Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@petulik1991 No teraz štvrtok začnem, a na ten 10. deň pôjdem k lekárke aby sa na mňa pozrela a budem pýtať progesteron. Ďakujem 🙂
@matulikm Prosim 🤗
@senselinka my sme tento cyklus tiez len 3x, uz sme z toho doslova otraveni 🙂
@ajana1 no bola som 2x v Ľubocni. Prvý krát na začiatku cyklu, vtedy vyšli výsledky OK. potom som prišla na 24 či 25 deň, tu mi už zistili že problém je v tom, že mám nízky progesterón...tak mi nasadili progesterone na 15 dní, aby došla mrška, a teraz od štvrtka začínam s tým clostilbegytom. Tak dúfam, že sa zadarí- Je to prvý krát, čo začíname s týmito tabletkami, tak uvidíme..Videla som skupiny s týmto názvom, no nechcelo sa mi všetko čítať, preto som písala sem, dosť sa tu diskutuje, či tu nenájdem babu, čo to užívala, ktorá si tým prešla a hlavne, ktorej to pomohlo 🙂
@matulikm ano ja som na tom rovnako. 30.8. idem k dokimu a necham si predpisat clostil, lebo ja som tiez tento mesiac mala anovulacny a minuly mesiac som nejake 2 ciarky mala ale strasne slaba bola ta jedna. takze ja som na tom uplne rovnako. v lubochni som bola tiez a tam len potvrdili stitnu zlazu, to bolo ale par rokov dozadu a dnes uz neuzivam nic na stitnu.
@kakatulik aj mna občas bolia kríže pri ovu
@butterfly333 no vies,mna bolia krize skoro furt,cize to velmi neriesim.
@kakatulik moja no čo povieš?? Ten spodný teraz som robila.
@butterfly333 tak neviem fakt ci moze byt este pozitivnejsi.😀 viac to uz nejde.
@butterfly333 no jejo😉 vitaj ovulka😃
@butterfly333 verím,ze ano a drzim prstiky😉
@denidi aj ja tebe držím.palčeky
@butterfly333 dakujem mojo😉
Baby a čo s tou včelou materskou kasickou? Pomohla už niekomu k tehu? Veď ja už neviem čo by som vyskúšala ☹
@leticia22 mne pomohla a aj @butterfly33
@leticia22 mne pomohla hned.
@leticia22 ja sa tiež pripájam, aj mne pomohla po 8 mesiacoch snaženia sa zadarilo, teraz som v 12 tt
@butterfly333 a v akej forme si ju brala? Tablety, kvapky alebo v mede? Diky
@leticia22 mne asi tiež pomohla. Brala som ju mesiac a ďalší sa zadarilo.
@superblondina86
@ajana1
@butterfly333
@kvetinka18
ja to nechapem baby, ja ju beriem 2 mesiace a nic. Na mna asi ozaj nic nezabera ☹.
@leticia22 ale drzim palce zlatko.
Ahojte je zo mna cisty zufalec....😢😢stale testujem aby som nepresvihla ovu a tentoraz sa mi to podarilo...myslite ze je nejaka sanca este???pozitivny ovu test bol v nedelu ale podla teploty prebehla ovu asi az vcera...a snazili sme sa nedela ,pondelok zrovna vcera nie....co vy nato???cele zle vsak???pridavam aj graf...uf

@matulikm ahaaa 🙂 Tak potom ano, ale ber aj ten progesteron po tom, ako ti pride ovu z Clostillu