Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@zuzanka_h ahoj, my sa snazime tiez od januara a tiez zatial nic...sledujem vsetko, co sa da pri ovu, aj testami aj hlienom...tento mesiac to uz vyzeralo, ze by sa mohlo zadarit a vcera prisla ms...taka som z tpho rozladena a smutna...ale povedali sme si s mm, ze ked sa moja gynekologicka vrati z dovolenky, ideme sa vysetrit..teda hlavne ja a nech nam ona povie, aky je postup pri manzelovi
@simisk moja tak my sme len na začiatku 10tt a je mi každý deň na umretie nakoľko sa musím ešte dcérke venovať je to ťažké dúfam že po prvom trimestri tie nevoľnosti odídu ☹ až 18.8.idem na poradňu a v utorok si idem po knižku 🙂
@aluska2999 drzim palceky aby vsetko islo ako pomasle 👣👣👣
@alexwarring Ahoj , tak ako si na tom dosla ti MS? ja som dnes mala mat MS a zatial nedosla, ani nic nenasvedcuje tomu ze by mala dojst..
@gerry22 Ahoj ano prisla uz aj konci, dnes uz take nic zajtra nebude vobec ...
tak to drzim palceky, aby ti nedosla (samozrejme len v tom najlepsom)... daj vediet ako sa to vyvija 🙂
baby už mam robiť tehotensky test alebo nie ms bola 15.7.? 😕
@alexwarring tak za chvilocku budes moct zas snazilkovat. drzim ti prsteky aby sa uz zadarilo ....
dakujem pekne snad to tak ozaj ostane a mrcha nedojde. 😀 Zatial test mam negativny tak musim pockat
@marcopollo ahoj a kolko si DPO?
@marcopollo skor este len ovulacny. Ved si len 15 DC.
@ajana1
@marcopollo aj ja si myslim, ze tehu test je zbytocne si robit, skor ten ovulacny lebo, si akurat v polovici kedy by si mala mat ovulaciu, ale zalezi na tom aku dlzku cyklu mas podla toho budes vediet.
tak ja som dnes zacala spinit, tak sa asi spusta mrcha. Som 10DPO a mrcha mala dojst az za cca 5 dni. Ach jaj, mavam to pravidelne a akonahle sa rozhodneme robit babo, tak sa mi dodrbe cyklus. To je zakon schvalnosti.
@simisk ďakujeme veľmi krásne aj vám aby ste sa držkali 🙂
@vilma30 ahoj, ja si myslim ze este nie je nic stratene. Kedze si este len 10DPO tak mozno ze sa to vajicko akurat uhniezduje v maternici a preto doslo k spineniu u teba. Pockaj este ci sa ti rozbehne MS alebo ci to spinenie nezmizne.. Ja teraz tiez cakam co sa bude diat, lebo mne nedosla MS ale testy mam negativne. Uvidis ci sa ti rozbehne MS alebo nie.. Ale drzim palce aby sa ti MS vobec nedostavila ale samozrejme len v tom dobrom 😀
@gerry22 ahoj ja neviem kolko dpo ,5 dni mam ms ,prepač že sa pitam vysvetlite mi že čo za skratky
Ahoj,DPO-znamena kolky si Den Po Ovulacii,pises ze menzes si mala 15.7.takze pocitam ze dnes 31.7. si 17DC(Den cyklu).Tak cca by si mala byt mozno uz aj po ovulacii,zalezi kedy mas plodne dni a kedy teda ovulku.
@marcopollo DPO znamena den po ovulacii. Vies si to vypocitat ak poznas svoju dlzku cyklu. Ovulacia prebieha obvykle v polovici cyklu t.j. cca na 14 den cyklu. Ale prave preto pisem ze musis poznat svoju dlzku cyklu. lebo ja napr: mam 25 dnovy cyklus a ovulacia u mna prebehne na 12 den cyklu. Ale toto asi urcite vies. ak nie kludne sa pytaj 😀
@mausy21 ahoj,poslala by som ti fotku ale uz ju nemam v mobile,skus pozriet prispevky z piatka okolo cca obeda som davala fotku testu.Ale bola som este len 9-10DPO tal bol slabunky.Ale co babenky videli tu v skupine vsetky odsuhlasili ze to tam je 👍.Tak uvidim zajtra rano,ak dovtedy nepride mrcha tak skusim,mam doma este jeden test Dr.Max kazetovy,lakama ma to skusit aj dnes,ale hadam do zajtra vydrzim.Menej ma bude boliet ak sa mi do zajtra zacne pustat,ako sa mam pozerat dnes na biely test a cakat kedy pride.
@martinaj waw, ty mas tu teplotu riadne vysoku, zlatko 😉
Pekne, pekne, len nech sa drzi 😘 Kedy chces testnut?
@senselinka ja neviem ci chcem testovat 😂 fakt sa bojim 😩 a ani testy nemam doma.... ked tak mozno 12dpo cca, takze v stredu. A ty ako moja? 😙
@simisk Ahoj tak ja som dnes 1DC. Mala prist vcera mrcha ale neprisla az dnes. Som z toho zmatena, lebo 3,5 roka mi chodila mrcha nacas ako hodinky a zrazu po tolkych rokoch mi prvykrat meskala jeden den. Takze tento mesiac nic z toho. Tak nic snazilkujeme dalej. 🙂 Tebe drzim palce aby v dobrom nedosla mrcha a aby ti ciarka na teste silnela. Drzim prsteky nech ti to vyjde 😀
@martinaj ja neviem, strasne ma bolia prsia a brucho sem tam, ale to aj posledne cykly, inak nic. Teplota posledne dni len odhadom, lebo meriam o nieco skor, ale na tehu je dost nizka... dnes ma boli hlava ako fras, takze si pospavam cely den. Ale c tomu nedavam, akosi neverim, ae by ro hned vyslo 😔
Ja som aj tak na Liptove, test tu nemam, takze mooozno skusim v utorok/stredu. Ak naberiem odvahu 😁
@martinaj Ja viem ze je to normalne, len som ostala prekvapena a dalo mi to nadej , kedze pocas troch rokoch mi nikdy nemeskala mrcha kazdy mesiac prisla presne na termin. Preto si myslim, ze ked sa nezadarilo tak som mala nejaky hormonalny vykyv zo stresov ktore som mala posledne 2 mesiace. Vcera ked mrcha mala dojst tak nedosla a ani ziaden naznak po nej nebol ani bolesti a dnes ten den meskania mi dava zabrat hnusne bolesti unava. Ale to nevadi. Nerobim si z toho nic, s manzelom sme sa uz tesili ze mrcha nedosla tak asi ze sa zadarilo. Neva pokracujeme dalejj v snazilkovani. Tebe drzim palce nech si najdes // ciarocky na testiku 😀
@mausy21 ahoj hlien sledujem len tak jednym okom,a ovu no asi tak pred 2 rokmi som bola na preventivku u zenskej a na sone mi povedali ze mam nachystane vajicko na oplodnenie ze za 1-2dni mozme ist na to.Tak som pocitala okolo 11-14dna,ale co sledujem posledne mesiace skor myslim ze ovu mam az okolo 16-17DC,tak tento mesiac som skusala az na ten 16-17DC,lebo sa mi zdalo aj podla bolesti.Inak teplotu nemeram.Ale neviem neverim v to stastie ze by sa mi to podarilo,mam 38 tak neviem ci mam este sancu.

@vilma30 dakujem dufam ze to aj tak ostane a nedojde 🙂