icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

senselinka
1. aug 2016

@veronika1603 mesacny kamen som nosila vo vrecku...
Mam za sebou od aprila 2x Macingovej detox plny potravin urcenych na zlepsenie plodnosti, vylucila som lepok, laktozu, schudla som 7 kil (ano, treba mi este 15), uzivala som tri mesiace vceliu matersku kasicku, inositol, vitaminy, ovu vždy odsledovana, mm ma spg 100%ny, bola som na dovolenke, denne som najmenej tri hodiny von s malou, jedavam kopu orechov, sladim len medom, cukor som uplne vylucila... pijem sungitovu vodu, zeleny a bylinkovy caj, mam psa a záhradu, o ktoru sa staram a z ktorej zeleninu rozdavam susedom, uzivam si leto, stretavam sa s pozitivnymi ludmi, starymi priateľmi, rodinou, pri posteli mam sungitovu pyramidu, aby mi negovala ziarenie z mobilu, devat tyzdnov som sa modlila k sv. Marte... neviem, je toho malo????

renimac
1. aug 2016

@senselinka darmo, karma je zdarma a my si tu svoju musime riadne odgrgat.... ale este nie je koniec 😉 a hoci bitku vyhrala, vojna je nasa 😀.

senselinka
1. aug 2016

@renimac svina je to 😀

veronika1603
1. aug 2016

@senselinka no je to max co mozes urobit....tak len vela stastia snad to raz vyjde.uz sa viac neda urobit...

senselinka
1. aug 2016

@veronika1603 veru, dostala som sa do bodu, ze viac uz nejde a ja uz vlastne ani nevladzem 😔

renimac
1. aug 2016

@senselinka 👀💩😆

senselinka
1. aug 2016

@renimac 😂😘

renimac
1. aug 2016

@senselinka 😊😇👼

martinaj
1. aug 2016

Mna slahne 😭 25dc, 10dpo a mne sa rozbiehaju krami..... nevyjadrujem sa..... zacala som spinit..... taky kratky cyklus? Ved som este duphaston dnes dobrala.....

renimac
1. aug 2016

@martinaj myslíš, že sú to ozaj kramy?😯

martinaj
1. aug 2016

@renimac akoze ja neviem, len tak spinenie som v zivote nemala..... vzdy su to kramy/i..... neviem ake y/i, na nervy som

renimac
1. aug 2016

@martinaj počkaj do zajtra, a daj vedieť. .. Duphaston si už takto brala?

martinaj
1. aug 2016

@renimac ano aj minuly cyklus.... ale takto kratky cyklus a ovu viem kedy bola. Ale naznacil to aj ten pokles teploty no.... vidis ako moje telo chce rodit zaroven s tebou? 😂 dzizs

renimac
1. aug 2016

@martinaj 😂😁😘 jo baby Jou 👼

martinaj
1. aug 2016

@renimac uz aby to bolo......😙🎉🎁🐣

ria294
1. aug 2016

@renimac
@martinaj ak môžem, aj ja sa k vám pridám 😉 budem sa snažiť spolu s vami, aby sme to do septembra spolu dali 😉 tiež sa mi nejako nedarí, ale po prečítaní vašich komentárov som dostala druhý dych..... veĺmi pomáhate 🙂 tak veĺké ďakujem

renimac
2. aug 2016

@ria294 ahoj, jasne, vitaj medzi nami posahanymi 😀 vidis, a to som si myslela, ze sme chodiaca reklama na depku 😀 drzzime si teda palce 😉. A dlho sa snazite?

simisk
2. aug 2016

@mausy21 ahoj tak ja dnes takto....ale nic mi nie je ani na mrchu ani na tehu....normal

martinaj
2. aug 2016

@renimac no moja, cerstve info. 11dpo, teplota isla z 36,63 na 36,71, co je nic. Spinenie bola len jednorazova haluz........ nic mi nieje. A tak som testla a test negativny... takze asi tak 😔

lucinka511
2. aug 2016

@renimac ahoj renimac.na otazku ci niektora zena dokaze otehotniet s jednym vajickovodom tak ano.mojej sestre vyoperovaly cely vajickovod.kvoli tomo ze od narodenia mala na nom anomaliu a to taku.ze nebol ukonceny v maternici ale volne niekde v brusnej dutine.cize ked z neho ovulovala .krv jen idtekala do brus dutiny a mala strasne bolesti.ale co je dolezite.rok musela cakat s tehu.ale ona cakala 6rokov a ked zacali planovat .tak sa im podarilo na prvy sup.maju doma 2r slecnu..lenze ona menstruovala kazdy mesiac.zato moja spoluziacka mensteuovala kazdy druhy mesuac a na vys jej zistili.ze ma len jeden vajickovod a vajecnik.preto mala ms kazdy druhy mesiac a teraz ma 2 velke slecny.takze da sa urcite.len mozno to chce cas.drzim palce.

kakatulik
2. aug 2016

@martinaj spinenie moze byt aj dobry znak.😀

kakatulik
2. aug 2016

@simisk a co by si chcela aby ti bolo? Tieto kolajnice predsa stdcia nie?

martinaj
2. aug 2016

@kakatulik to hej, ale test negativny..... takze nic a teplota nizka na tehu....

simisk
2. aug 2016

@kakatulik tak ano,kazda jedna tu ma vseliake priznaky....naliate prsia,grca,hlava ju boli,cicky bolia,podbrusko....a ja nic

martinaj
2. aug 2016

@kakatulik a ty si na tom ako? 😊

kakatulik
2. aug 2016

@martinaj tak ja dnes 7DPO,symptomy vsetky a ziadne ako furt,teplota 36,85,ale bolo mi rano stphasne teplo,tak asi preto.

kakatulik
2. aug 2016

@simisk to by bolo este asi skoro. Ale aj tak gratulujem.

veroniq85
2. aug 2016

@senselinka neuveriteľné co vsetko si uz vyskusala ale aj tak sa netreba vzdávať. Drzim ti palce aby to vyslo ked nie tento mesiac tak mozno dalsi ale urcite nesmies stracat nádej ze budes mat druhe babatko😍

martinaj
2. aug 2016

@kakatulik jaaaaaaj kedy to uz dame......

veroniq85
2. aug 2016

@simisk gratulujem pekne ciarocky