Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@majaon ak budem na 100% tehulka prezradim co som spravila aby sa to podarilo 🙂 v piatok idem ku gynekol... a to je zarucene ze sa podarii ak mne to vyslo🙂
@kotatko1232 jedno už mám doma 😁
@kotatko1232 drzim palce , potichucky gratulujem. 🙂
mňa takéto príspevky deptaju, je ich tu tolko s rôznymi dátumami a nič ☹
mám pocit, že si tento mesiac znovu poplačem, cítím, že každú chvíľu dostanem menzes.... ☹
@kotatko1232 som zvedavá na ten trik, že ako sa to podarilo, sem s ním....
@blanch12 nooo ved @kotatko1232...robi take tajnosti a nam ide oci od zvedavosti vyvylit.....nedalo by sa spravit jednu vynimku a trosku to posurit?🙂
@kotatko1232 ak je to PM, tak to pozname 😀 iba zartujem, som zvedava aj ja.
@rula dakujem keby ze sa mozem aj ja tak tesit ☹
@kotatko1232 takze to bola PM, mala som pravdu 😉. My to praktizujeme uz dlho 😀.
@renimac ano bola ona..ale cosi prvy krat som skusila zo srandy ked som otom citala ze vzdy sa to na prvy krat podari a asi sa podarilo.
@kotatko1232 tak to budem veeeelmi rada ak das nejaku zarucenu radu,budem cakat a prajem ti len pozitivne spravy u Dr. 🙂
@pepka123 gratulujem a nech ste zdravucky 🙂
@kotatko1232 my sa snazime 2,5 roka a skusali sme ju vela krat 😉 asi je to vec nahody. Ale som rada, ze vyslo 😉.
@majaon vyssie som to uz pridala 😀
NO DAKUJEM ale bojim sa dobrej spravy...
@renimac aj prva mala sa podarila na prvy krat
ale ak budem 2x tehulka budem sa tesit iba ja ☹
@kotatko1232 tak to si stastna zena 🙂 my sa k prvemu nevieme dopracovat... A preco len ty?
@renimac lebo vcera mi moj povedal ze on to druhe babo nechce ☹ ze si ho mam dat prec ak mi povie doky ze som tehulka 😢
@kotatko1232 no pozeram,ze uz si to sem dala a musim potvrdit,ze ja som to skusila ked sme planovali Simonka a podarilo sa hned,asi to fakt funguje,ale ja som si myslela,ze je to nahoda...akosi som na to pozabudla a nablizsie zaradim do "programu na oplodnenie" 😀 😀 😀 dikes za pripomenutie 😉
@renimac ale verim tomu ze sa to zmeni..
@majaon Minule si tu s jednej baby robili srandu ked to spomenula a ze si ma dat uhorku medzi nohy atd proste z nej spravili Hlupu...a vidis je to fakt pravda
@kotatko1232 to ma velmi mrzi... Dufam, ze si ho kvoli nemu prec nedas. Pozri, ja mam uzasneho muza, ten by chcel aj styri deti, ale nam sa zas nedari a pritom sme zdravi. Kazdy mame svojich demonov, ale dieta je dar z nebies a ten si treba vazit.

Ahojte,aj my sa snažíme o bábo od októbra a furt nič,dúfam a aj verím,že cez toto leto sa nám podarí a držím päsťe vám všetkým,lebo dieťatko je zázrak 🙂