom možno 2 týždne po tom 😂 dobré že?
@pepka123 super je to velmi zvlasne ako zena moze citit ze je tehotna ked to nema este potvrdene ...
ty uz mas nejake babo??alebo to je prve??

@martinaj ok 🙂