Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@senselinka tak 5 potratov to je nieco strasne. Neviem si to vobec predstavit. Ja by som to asi nezvladla. Mas moj obdiv. Urcite si silna zena tak verim ze sa to este raz urcite podari a budes sa vytesovat z bábätká. Určite si to zasluzis po vsetkom cim si si musela prejst ale aspon budes vediet aky dar budes mat doma teda jeden uz mas😍 tak treba sa sustredit hlavne na to co mame nielen na to co nemame a verit ze ostatne pride vtedy kedy má. To som si ja povedala tento mesiac a snazim sa tym riadit a stale si to opakujem. Lebo mne zacalo sibat uz z polrocneho snazenia tak som si musela urobit vnútorný poriadok sama so sebou a opat mam o nieco prijemnejsie dni
@renimac no veď to, človek si ani nestačil všimnúť, že kde sa tie roky stratili 😒 ale my to dáme 😉 nie sme na to samé a máme okolo seba ĺudí, ktorí nás milujú 😉 a vzájomná podpora tu na MK je tiež veĺa krát na nezaplatenie......tak a teraz si zase trošku ponadávam, budem pár dní neznesiteĺná aj sama sebe, som 3DC tak je to aj pochopiteĺné ešte , že sa mám načo vyhovoriť 🙂 a skončí mrcha a zase sa pekne začnem sledovať 😉 ale som sa rozpísala, to ja vždy, keď sa ku mne tá mrcha nasťahuje 🙂
Žienky začala som krvácať sme v nemocnici babo je v poriadku dúfam že nás čoskoro pustia je mi smutno za mojou 20mesacnou dcérkou :'(
@aluska2999 moja držkaj sa.
@butterfly333 nevie niekto ako dlho ma tu budú držať? :'(
@aluska2999 kym neprestanes krvácať...
@aluska2999 moja ja som cele tehu preležala v nemocnici. Neboj prestaneš krvacat a pojdeš domov.
@aluska2999 mojko drz sa a mysli pozitivne to je hlavne.
@aluska2999 drž sa a mysli pozitívne, základ že bábetko je v poriadku. Keď spravia všetky vyšetrenia a budu mať istotu, že ste obidvaja v poriadku, pojdete domov, určite sa ti manžel a rodinka o dcérenku postarajú
@senselinka zlatinko, ako? Myslim na Teba!
@senselinka
@butterfly333
@veronika1603
@junacik žienky dali mi tri injekcie duphaston a kyselinu listovú a kľúdovy režim a vzali tri ampulky krvi zajtra je veľká vizita a už žiadna krv myslíte že keď budú výsledky OK že ma pustia? Lebo doktorka že do piatku minimálne :'(
@aluska2999 ja si nemyslim, ze ta zajtra pustia, bohuzial 😞
@renimac strasne, brutalne ma boli brucho, uz druhy den, test lady max negativ, prsia mi ide urvat, krcok dole uzavrety... krasnu srandu ma to moje telo zo mna 😛
@aluska2999 ahoj,neboj bude dobre.Aj svagrina pred rokom este lem zistila ze je tehuv 5tt a hned na druhy den zacala krvacat,skoncila v nemocnici,hrcalo z nej nestihala vlozky menit,par dni tam polezala,dostavala infuzky,zastavili krvacanie a teraz ma doma takeeeeeho certa.A pritom niektori doktori tam nad nou lamali palicu ze z toho nic nebude,len vycistit na dalsi den mala nastastie sluzbu jej doky,povedala ze este pockaju,nech sa krvacanie utisi ze potom skusia vnutorne sono a bum uz boli pekne odozvy.Neboj bude dobre,hlavne nestresuj a oddychuj,mysli pozitivne.Mne tiez kolajnicky zo dna na den silnejuuuu....
@senselinka
@renimac mne nic neni 😂 ani tehu ani kramy
@senselinka ty si tiez cca 10 DPO? Och, nech to male tolko nenatahuje!
Ja pockam co povie rano teplota 😦
@martinaj @senselinka drzim prsty a cakam kedy tu uvidim tie vase pozitivne testy. :-*
@martinaj
@senselinka dievcence, ja Vas dobehnem 🙂, len to spustite konecne. Nechcem byt na cakacke navzdy 😉.
@renimac dnes 11dpo, to uz by bolo vidno nieco, vieme obidve... mrcha ma prist v piatok, takze mne klesne teplota az stvrtok, piatok, dovtedy sa este nacakam 😜
Ty, ale brucho mi ide urvat 😠
@mia295 zlatik, tak rada by som ti urobila radost... 😔
@martinaj moja držím palce nech su //.

@senselinka Zuzi, Ty si úžasná, pretože ideš do toho s takým nasadením a odhodlaním, máš môj veľký obdiv a viem, že to bábo si Ty zaslúžiš najviac ako sa dá!!! Aj napriek sklamaniam to nevzdávaš, si perfektná!!! 🙂