Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@senselinka darmo, karma je zdarma a my si tu svoju musime riadne odgrgat.... ale este nie je koniec 😉 a hoci bitku vyhrala, vojna je nasa 😀.
@renimac svina je to 😀
@senselinka no je to max co mozes urobit....tak len vela stastia snad to raz vyjde.uz sa viac neda urobit...
@veronika1603 veru, dostala som sa do bodu, ze viac uz nejde a ja uz vlastne ani nevladzem 😔
@senselinka 👀💩😆
@renimac 😂😘
@senselinka 😊😇👼
Mna slahne 😭 25dc, 10dpo a mne sa rozbiehaju krami..... nevyjadrujem sa..... zacala som spinit..... taky kratky cyklus? Ved som este duphaston dnes dobrala.....
@renimac ahoj renimac.na otazku ci niektora zena dokaze otehotniet s jednym vajickovodom tak ano.mojej sestre vyoperovaly cely vajickovod.kvoli tomo ze od narodenia mala na nom anomaliu a to taku.ze nebol ukonceny v maternici ale volne niekde v brusnej dutine.cize ked z neho ovulovala .krv jen idtekala do brus dutiny a mala strasne bolesti.ale co je dolezite.rok musela cakat s tehu.ale ona cakala 6rokov a ked zacali planovat .tak sa im podarilo na prvy sup.maju doma 2r slecnu..lenze ona menstruovala kazdy mesiac.zato moja spoluziacka mensteuovala kazdy druhy mesuac a na vys jej zistili.ze ma len jeden vajickovod a vajecnik.preto mala ms kazdy druhy mesiac a teraz ma 2 velke slecny.takze da sa urcite.len mozno to chce cas.drzim palce.
@senselinka neuveriteľné co vsetko si uz vyskusala ale aj tak sa netreba vzdávať. Drzim ti palce aby to vyslo ked nie tento mesiac tak mozno dalsi ale urcite nesmies stracat nádej ze budes mat druhe babatko😍

@veronika1603 mesacny kamen som nosila vo vrecku...
Mam za sebou od aprila 2x Macingovej detox plny potravin urcenych na zlepsenie plodnosti, vylucila som lepok, laktozu, schudla som 7 kil (ano, treba mi este 15), uzivala som tri mesiace vceliu matersku kasicku, inositol, vitaminy, ovu vždy odsledovana, mm ma spg 100%ny, bola som na dovolenke, denne som najmenej tri hodiny von s malou, jedavam kopu orechov, sladim len medom, cukor som uplne vylucila... pijem sungitovu vodu, zeleny a bylinkovy caj, mam psa a záhradu, o ktoru sa staram a z ktorej zeleninu rozdavam susedom, uzivam si leto, stretavam sa s pozitivnymi ludmi, starymi priateľmi, rodinou, pri posteli mam sungitovu pyramidu, aby mi negovala ziarenie z mobilu, devat tyzdnov som sa modlila k sv. Marte... neviem, je toho malo????