Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@veroniq85 v podstate to tazko takto viem povedat,lebo sme zacali asi na jesen minulého roka asi tri cykly , potom bola ale od zaciatku roka do aprila pauza a teraz vlastne iba stvrty cyklus,teda velmi kratko. Nestazujem sa. 🙂
Ja som som asi vadna,ale mne ta VMK dokonca chuti:_)))
@kakatulik vies co, tiez som to tak mala.... ale dpc, 3 roky???!!! Teda este viac, zacala som ju uzivat uz pred snazenim. Uz nemam z toho strach. Vlastne mi je to uz aj jedno. Ked sa doteraz nepodarilo, listovku brat dalej nebudem. Mozno o par mesiacov zacnem znova, ked ma chyti abstak 😉.
@renimac
@kakatulik ja už od dnes nebudem brať ten inofolic a uvidím, či za to, že som mala krátky cyklus mohol ..... Tiež mi už vadia všetky tie vitamíny 10tabliet rano obed večer, už keď to prehĺtam je mi na zvracanie 😔 Len ja to ešte skúsim do konca tohto mesiaca, lebo potom idem do car, tak pôjdem na IVF, v mojom prípade sa iné už nedá keď mam mizerne málo vajíčok 😔 A tá moja ovu, tiež žiadna sláva tento mesiac , dnes 13DC a BT 36,15....hrôza, tak krásny deň pred nami 🙊
@kakatulik tak to je super ze to snazilkovanie takto skvele prezivas. Citit to aj z tvojich príspevkov. Velky optimizmus. Tak ja sa snazim asi co sa tyka poctu cyklov rovnako ako ty ale ja som psychicky uz dost vyčerpaná a od kedy mi dosla posledna mrcha kazdy den som smutna. Nejako sa neviem preniesť cez tu poslednu mrchu. Uz som nas s manzelom objednala aj na vysetrenia tak snad ak budu vysledky dobre tak aj mne sa vrati trochu optimizmu a ak nahodou nie tak to snad nejako poriesime s lekarmi.
@renimac vy sa snazite uz 3roky??? 😱😒 ja by som bola uz niekde na psychiatrii po takejto dobe, teda vobec nie je co zavidiet takymto dlhodobim snazilkam.. ja si neviem predstavit ani to ze sa nam to nepodari do konca roka ako to budem vse prezivat.. tak to drzim palce aby bol pre vas rok 2016 stastnym rokom
@renimac určite budem , lebo pred mesiacom , keď som bola na hyfosy , tak mi ešte kázali do septembra brať dhea a potom mi navrhli stimulku s max.dávkami 450 😔 Naivne som dúfala, že sa tomu vyhnem 🙊 Nooo nestalo sa. Zlatíčko, tak to vyzerá , že predsa pôjdeme do toho spolu 😘 A môžno to stihneme aj do septembra 😉
@kakatulik praveze nekojim, nerozbehla sa mi vobec laktacia tak som to mesacnom prikladani vzdala, hned po 600nedeli dosla ms, a dnes som 32dc a ms nikde, ale mavala som pred tehu 31-34dnove cykly, len som si to vedela podla ovulky pekne odsledovat kedze som dostala vzdy ms na 14dc a tebto mesiac som iba tipovala ze kedy ovulka bola, preto chcem merat aj bt aby som vedela ci vobec nejaka ovu je
@ria294 no vies co,ja ti z tej mojej LF-ky mozem kludne trosku podarovat....ja mavam normalne 15-16 dni... 😕 ...no ale napriek tomu tam mas vyrazny pokles a potom vzostup.Asi budes hormonalne dost rozhadzana....
Ty as celkovo dost nizku teplotu. Stitnu zlazu mas OK?
Asi uz na tebe vykusali aj Dufaston ze?
Na to AMH ti kazali DHEA?...Pytam sa preto,lebo som sa vcera niekde docitala,ze sa takto AMH zvysit neda...iba trosku tie zaspate vajicka prebudut....
Nikde sa neviem docitat co by pomohlo lepsej kvalite vajicok,aby lepsie dozreli a tak....asi ta VMK....ci co...

@puffu dobry chlapcek 😀