Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@marcopollo a už si mala ovu?ja som mala poslednu ms 13.7 no a testovat budem cca ya 14-15dní.
@butterfly333 ja som netestovala z ovu testom , len čitam že tu testujete ,ale mala som bolesti ako ovulaciu okolo 23.7 , neviem kedy presne mam tak ovulaciu nemam ms pravidelne
@monika2101 tak to máš super,ja zvyknem mávať až okolo 20 DC ovulku,ale tento posledný cyklus som mala ešte neskôr,až na 25 DC a luteálnu som mala len 7 dní ☹ to je veľmi málo,inak mávam aspoň 10 dní,čo je tiež málo,ale snažím sa brať rôzne prípravky,aby sa to polepšilo,tak dúfam,že tento cyklus už bude lepší
@calmmeadow držím palčeky 😘😘😘
@simisk musi sa ti snivat s rybami, vtedy je dost mozne, ze niekto bude cakat prirastok. Mne sa raz snivalo a o dva dni na to, som sa dozvedela, ze brat bude mat male
Prosim vas aky ma byt ten krcok maternice ak ste tehu a ak nie ste tehu??? Citam to tu na MK, ale kazda hovori inak, tak teraz neviem.
@emakiki je slabí na 21Dpo no mohla byt ovu neskor.
No veď to neviem na 100%... ale mala som vtedy plodny hlien...
@butterfly333 ale akurat som si to lepšie pozrela a my sme mali sex na 13DC a potom cca o týždeň okolo 20 DC a ja tento cyklus ovulujem z pravého vajecnika a z toho väčšinou ovulujem až okolo 20 DC... aj sa mi zdalo na ten 14 DC strasne skoro ovu... tak ja neviem...
Ahoj baby,varim si varim a ma tak napadlo ze dnes ma moja mamicka meniny ze skusim ci nebudem mat pre nu meninovy darcek,mala by som byt cca 9-10DPO zial neviem presne.Ale robila som ho teraz naobed.Ono v skutocnosti by som povedala ze tehu palicka je silnejsia len zial mobil SONY foti ako foti 😔.Co myslite?
@emakiki
@ajana1 juuu baby ved aj ja tam nieco vidim.Test je dr.Max lebo minuly mesiac mi zaduchoval Mamatest tak tym uz neverim,tak som kupila Dr.Max.No este mam kupeny Dr.Max kazetovi,ale s tym pockam do pondelka-utorka kedy by mala prist mrcha mrchava a ocko ma v utorok narodeniny a vo stvrtok ma dcera meniny,tak ak to vyjde tak bude darcek,aj ked tesit sa bude hlavne dcera,tuzi po surodencovi 10rokov,a ocko bude asi predychavat ale hadam to predycha.
@simisk no vyzerá to na tehu držím palce .
ahojte baby,boli sme na spermiograme a výsledky sú také,že manžel má síce dosť spermií,ale má ich vraj viac mŕtvych a nepohyblivých ako by mal mať.O koľko percent viac zlých spermií má nám doktor nevedel povedať,lebo z laboratória mu posielajú len také výsledky či sú parametre v norme alebo nie...čudné 😒 Ide mi ale o to,že chcem mu nasadiť vitamíny a chcem aby obmedzil fajčenie,prípadne časom úplne prestal ale neviem ako je to s alkoholom?Neviem si predstaviť,že by som ho donútila vôbec nepiť,takže koľko alkoholu je v norme?Koľko zvyknú vaše polovičky vypiť za mesiac,resp.za týždeň?Je alkohol raz do týždňa ok?A keď už,tak radšej pivo alebo tvrdý alkohol? (víno nemá rád).Budem rada za každý názor 🙂
@denidi
@butterfly333
@zuzik_24
@ajana1
No to by bol darcek ozaj hlavne pre celu rodinu a aj dedinu,lebo kazdy vie ze potom tuzim 10rokov a dcera to tiez tazko znasa ze je sama,zavidi vsetkym spolu ziackam vsetci maju surodenca len ona chuda sama.No ocko to bude musiet predychat,lebo on je ten jediny co po dietati uz nebazi.Tak ale uvidime co bude do pondelku.
@simisk a to nam sem len tak mimochodom supnes pozitivny tehu test a tvaris sa, akoze nic sa nedeje???? Takto sa ty tesis? 😂
Super, krasna slabunka ciarocka, drzim palce, nech silnie 😘

@marcopollo podla toho, kedy bola ovu... odvtedy na 10 den