icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kakatulik
12. aug 2016

@puffu dobry chlapcek 😀

renimac
12. aug 2016

@kakatulik ja som uz nedokupila ani tu 😀 za 3 roky som jej zozrala asi tonu 😀

veroniq85
12. aug 2016

@kakatulik tak svadba teda nebude nič moc s mrchou na krku. A kolko sa uz vlastne snazite?

kakatulik
12. aug 2016

@veroniq85 ja ju mam v chladnicke.

renimac
12. aug 2016

@veroniq85 hej, mna z nej napinalo tiez 🙂 ano, mala som ju v chladnicke.

ria294
12. aug 2016

@kakatulik To mi je ľúto, naozaj som myslela, že to dobre skončí 😔

kakatulik
12. aug 2016

@veroniq85 v podstate to tazko takto viem povedat,lebo sme zacali asi na jesen minulého roka asi tri cykly , potom bola ale od zaciatku roka do aprila pauza a teraz vlastne iba stvrty cyklus,teda velmi kratko. Nestazujem sa. 🙂
Ja som som asi vadna,ale mne ta VMK dokonca chuti:_)))

kakatulik
12. aug 2016

@ria294 ja som to citila,len keby uz....ta mrsina prisla. 😢 😠

kakatulik
12. aug 2016

@renimac no neviem jed si nedam k.listovu tak som nejak nesvoj...keby sa nahodou zadariloooooo. A okrem toho som uz zavislak na doplnkoch,cize sa takto chranim pred abstakom 😵

renimac
12. aug 2016

@kakatulik vies co, tiez som to tak mala.... ale dpc, 3 roky???!!! Teda este viac, zacala som ju uzivat uz pred snazenim. Uz nemam z toho strach. Vlastne mi je to uz aj jedno. Ked sa doteraz nepodarilo, listovku brat dalej nebudem. Mozno o par mesiacov zacnem znova, ked ma chyti abstak 😉.

ria294
12. aug 2016

@renimac
@kakatulik ja už od dnes nebudem brať ten inofolic a uvidím, či za to, že som mala krátky cyklus mohol ..... Tiež mi už vadia všetky tie vitamíny 10tabliet rano obed večer, už keď to prehĺtam je mi na zvracanie 😔 Len ja to ešte skúsim do konca tohto mesiaca, lebo potom idem do car, tak pôjdem na IVF, v mojom prípade sa iné už nedá keď mam mizerne málo vajíčok 😔 A tá moja ovu, tiež žiadna sláva tento mesiac , dnes 13DC a BT 36,15....hrôza, tak krásny deň pred nami 🙊

zabka12
12. aug 2016

@renimac moja ja som ju tiež vysadila aj infolic mam este doma.... povedala som si, ale že dnes si listovku pojdem kupit pre istotu ;) aj maxovsky tehu test, lebo už som ho mala pred dvoma dnami negat a dnes som vyvolala mikroskopickeho skulaveho dusika na mama teste :D

ria294
12. aug 2016

@kakatulik no mrcha jedna ,len keď sa ti dotrepe dnes, zajtra na svadbe si to moc neužiješ, mávaš aj bolesti?

renimac
12. aug 2016

@ria294 budem Ta nasledovat s tym CAR 😉. Budes mat aj stimulku?

kakatulik
12. aug 2016

@ria294 desat tabliet? 😕 ...aj ked ja uz ani neviem kolko si davam.ja si supnem vzdy nieco ked idem okolo....nooo ale podla tej teploty by sa ovulka mala uz blizit? Ci?
Co mas nizke AMH ked pises ze mas malo vajicok?

renimac
12. aug 2016

@zabka12 drzim palce, zlatko

veroniq85
12. aug 2016

@kakatulik tak to je super ze to snazilkovanie takto skvele prezivas. Citit to aj z tvojich príspevkov. Velky optimizmus. Tak ja sa snazim asi co sa tyka poctu cyklov rovnako ako ty ale ja som psychicky uz dost vyčerpaná a od kedy mi dosla posledna mrcha kazdy den som smutna. Nejako sa neviem preniesť cez tu poslednu mrchu. Uz som nas s manzelom objednala aj na vysetrenia tak snad ak budu vysledky dobre tak aj mne sa vrati trochu optimizmu a ak nahodou nie tak to snad nejako poriesime s lekarmi.

kakatulik
12. aug 2016

@ria294 ja uz cez samotnu mrchu velmi silne bolesti nemam. Skor 2DC krvacam jak prasa 😅 ....to si poskocim a ....ved mozno nepride este ako to tak sledujem.Keby bol 1DC tak to taka hruza este nie je. 😵

puffu
12. aug 2016

@renimac vy sa snazite uz 3roky??? 😱😒 ja by som bola uz niekde na psychiatrii po takejto dobe, teda vobec nie je co zavidiet takymto dlhodobim snazilkam.. ja si neviem predstavit ani to ze sa nam to nepodari do konca roka ako to budem vse prezivat.. tak to drzim palce aby bol pre vas rok 2016 stastnym rokom

kakatulik
12. aug 2016

@veroniq85 neboj sa ty nic...aj mna pochytia obcas smutky a pochybnosti,ale koniec koncov viem,ze mi to nepomoze....niekde v hlbke duse citim ze sa to podari a ak nie tak to budeme riesit vted,kedy ten cas pride.

ria294
12. aug 2016

@renimac určite budem , lebo pred mesiacom , keď som bola na hyfosy , tak mi ešte kázali do septembra brať dhea a potom mi navrhli stimulku s max.dávkami 450 😔 Naivne som dúfala, že sa tomu vyhnem 🙊 Nooo nestalo sa. Zlatíčko, tak to vyzerá , že predsa pôjdeme do toho spolu 😘 A môžno to stihneme aj do septembra 😉

kakatulik
12. aug 2016

@puffu tebe uz nabehol cyklus? Predpokladam ze plne kojis....

kakatulik
12. aug 2016

@ria294 kde si bola ny hyfosy?...ma to rovnaku vypovednu hodnotu ako ked sa vajcovody prefuknu pri laparke?

ria294
12. aug 2016

@kakatulik Noo s tou ovu by som si nádej moc nedávala, keď mam krátke cykly, lebo min mesiac LT len 8dní, celé zle....veď pozri môj prvý je min mesiac a druhý je terajší

puffu
12. aug 2016

@kakatulik praveze nekojim, nerozbehla sa mi vobec laktacia tak som to mesacnom prikladani vzdala, hned po 600nedeli dosla ms, a dnes som 32dc a ms nikde, ale mavala som pred tehu 31-34dnove cykly, len som si to vedela podla ovulky pekne odsledovat kedze som dostala vzdy ms na 14dc a tebto mesiac som iba tipovala ze kedy ovulka bola, preto chcem merat aj bt aby som vedela ci vobec nejaka ovu je

ria294
12. aug 2016

@kakatulik ano cca10tabliet, VMK, femigard, jód voda....a mam nízke AMH

renimac
12. aug 2016

@puffu hej, bohuzial 3 roky ☹. S mojou netrpezlivou povahou je to cisty kriz. Tiez som si myslela, ze by som to nedala a vidis, 365x3 dni (presnejsie 1095 dni) za nami. Skuska jak svina 🙂. A dakujem pekne, snad sa tento rok naozaj podari 😉.

renimac
12. aug 2016

@ria294 kazdopadne, drzim nam velmi palce 🙂 tiez by som sa rada IVF vyhla 😉

kakatulik
12. aug 2016

@ria294 no vies co,ja ti z tej mojej LF-ky mozem kludne trosku podarovat....ja mavam normalne 15-16 dni... 😕 ...no ale napriek tomu tam mas vyrazny pokles a potom vzostup.Asi budes hormonalne dost rozhadzana....
Ty as celkovo dost nizku teplotu. Stitnu zlazu mas OK?
Asi uz na tebe vykusali aj Dufaston ze?
Na to AMH ti kazali DHEA?...Pytam sa preto,lebo som sa vcera niekde docitala,ze sa takto AMH zvysit neda...iba trosku tie zaspate vajicka prebudut....
Nikde sa neviem docitat co by pomohlo lepsej kvalite vajicok,aby lepsie dozreli a tak....asi ta VMK....ci co...

ria294
12. aug 2016

@kakatulik bola som v NR gin Fiv , no neviem to isto, Dr mi povedala, že zisťuje sa priechodnosť vajcovodov a že sa mam po tom snažiť, lebo sa zázrakom môže zadariť, nakoľko vajcovody sú priechodné