Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@monilik som 7DPO
@aluska2999
@renimac cítim, že sa do toho musím zamiešať....aluska čítala som tiež viac tvojich príspevkov, ale ten posledný naozaj nebol na mieste....sebaĺútosť nikomu nepomóže a renimac ti nenapísala nič zlé. Snažila sa ťa podporiť, ale ty si potrebovala poĺutovať a preto sa ti tá jej podpora nepáčila, lebo ti to podala tak, ako si nechcela. A naozaj by si sa mala nad sebou zamyslieť ty, lebo tvojim príspevkom si jej ublížila a myslím, že zákerne....... každá prežíva svoj životný príbeh, len každá sama najlepšie vie, aké má problémi a akých trápením si prešla. Tak ver , že nie si jediná ktorej v živote je ubližované. Urobila si presne to, čo by sa nemalo súdila si ju a odsúdila si ju a to sa naozaj nerobí.
@renimac Prepáč mi mrzí ma to veľmi asi máš pravdu a zle som si to vysvetlila. Teraz keď čítam čo baby napísali pochopila som to. A samozrejme ze nikomu nechcem nič zlé ani sa hádať a nadávať si naozaj úprimne zo srdca to ľutujem odpustí ak môžeš a ja sa na oplátku pomodlím aby ste čoskoro každá jedna čakala vytúžené miminko.mate pravdu som matka a tak sa musím aj správať.
Jeeej veĺmi pekne ďakujem za srdiečka 🙂
@aluska2999 ospravedlnenie sa prijima a ja sa ospravedlnujem tiez, mohla som zvolit ine slova.
@renimac moja bud taká aká si,Si super a krasna 😉 😉 😉 😉 😉
@butterfly333 dakujem moja 😵 😵 😵 😵
@renimac ďakujem veľmi pekne ze si mi odpustila padol mi kameň zo srdca
@renimac dakujem za sediečka
@butterfly333 😀 😀 😵 😵
@martinaj odkial si obj?máš tam aj mesačný kamen na plodnost??aj ja chcem si kupit,
@butterfly333
@martinaj Aj mne práve došiel energetický náramok Jadeit ( na plodnosť) 🙂
- Jadeit - je kameň, ktorý prináša šťastie, harmóniu, empatiu, pokoj, plodnosť, múdrosť, odvahu, spontánnosť, rovnováhu, ak nás zachváti lenivosť zvyšuje našu energiu, stabilizuje, uzemňuje, ochraňuje pred negatívnymi energiami, podporuje v nás konanie (nielen snívanie 🙂), pomáha pri pôrode, uľahčuje komunikáciu a napomáha harmonickému vzťahu partnerov, je spojený s hudbou.
Liečebné účinky: lieči srdce, stimuluje funkciu obličiek, stimuluje nervový systém, lieči bedrové kĺby a boky, znižuje napätie, pomáha pri problémoch s očami, zmierňuje bolesti hlavy, ochorenia tráviaceho traktu a močového mechúra, lieči depresie, zlepšuje spánok -
@butterfly333 nemám, su tam kryštály aj pre deti, achaty tie su na udržanie tehu, ametyst, ruzenin a chalcedon
@butterfly333 supeeeeer 😍

@tinka881 dakujem zlatko 🙂