icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

matulikm
8. aug 2016

@tinka881 No tak to si potom užite dovolenku 🙂 kam idete? ja už snáď nedostanem 🙂 síce ešte som len 16DC. Po clostile sme sa mali snažiť medzi 11 a 17DC čiže možno už aj bola ovulka, možno nie...ale tak máme ešte dnes, zajtra.....a silno budem veriť, že sa zadarí 🙂

tinka881
8. aug 2016

@matulikm aj si bola na folikumetrii? Mne clostil pomohol hned pri druhom baleni. Ideme do chorvatska.potrebujeme už vypnut,za posledny rok bolo na nas toho až až

matulikm
8. aug 2016

@tinka881 Nie, nebola, lebo doktorka mala v tom čase dovolenku...takže sme naše prvé snaženie s clostilom museli zvládnuť bez vyšetrenia u doktorky...snáď sa zadari - zadarilo 🙂 jooj tak to si potom dodvolenku poriadne uži 🙂 vypneš, oddychneš 🙂 my sme boli pred 3 týždňami, a ozaj nám pomohla 🙂

veronika1603
8. aug 2016

@senselinka jasne v zlom to neberem.ale tiez mi nebolo vsetko jedno ked sme par mesiacov snazili aj kazdy druhy den a neslo to.bala som sa ze to tak lahko nepojde...len som chcela ze aj od inych bab som pocula ze je dobre nazbierat spermie. Viem ze vsetky skusaju aj nemozne a skusili ste uzvsetko...to ja len tak..tak ci onak raz to musi vyjst......a to by bolo aby tak nebolo😉

renimac
8. aug 2016

@veronika1603 Čo funguje jednej, druhej nemusí. Za 3 roky by som vedela o tom písať aj román 😉. A skúsili sme už každú alternatívu. Chce to už len trošku šťastia 😉.

veronika1603
8. aug 2016

@renimac ano verim tomu ze je to aj o stasti a tom okamihu kedy to ma prist.a cakanie na ten okamih je to najhorsie natom ..keby sme kazda vedela ze to urcite pride vtedy a vtedy tak clovek aj pocka aj rok bez jedu bez nervov ale vie ze to pride

renimac
8. aug 2016

@veronika1603 presne tak 😉 🙂

senselinka
8. aug 2016

@renimac ja uz sa neseriem, sloboda slova a nazoru je na kazdej strane, uz ma to nebavi...
Ozaj, co pohovor?

renimac
8. aug 2016

@senselinka no ranný nič moc a poobedny čakám, či ma pozvú do 2.kola. Všetko je nejaké spomalene 😉.

lenka_vi1
8. aug 2016

@mausy21 A asi ani nam to nevyslo :( dnes taký nejaký chvíľkový žlto-ružový výtok ráno, asi sa už MS pripravuje....tak ešte 4 dni počkať a už tu bude ako na koni... tebe už došla?

luciskooo
8. aug 2016

@renimac ja citam ze ranny moč nic a na poobedny cakas.. :D kokos uz mi drbe s tym mocom a testami a vsetkym 🙂 drzim prsty

lenka_vi1
8. aug 2016

@luciskooo hahaha....ja som to tiez tak citala, este po tvojej sprave som to 2x tak isto precitala kym mi doslo ze je to inak :D

renimac
8. aug 2016

@luciskooo
@lenka_vi1 😂😂😂 aspoň nejaká zábava

mausy21
8. aug 2016

@lenka_vi1 mne este nie ma zajtra dorazit.ale nic necitim akoby ani nemala prist..ale teplota klesla veelmi dolu na 37.1 tak zajtra je to tu

kotatko1232
8. aug 2016

ahojtebja som dnes bola dat vypoved v praci tak som trosku kludnejsia kedze tam bol masaker ...a necakam ani babenko 😣

ajana1
8. aug 2016

@renimac inak ako ti dopadlo interview? Dufam ze sa ti podari najst nieco normalne coskoro nech sa aspon v praci nestresujes

ajana1
8. aug 2016

@reminac beriem spat uz som si hore precitala. Niekedy su moje prsty rychlejsie. Tak snad to druhe kolo vyjde.

renimac
8. aug 2016

@ajana1 vo štvrtok mám druhé kolo 😉 A ďakujem za záujem 😉.

ajana1
8. aug 2016

@renimac verim tomu ze to vyjde. Viem ake to je hrozne ked si v tom zacatovanom kruhu kedy vsetko stoji za .... Predsa Len v praci travime zial Tak vela casu 😞

renimac
8. aug 2016

@ajana1 len ja som aj v práci na to stále myslela. K otehotneniu mi vtedy pomohla výpoveď. Len škoda, že mimo maternice.

ajana1
8. aug 2016

@renimac na to sa neda nemysliet ale verim tomu ze to date.

normab
8. aug 2016

Tak my v septemri zavrsime dva roky.. zase nic 😳

renimac
8. aug 2016

@ajana1 aj ja, nič iné mi neostáva. ..
@normab my v septembri 3 😉. Jedine, že by nie ...

gerry22
8. aug 2016

Ahojte baby , chcem sa opýtať. Hlavne tie čo máte skúsenosti s kyretažou.
Ide o to,že moja kamoska je asi 3 tyzdne po kyrete. Zacali snazilkovat a tak zo srandy si skusila spravit tehu test, ktory jej vysiel pozitivny. Je mozne, ze by otehotnela po kyrete tak skoro. Alebo ostalo HCG v krvi z predchazajuceho tehu. Ma s tým niektora z vas skusenost? dakujem za kazdy nazor a odpeved 😀

kakatulik
8. aug 2016

@gerry22 Osobne skusenosti nemam,ale mozne to je hned v prvej ovulke....

anicka245
8. aug 2016

Poslednú dobu sem nakukam casto, este pred mesiacom by sa mi ani nesnivalo, ze budem vôbec moje myšlienky smerovať na druhé babatko, bránila som sa ako sa dalo, nedovolila som manzelovi, aby sme mali nechraneny sex, proste úplný blok od porodu.. Pred par tyzdnami sa mi snival krásny sen o babatku, o dievcatku, bol tak silný, ze ja som úplne precitla, začala som tuzit po druhom dieťatku, úplný zazrak u mňa..nevravim, ze sa snazime, ale nechavame tomu volny priebeh, ak to príde budeme šťastní, často sa mi sniva o babatku a dnes sa mi snivalo o ultrazvuku 😀 ako som vás citala, nedalo mi to a dnes som si kúpila test, je to určite skoro, som asi len 6-7den po ovulke. Bol negatívny, ale boli ma brucho presne ako pred menzesom, mam ho dostať az o týždeň. Drzim vam palce, ked citam koľko sa snazite uvedomujem si aký je to dar. Prajem vám ho z celého srdca!

lenka_vi1
8. aug 2016

@anicka245 pekné...

butterfly333
8. aug 2016

@anicka245 držím palce 🙂 🙂

monilik
8. aug 2016

@gerry22 kamoška otehotnela hneď v prvom cykle po kyrete a porodila zdravu krásnu dcérku.

renimac
8. aug 2016

@gerry22 sú baby, ktoré aj mesiac po kyrete mali v krvi hcg. Závisí v ktorom týždni bola.