Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@mausy21 ten graf vypada fajn,ja moc tomu nerozumiem lebo ja BT nemeram,ale podla grafov co davaju dievcence sem tak by to mohlo byt dobre.Drzim palceky.Ja som pocitala ze mrcha by mala prist dnes,ale aj minuly mesiac sa mi to posunulo,ovu test som si robila 19.7.este mi kusok na nom chybalo,dievcence tu povedali ze este mozno 1-2dni a mohol by byt uz pozitivny,tak ak bola ovu pocitam az stvrtok-piatok tak som cela pusunuta preto mozno som neni dnes este 12DPO ale mozno len 10DPO.Mozno je preto este len kolajnicka taka ruzovkava.Ale je uz urcite silnejsia ako z piatka.
Ja hlásim 1DC
@nikolienko kedy si robila testy,kolko si DPO?
@simisk ten slabší je zo soboty 9DPO a ten spodný je dnes ráno 11DPO, len ja som mala ovulku asi skôr ako mi píše kalendárik 🙂
@nikolienko alebo budu dvojky ;)
@ajana1 jeeejha je to možné ? že by v podstate tak skoro boli také silné čiarky ? 😀 😀
@nikolienko ty kokooos krasne este som take silne tak skoro nevidela gratulujem
@nikolienko gratulujeeeeeem 😍
@mausy21 ďakujem už len aby bolo všetko v poriadku 🙂
@nikolienko teším sa☺
@nikolienko tak veru !
@nikolienko Gratulujeeeem 😉
@butterfly333 a ty ako moja?
@martinaj ja moja nič som len 5DPO
@butterfly333 ja 10dpo a teplota uz isla dole 😔
@martinaj 10DPo aBT išla dole?nejak skoro no možno zajtra pojde horeee
@butterfly333 ja ti nevim...... bodaj by..... ale to by bolo ake stastie.... kedy ides testovat?
@martinaj ja testovat nebudem ak nebude meškat 🙂
@butterfly333 ja neviem...... tiez som chcela tak
@martinaj držím palčeky moja,snád si čo najskor nájdeme //
@butterfly333 dufam.... teba caka nejake vysetrenie?
@martinaj nie už žiadne
@nikolienko prave to ze su uz dost silne na take skore tehotenstvo ;) Pri dvojkach stupa HCG rychlejsie. Inak Gratulujem ku dvom ciarkam ;)
@ajana1 ďakujem ďakujem 🙂 tak to som zvedavá 😀 kedy to je asi vidno u doktora ?
@nikolienko tak ja som isla az v 9 tyzdni. Najlepsie je ist v nejakom 7 tyzdni nakolko vtedy uz vidno aj akciu srdiecka. Myslim ze od nejakeho 5-6 by malo byt vidno gestacny vak ale podla mna je lepsie si chvilku pockat.
@ajana1 chystám sa ísť najskôr budúci týždeň, teda zavolám mu čo a ako a uvidím čo povie 🙂
caute zeny, hlasim 12 dpo alebo mozno len 11, snehobiely test, ms by mala prist dnes, ak nepride o dva dni zas testujem aj ked asi zbytocne :/

@simisk to je v pohode 😀
@martinaj no mna uz slahne tiez 😀