icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
12. aug 2016

Baby obdivujem vás a vaše odhodlanie a optimizmus po tak dlhom čase ja by som sa bola na to vykaslala max po polroku a venovala sa radsej práci. Veľmi Vám všetkým prajem aby vám to čím skôr vyšlo.budete skvelé mamky.cmuk

kakatulik
12. aug 2016

@puffu ono to asi este potrebuje trochu casu aby sa to oät pekne stabilizovalo. 🙂

ria294
12. aug 2016

@kakatulik nooo paradox je, že HP mám uplne v poriadku, všetky vyšetrenia sú v poriadku, problém je moje AMH a výsledky zo štítnej mam čerstvé v ruke z tohto pondelka pozri obr, okrem nízkej hl CL, všetko v norme ..... Záhada, alebo by som sa mala začať liečiť na hlavu 🙈🙈

renimac
12. aug 2016

@monilik ale nevykaslala, keby si bola bezdetna, ver mi 😉 a dakujeme 🙂

ria294
12. aug 2016

@renimac aj ja verim, že to dáme , veď čo iné nám aj zostava 😘 Aj keď nám niekedy z toho naozaj prepína, aj tak sme silné 😉

renimac
12. aug 2016

@ria294 ja sa citim niekedy ako troska, ale potom si vzdy poviem, ze moje okolie ani len netusi, co take dlhorocne snazilky musia prezit a vtedy sa citim ako Johanka z Arku 😉.

kakatulik
12. aug 2016

@ria294 aj progesteron mas OK?...ta kratka lf mi nejde do hlavy.....zeby to malo na svedomi to nizke AMH????
Ten chlor je iba hranicny...asi pouzivas morsku sol.Prejdi na normalnu,alebo himalajsku.
Ja som tie moje vysledky niekde zapatrosila do kelu....ale aj tak mi neurobili progesteron,cize si to asi niekedy na jesen zopakujem.....

kudusko
12. aug 2016

@ria294 prosim ta mozem sa oo

ria294
12. aug 2016

@kakatulik a neskúšali na mne dufaston, nič som nebrala. Ano máš pravdu DHEA mi kázali brať v car, a neda sa zvýšiť počet vajíčok, že vraj sa da, len skvalitniť vajíčka. Ešte beriem aj D3 2tyzdne 15000, potom mesiac 10000. Že aj D3 ovplyvňuje hladinu AMH

kudusko
12. aug 2016

@ria294 prosim ta mozem sa opytat kolko si mala amh dik

kudusko
12. aug 2016

@ria294 a denne tu d3 kolko beries dakujem

ria294
12. aug 2016

@renimac moje zlate prepáč, že som sa zasmiala na tvojom príspevku , ale naozaj som sa zabavila na vyjadrení, že sa niekedy cítiš ako Johanka z Arku, skúšala som si ta predstaviť 🙊🙊😘

kakatulik
12. aug 2016

@ria294 ano aj ja som to takto citala,ale aj tak...ved uvidis....
Nie som zastancom umelých hormonov.Nikdy som ziadne neuzivala,ale pri takejto kratkej LF by bol dufik asi na mieste.

ria294
12. aug 2016

@kudusko 0,22 a 2tyz 15000, mesiac 10000 a potom mesiac 5000 a potom dlhodobo 1000....len treba dávať pozor, ked sa cez leto opakuješ, znížiť užívanie D

renimac
12. aug 2016

@ria294 🙂 🙂 🙂 aj moja byvala sefka ma tak volala... ze chcem zachranit cely svet 😵

ria294
12. aug 2016

@kakatulik aj ja si to myslím, tak uvidim ešte tento cyklus, inak Progesteron som mala pred 5mes hraničnú hodnotu.

puffu
12. aug 2016

@renimac tak to ano, clovek je ovela silnejsi tvor ako si myslime ale aj tak.. podla mna u vacsiny snaziliek je to tak ze idu do toho s takym optimizmom ze sa zadari hned, prvy neuspech je este ok lebo ved len jeden pokus, potom sa da prekusit aj ten 2-3neuspech ale ja viem ze ked sa nezadari do 4-6mesiacov budem strasne zdeptana a to uz jedneho usmievaveho spuntika mame tak by to malo byt po psychickej stranke lepsie, ale tak snad sa tam nebudem musiet dostat a ak by aj nedajboze ano tak mozno budem silnejsia ako si myslim zeby som to znasala..

ria294
12. aug 2016

@renimac tak to sme asi viaceré 🙈 Že by to bolo ovplyvnené aj tym znamením 😉 A aj to moje meno Mária je tiež take milosrdné 😜

renimac
12. aug 2016

@puffu prajem Ti, aby si to nemusela nikdy zazit 😉, ale ked mas jedno dietatko doma, podla mna nebudes mat problem 🙂.

renimac
12. aug 2016

@ria294 Martina znamena "bojovna" 😉

kakatulik
12. aug 2016

@ria294 takze na vine bude ten blby inofolic.Teraz tomu zacinam verit.Som ja zvedava ako sa to vyvinie ked ho vysadis. 🙂
Ja neviem ci budem pokracovat v experimente .

ria294
12. aug 2016

@renimac takže nie len Johanka ale aj bojovnica 😘 Ale ano si a veľká , podľa toho čo píšeš určite ano VEĽKÁ 😍

puffu
12. aug 2016

@kakatulik asi ano..🙂 len som uz bola na to tak nabudena kedze aj gynekolog mi na kontrole povedal zeby to malo prist rychlo kedze je telo nabudene atd a ked bola aj ms tak by sa to malo vsetko nastartovat hned a pritom pred rokom ked som bola na preventivke tak mi vravel nech nezufam ze ked sa nepodari do konca roka otehotniet kedze som mala malu maternicu, ze tomu mozu predchadzat aj potraty ale nemusi to byt moj pripad len s otehotnenim moze byt problem a podarilo sa nam to hned tak som to asi teraz uz aj cakala ze nebude problem.. akoze zatial to nejako neriesim len ma trochu serie ta ms, dufam ze to nebudem musiet nejako riesit ze nepride nejaky ten mesiac..😬

denidi
12. aug 2016

@kakatulik škoda moja,priznam sa,cakala som // ako svet....ale aspom sa zajtra poriadne zábav a ruka horeee😂😂😂

ria294
12. aug 2016

@kakatulik uvidíme , naozaj to môže byť, keď som ho brala cca 4mesiace každý deň 2x, môže to niečo znamenať ....takže uvidim a dám urcite vedieť , teda ak náhodou zázrakom nezostanem v tomto cykle tehotná 🙈🙈🙈

renimac
12. aug 2016

@ria294 budem namyslena, nerob 😀 😀 😀 ale to je asi kazda, ktora si este nestrelila po takom case gulku do hlavy 😝

kakatulik
12. aug 2016

@puffu a nie si ty uz tehu nahodou?...moja kamoska otehotnela takto hned v prvom cykle po tehotenstve.Ani ms nestihla.... 😵

ria294
12. aug 2016

@renimac tebe dnes ide karta 🙈 Namyslena a načo by si chcela byť 😉 To ty ani nevieš 😘

kakatulik
12. aug 2016

@ria294 to by bol gooool 😀
Tak potom neviem ci by si sa zaradila do skupinky pre-,alebo proti-,Inofolikarok. hehe 🙂

puffu
12. aug 2016

@renimac dakujem krasne..😘