icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
31. júl 2016

@senselinka
@martinaj vy ako dievcence, zajtra testujete?

simisk
31. júl 2016

@senselinka ahoj strasne sa bojim rana.Svagrina uz dnes poobede potikala,pod skus,to ti uz musi ukazat...Ale vyvalila som za ten test skoro 5€ tak nechcem ho minat zbytocne.Tak cakam ci do rana nezacnem spinit,este rozmyslam ze ocka trosku vecer pomojkam,leno vacsinou vtedy zbadam uz trochu ruzovkave a potom sa mi to zacne pustat.Ale bozinku kiez by som rano videla silnejsie kolajnicky.V utorok ma ocko narodky a vo stvrtok dcera meniny,ti by plakali,sice dcera od stastia a ocko zo zufalstva.Ale on by to casom rozchodil 😁😁😁😁 sak nas lubi obydve tak by nas potom lubil obytroch 💖👣💖

simisk
31. júl 2016

@martinaj
@senselinka dievcence ak mate pravdu s vasim bystrim ockom ja vas asi osobne vyhladam a vystiskam😍

barbi339
31. júl 2016

baby ja som cela nedockava zajtra mam termin menstruacie ale zuby ma strasne bolia tak ako pri prvom tak dufambude meskata vôbec nepride 9 mesiacov :P newm kedy& mam testnut ?) uz som z toho sklamana rok aj nieco a vzdy nic

senselinka
31. júl 2016

@renimac jeej, ona zije 😂
Ako bolo? Napis nam v sialenych 😉
Ja som na Liptove a test nemam, ale uprimne, ani odvahu... 😔 A uz mi zacinaju typicke bolesti, velku nadej si nerobim 😞
Ale zlomi ma to asi poriadne tentoraz...

senselinka
31. júl 2016

@simisk ja viem, chapem ta... rano bude vsetko jasne, drzim palce, nech nam sem capnes krásny testik 😘

martinaj
31. júl 2016

@renimac nieeeeeeee, ja sa bojim 😁 mm ide na sluzobku zajtra na 4 dni, mozno skusim v stredu. Skusim si vymodlit pre neho prekvapenie.... ale uvidim podla teploty.....

senselinka
31. júl 2016

@barbi339 ak mas test, rano urcite skus 😉

renimac
31. júl 2016

@senselinka
@martinaj pisala som v blaznivych, ale skor o tom, ze tento cyklus ma teda riadne trapi. Som ale rada, ze to vyslo na dnes, lebo s tymito bolestami by som splavovat nezvladla. Drzim palce baby. Ja som dnes po dlhej dobe nerevala pri 1 DC. No co uz.... zivot je boj ci hnoj? 😀 😀 😀

mausy21
31. júl 2016

@simisk zlato drzim silno palceky rano na teba myslim a daj urcite hned v3diet..ja som od 6h v praci tak kludne piis..cakam a verim ze tam budu kolajnice jak svet!!!!

renimac
31. júl 2016

@senselinka ináč, na Liptove je božsky. Závidím 😉 hneď by som šla. A ak by aj MS prišla, to len preto, aby sme rodili spolu 😀.

renimac
31. júl 2016

@martinaj A tá vyzerá zatial ako?

martinaj
31. júl 2016

@renimac zatial je hore...... ale to som len 9dpo

simisk
31. júl 2016

@mausy21 dufam idem sa este pomodlit.Do rana ani spat nebudem.Nechce sa mi verit tomu ze ja by som mala to stastie a bola by to pravda.Ahoj rano,dufam ze nie s placom..

renimac
31. júl 2016

@martinaj tak držím palce 😉

mausy21
31. júl 2016

@simisk urcite nieee drzim vsetky prstyyyy

martinaj
1. aug 2016

@renimac
@senselinka baby som v tom s vami 😩, dnes pokles z 36,84 na 36,63 😔 10dpo

tinka881
1. aug 2016
renimac
1. aug 2016

@martinaj to este nemusi nic znamenat 🙂

simisk
1. aug 2016

@mausy21 Ahoj,dobre ranko v praci😉.No pozri,co hovoris...ten prvy je piatkovy,ten kazetovy dnesny cca 12DC ale ked pozeram do kalendara mozno to je aj menej ak som mala ovu az v stvrtok-piatok tak dnes je to este len 10-11DC mrchu by som mala mat asi tiez potom posunutu lebo naposledy prisla tiez az na cca 30DC.Tak ja ti neviem...Inak dnes je kolajnicka celkom pekna uz slabunko-ruzova len Sony tak ohromne foti 😔

renimac
1. aug 2016

@simisk asi si myslela DPO 😉 vyzera to slubne, drzim palce!

martinaj
1. aug 2016

@renimac ale ano.... Dnes vecer si dam poslednú tabletku duphastonu konecne a zase az dalsi cyklus. Mam pocit, ze z neho sprostiem 😂

renimac
1. aug 2016

@martinaj ja som Ti svoj nazor k nemu pisala 🙂 Priznaj sa, ze ty chces tiez rodit s nami 😀

simisk
1. aug 2016

@renimac jaj no 12DPO to uz tie vyklepane prsty.A preco s vami,teraz nechapem???

simisk
1. aug 2016

@mausy21 jaaaj nie 10-11DC a 12DC ale 10-11DPO a 12DPO 😉

simisk
1. aug 2016

@renimac Jeeeezis,prepac zlievaju sa mi dokopy viacere prispevky a mam z toho potom gulassss...no co blondava hlava u mna je ista 😱

martinaj
1. aug 2016

@renimac jasne ale snad dalsi cyklus dokelu je uz nas.... Inak ma slahne.....

mausy21
1. aug 2016

@simisk supeeeer zlato vidis tak si sa bala vyzera to dobre...neboj bude silniet..juj tesim sa s tebou.a pokialsi ozaj exte len 10-11dpo tak to je slusna ciarka..mohla by som sa pridat k tebe..ale neverim..dnes mi teplotka stupla tak sa vytesujem keby tak zostala uz.a kedy cakas mrchu???ja 9.8 asi tak nejak

mausy21
1. aug 2016

@simisk tu je grafiiik moj

mausy21
1. aug 2016

@simisk jups som volako popredu tak este raz