Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@aluska2999 ja sa na to kukam tak ze tvoja láska malička je uz aj v tvojom bruchu a teraz potrebuje všetku tvoju pozornosť... Mala doma počká, veď tam nie je sama....
@kotatko1232 Ach Ach Ach a co sa stalo 😞 Ja som tak verila
@ignorantka to teda áno len keď je zvyk je to ťažké
@ignorantka asi som sa viac znervoznila alebo zato ze som zjedla bryndzu alebo ja netusim len som sa hrala z malou a oo chvilke som citila ako keby som sa pocikala sla som na Wc a uz to tieklo somna ako prudom 😯
@kotatko1232 mrzi ma to ☹
@kotatko1232 to mi je ľúto... ☹
@kotatko1232 mrzi ma to 😢
Ale z bryndze to urcite nebolo, to by malo vplyv na vyvin baba, nie vyvolanie potratu, a aj to az v dlhodobejsom obdobi a musela by to byt nepasterizovana bryndza nakazena listeriou. Ja som jedla bryndzu cele tehu a nic sa nestalo... v kazdom pripade je to velmi smutne 😔
@aluska2999 no pocuvaj draha,doma mas zdrave zive dieta ktore bez teba prezije,tak sa prosim ta teraz zameraj na to co mas este v bruchu,to ta teraz potrebuje,si tam preto aby vas doktori chranili a udrzali pri zivote.Tak nestresuj nad tym co je doma.Lebo domov sa mozes vratit velmi rychlo a zial s prazdnym bruchom a to bude potom lepsie?Si tam,mas cas sama na seba,skus z toho vytazit co najviac,mysli pozitivne,planuj buducnost....a nie co je doma a ze chces ist uz domov.Ked si budu isty ze vas uz nemusia drzat v nemocnici neboj isto vas tam drzat navyse nebudu,nase zdravotnictvo na tom az tak dobre nie je.Takze posielam ti vela pozitivnej energie a ziadne depky!🌻🌻🌻
@simisk ďakujem napísala si to super 👌 áno viem ale aj to dieťa doma je moje dieťa predsa.dufam že to zvládneme .
@aluska2999 zlatko, mala som toho este vela na rozume co napisat, ale nechcem byt k Tebe zla, kazda mame aj bez toho svoje trapenie. No jedno musim, ty si este sama dieta.
@renimac nie, nikdy nemešká... avšak posledného pol roka mám cykly krátke, cca 23-25 dní, no a dnes som 23DC... ozaj ma bolí brucho ako na MS, furt a neustále 😠
meškala iba raz... min mesiac... a skončilo to biochem. tehu 😔
ale nevadí, my to dáme moja, ma nejaká mrcha predsa nebude obťažovať donekonečna, také kamošky zase nie sme 😀
@renimac prečo si to myslíš? Zato ze mi je smutno za dcérkou a lepšie mi je doma pri rodine tak už som dieťa???
@aluska2999 jasne ze aj to je tvoje,ale je doma vo svojom prostredi,ma pri sebe ocina(teda dufam)ma okolo seba este ostatnu rodinu,znamich ludi.Neboj to to zvladne.Teraz mysli na to slabsie,bezbrannejsie.A to starsie si uz bude musiet pomalicky zvykat ze o pozornost maminy sa uz bude musiet delit.Oddychuj 👉👣👉🍼👉💖
@simisk dobre skúsim to teda dáko s fazulkou zvládnuť 💞
@kotatko1232 je mi to moc luto ☹ prajem vela sily a inak mas zlatucku dcerku,aky vyskerenec 🙂
@aluska2999 nie, s tymto to nic nema.... sledujeme Tvoje prispevky uz asi na 3.fore, cely pribeh (plus nejake Info pribudlo zo skupiny Ruzomberok 😉 asi vies co) a jednoducho sa mnohe zhodneme, ze si este dieta. Akurat ja som taka blba, mozno nevychovana, nazvime to ako ti to vyhovuje, ze to aj napisem. Verejne sa ospravedlnujem, ze Ta nedokazem mojinkat akoby sa mozno ocakavalo, asi vyzniem kruto, hoci baby ma poznaju osobne a vedia, ze som velmi empaticka, no neviem si u Teba pomoct. Napriek vsetkemu prajem Tvojmu babatku, aby bolo zdrave, pretoze dieta je dar. A to jedine mame vsetky spolocne, tuzbu po nom.
@renimac nie, min. mesiac to bolo iné... vtedy ma len prsia boleli ako pred mrchou... brucho som si vtedy ani moc nevšímala, ale bolesti neboli určite...
som si kontrolovala krčok... je nízko a uzavretý a tvrdý... netuším či je to normálne pred ms alebo na zač. tehu, v každom prípade musíme čakať 😀
@aluska2999
@renimac jééj vy ste z ruzomberka baby, mate tam najlepsiu pizzu na slovensku, tento vikend sme ju objavili!!! mnam!!!

@zuzik_24 nevadi, ja rada duchov nahanam 😀 😀 😀