icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
3. aug 2016

@tinka881 dakujem zlatko 🙂

tinka881
3. aug 2016

@renimac ako normalne ma rozculila a to ja sa tak rychlo nedokazem 😎

renimac
3. aug 2016

@tinka881 ano, mohla som si vybrat iny cas, ale prehnala to velmi. Ja som jej chcela napisat nazor na nu, nie jej dieta a ona mi chcela ublizit z pomsty. Nevadi, kazdy dostane co si zasluzi. Ale moje dieta nech do toho netaha.

butterfly333
3. aug 2016

@monilik som 7DPO

ria294
3. aug 2016

@aluska2999
@renimac cítim, že sa do toho musím zamiešať....aluska čítala som tiež viac tvojich príspevkov, ale ten posledný naozaj nebol na mieste....sebaĺútosť nikomu nepomóže a renimac ti nenapísala nič zlé. Snažila sa ťa podporiť, ale ty si potrebovala poĺutovať a preto sa ti tá jej podpora nepáčila, lebo ti to podala tak, ako si nechcela. A naozaj by si sa mala nad sebou zamyslieť ty, lebo tvojim príspevkom si jej ublížila a myslím, že zákerne....... každá prežíva svoj životný príbeh, len každá sama najlepšie vie, aké má problémi a akých trápením si prešla. Tak ver , že nie si jediná ktorej v živote je ubližované. Urobila si presne to, čo by sa nemalo súdila si ju a odsúdila si ju a to sa naozaj nerobí.

renimac
3. aug 2016

@ria294 dakujem 🙂

ria294
3. aug 2016

@renimac moja ja som 29.4 😉 ešte bláznivý apríl

renimac
3. aug 2016

@ria294 moja milovana starka bola 27.4. a od jej smrti sa mi s nou snivalo az teraz. Dokonca 2x. A v ten isty tyzden s chlapcekom, ktory povedal, ze sa narodi v aprili.

aluska2999
3. aug 2016

@renimac Prepáč mi mrzí ma to veľmi asi máš pravdu a zle som si to vysvetlila. Teraz keď čítam čo baby napísali pochopila som to. A samozrejme ze nikomu nechcem nič zlé ani sa hádať a nadávať si naozaj úprimne zo srdca to ľutujem odpustí ak môžeš a ja sa na oplátku pomodlím aby ste čoskoro každá jedna čakala vytúžené miminko.mate pravdu som matka a tak sa musím aj správať.

ria294
3. aug 2016

@renimac nooo tak toto niečo znamená 😉 nejako sa to krúti okolo toho bláznivého apríla 😉 vieš o tom, že ĺudia narodení v znamení býka sú niekedy až veĺmi úprimní a to sa zjavne nie každému páči 😉

ria294
3. aug 2016

Jeeej veĺmi pekne ďakujem za srdiečka 🙂

renimac
3. aug 2016

@ria294 hej, moj ocino mi vzdy hovoril, ze ma za moju uprimnost ludia nebudu mat radi. Ale pretvarka cloveka aj tak vzdy dobehne. Ale musim byt viac diplomaticka, to je pravda.

renimac
3. aug 2016

@aluska2999 ospravedlnenie sa prijima a ja sa ospravedlnujem tiez, mohla som zvolit ine slova.

zuzik_24
3. aug 2016

@ria294 JJ, dám vedieť 🙂

ria294
3. aug 2016

@renimac ale som naozaj rada, povedala si to tak ako si to cítila a to si presne ty. A som rada, že aluska sa nad tým zamyslela......

renimac
3. aug 2016

@ria294 😵 😵 😵

kikushaa
3. aug 2016

@renimac my sme boli na chate na liptove a v liptovskej luznej boli majstrovstva v strihani oviec tak sme sli pozriet a isli sme cez ruzomberok

renimac
3. aug 2016

@kikushaa Liptov je fakt krasny.... tam raz budem zit 😉

kikushaa
3. aug 2016

@ria294 jej ja som mala 29.4. povodny termin porodu, to len moje dieta sa nejako skoro vypratalo na tento svet a je vodnar 😀

butterfly333
3. aug 2016

@renimac moja bud taká aká si,Si super a krasna 😉 😉 😉 😉 😉

renimac
3. aug 2016

@butterfly333 dakujem moja 😵 😵 😵 😵

aluska2999
3. aug 2016

@renimac ďakujem veľmi pekne ze si mi odpustila padol mi kameň zo srdca

butterfly333
3. aug 2016

@renimac dakujem za sediečka

renimac
3. aug 2016

@butterfly333 😀 😀 😵 😵

martinaj
3. aug 2016

Dosli mi kamienky, som happy 😍

butterfly333
3. aug 2016

@martinaj odkial si obj?máš tam aj mesačný kamen na plodnost??aj ja chcem si kupit,

matulikm
3. aug 2016

@butterfly333
@martinaj Aj mne práve došiel energetický náramok Jadeit ( na plodnosť) 🙂
- Jadeit - je kameň, ktorý prináša šťastie, harmóniu, empatiu, pokoj, plodnosť, múdrosť, odvahu, spontánnosť, rovnováhu, ak nás zachváti lenivosť zvyšuje našu energiu, stabilizuje, uzemňuje, ochraňuje pred negatívnymi energiami, podporuje v nás konanie (nielen snívanie 🙂), pomáha pri pôrode, uľahčuje komunikáciu a napomáha harmonickému vzťahu partnerov, je spojený s hudbou.
Liečebné účinky: lieči srdce, stimuluje funkciu obličiek, stimuluje nervový systém, lieči bedrové kĺby a boky, znižuje napätie, pomáha pri problémoch s očami, zmierňuje bolesti hlavy, ochorenia tráviaceho traktu a močového mechúra, lieči depresie, zlepšuje spánok -

martinaj
3. aug 2016

@butterfly333 nemám, su tam kryštály aj pre deti, achaty tie su na udržanie tehu, ametyst, ruzenin a chalcedon

butterfly333
3. aug 2016

@martinaj baby prave my piše segra že jej dva dni meškaju a poslala mi test a tam krasne //
@renimac super sa teším ona sa v decembri rozviedla ma noveho chlapa a má 38r čakáme bábo v rodine snád sa to podarí aj mne.

martinaj
3. aug 2016

@butterfly333 supeeeeer 😍