Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@ignorantka JA som mala take tlaky vcera a aj pred vcerom dnes od rana vodnaty vytok.
ale dnes sa chystam na Mojho MM 😀
a ci aj mna by musel prehovarat hmm no mozno tiez par sekund 😀 😀
@renimac dakujem no taky skerko
ale teraz ma to obdobie co strasne vela rozprava a je moc dolezita .niekedy odpadavam ked pocuvam co rozprava.....
@kotatko1232 hej, to je super obdobie. Kamoskina dcera je uplne mega, idem sa z nej pocurat 😀 .
@renimac 😀 takze ty este chod na poslednu dovolenku vo dvojici a potom uz len 3 alebo 4 😀 😉 😉 😉
@kotatko1232 to by bolo to najuzasnejsie, ale tych dovoleniek uz bolo... raz to snad vyjde 🙂.
@kotatko1232 prosim ta ty si ten cyklus co si mala teraz mimomaternicove mala ake priznaky od ovulky do ms?
Dievcata ja tiez uzivam inofolic ale nemam pocit ze by nejako ublizil. Akurat mi skratil cyklus o 1 ci 2 dni. Vsak to je len vitamín co ma pomoct dozriet vajickam ci mýlim sa? A este je tam kyselina listová
@ignorantka prsia ma boleli.tlaky v podbrusku a aj pichanie.velka unava a jedla by som vsetko a po par dnach mi bolo zase zle aj som zvracala.a v 8tt mi odislo 😢
@kotatko1232 ale ty si nemala mimomaternicove??
@empathia my sme boli na vstupnej konzultacii v Gyn-fiv, Ferticent a Reprofite. A jednoznacne u mna vyhralo Brno. Ja podstupim max 2 IVF, viac psychicky nedam. Tak uz teraz zistujem podmienky pre adopciu. Ach, a to som snivala o velkej rodine. Co uz, kazdy si nesie svoj kriz. Drzim ti moc moc palce. Pojdete predtym niekam na dofcu?
@kotatko1232 😞😞😞😞 Ach... Čiže to nebolo mimomaternicove
@renimac zacala som chodit na akupunkturu a spomalila som vo vsetkom lebo som stale bola unavena a stale sa niekam ponahlala... v podstate zvykneme vybehnut tak na weekend tdo tatier, ja si oddychnem aj pri zbierani hribov 🙂 ale mohla sisi teraz podat papiere nech vam ta doba plynie... ja banujem ze sme to neurobili, som snazila uz 4,5roka
@renimac ja ked som nasla na teste // slabucke tak som sla ku doktorovi .doktor povedal ze sa zvecsuje sliznica ze je to na dobrej ceste pozrel ma ultrazvukom a zdalo sa mu ze tam vydi Gest..vak ale ze je to este malinke cize ak do 2tt nedorazi MS tak som tehotna ze sa mam tak spravat ako keby som cakala Mimi.no a do 2tt dorazila ☹ vtedy som uz bola cca 8tt
@ignorantka to som pisala teraz jednej babe tu 🙂
ja ked som nasla na teste // slabucke tak som sla ku doktorovi .doktor povedal ze sa zvecsuje sliznica ze je to na dobrej ceste pozrel ma ultrazvukom a zdalo sa mu ze tam vydi Gest..vak ale ze je to este malinke cize ak do 2tt nedorazi MS tak som tehotna ze sa mam tak spravat ako keby som cakala Mimi.no a do 2tt dorazila ☹ vtedy som uz bola cca 8tt

@kotatko1232 dcerka je na zjedenie 😉