icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
12. aug 2016

@kotatko1232 dcerka je na zjedenie 😉

kotatko1232
12. aug 2016

@ignorantka JA som mala take tlaky vcera a aj pred vcerom dnes od rana vodnaty vytok.
ale dnes sa chystam na Mojho MM 😀
a ci aj mna by musel prehovarat hmm no mozno tiez par sekund 😀 😀

kotatko1232
12. aug 2016

@renimac dakujem no taky skerko
ale teraz ma to obdobie co strasne vela rozprava a je moc dolezita .niekedy odpadavam ked pocuvam co rozprava.....

renimac
12. aug 2016

@kotatko1232 hej, to je super obdobie. Kamoskina dcera je uplne mega, idem sa z nej pocurat 😀 .

kotatko1232
12. aug 2016

@renimac 😀 takze ty este chod na poslednu dovolenku vo dvojici a potom uz len 3 alebo 4 😀 😉 😉 😉

renimac
12. aug 2016

@kotatko1232 to by bolo to najuzasnejsie, ale tych dovoleniek uz bolo... raz to snad vyjde 🙂.

empathia
12. aug 2016

@renimac moja kamaratka mala pravidelny cyklus a dala inoofolic ze dobre ohlasy ma atd... no a strastne si cyklus rozhadzala, mne inofolic nijak nepomohol -- mam PCO , ale na cisty inozitol uz som reagovala 🙂

renimac
12. aug 2016

@empathia presne tak to bolo aj u mna. A ako ti Inositol pomohol?

empathia
12. aug 2016

@renimac mne sa nejako nastartoval cyklus a bola aj ovulka, prvy mesiac este nie, az ten druhy a treti, - robila som si ovulacne testiky potom som sla na 2.ivf a tam bolo 40folikov

ignorantka
12. aug 2016

@kotatko1232 prosim ta ty si ten cyklus co si mala teraz mimomaternicove mala ake priznaky od ovulky do ms?

veroniq85
12. aug 2016

Dievcata ja tiez uzivam inofolic ale nemam pocit ze by nejako ublizil. Akurat mi skratil cyklus o 1 ci 2 dni. Vsak to je len vitamín co ma pomoct dozriet vajickam ci mýlim sa? A este je tam kyselina listová

renimac
12. aug 2016

@empathia wau, ze 40. A podarilo sa? Ci?

zuzik_24
12. aug 2016

@renimac ani mne neuškodil, brala som a beriem 1 sáčok denne a pritom mám výsledky OK 😉

empathia
12. aug 2016

@renimac mala som OHSS, vybrali 15vajok ostatne boli prazdne, a ostali iba 3mrazaciky, pred 2mes som mala KET a nevyslo, teraz cakam na mrchu a dame sa na stimulku na posledny KET, chcem si dat vlozit 2embryjka posledne

kotatko1232
12. aug 2016

@ignorantka prsia ma boleli.tlaky v podbrusku a aj pichanie.velka unava a jedla by som vsetko a po par dnach mi bolo zase zle aj som zvracala.a v 8tt mi odislo 😢

empathia
12. aug 2016

@renimac no ono po zamrazeni vajok som mala pockat 1mesiac aby som mohla ist na KET tak som skusila caje z cinskej medicíny a vtedy sa mi podarila prirodzene otehu ale musela som ist neskor na kyrret

renimac
12. aug 2016

@empathia tak silno drzim palce! 🙂

renimac
12. aug 2016

@kotatko1232 ale ty si nemala mimomaternicove??

empathia
12. aug 2016

@renimac dakujem a aj ja drzim silno palceky 🙂 ty ako pokracujes?

renimac
12. aug 2016

@empathia skusame este do septembra prirodzene a ked nic, v oktobri ideme skusit IVF. A potom uz len adopcia, ak to nevyjde.

empathia
12. aug 2016

@renimac my sme si boli pred 2tyzd podat vsetky papiere na UPSVAR kvôli adopcii, teraz cakame na vyrozumenie, ktore malo tak 2tyzd od podania prist

empathia
12. aug 2016

@renimac a do ktorého CAR chcete ist?

renimac
12. aug 2016

@empathia ano? A v ktorom kraji? My sme v Ba, tu sa caka cca 3 roky od schvalenia ziadosti.

renimac
12. aug 2016

@empathia Brno RF, a vy?

empathia
12. aug 2016

@renimac ja chodim do Ferticentra, ale na 3ivf asi uz sily nebudem mat... podali sme si v NR kraji, pani mi povedala ze na chlapceka sa caka tak 3-3,5r, na dievcatko 4r, na róma asi 2mes

renimac
12. aug 2016

@empathia my sme boli na vstupnej konzultacii v Gyn-fiv, Ferticent a Reprofite. A jednoznacne u mna vyhralo Brno. Ja podstupim max 2 IVF, viac psychicky nedam. Tak uz teraz zistujem podmienky pre adopciu. Ach, a to som snivala o velkej rodine. Co uz, kazdy si nesie svoj kriz. Drzim ti moc moc palce. Pojdete predtym niekam na dofcu?

ignorantka
12. aug 2016

@kotatko1232 😞😞😞😞 Ach... Čiže to nebolo mimomaternicove

empathia
12. aug 2016

@renimac zacala som chodit na akupunkturu a spomalila som vo vsetkom lebo som stale bola unavena a stale sa niekam ponahlala... v podstate zvykneme vybehnut tak na weekend tdo tatier, ja si oddychnem aj pri zbierani hribov 🙂 ale mohla sisi teraz podat papiere nech vam ta doba plynie... ja banujem ze sme to neurobili, som snazila uz 4,5roka

kotatko1232
12. aug 2016

@renimac ja ked som nasla na teste // slabucke tak som sla ku doktorovi .doktor povedal ze sa zvecsuje sliznica ze je to na dobrej ceste pozrel ma ultrazvukom a zdalo sa mu ze tam vydi Gest..vak ale ze je to este malinke cize ak do 2tt nedorazi MS tak som tehotna ze sa mam tak spravat ako keby som cakala Mimi.no a do 2tt dorazila ☹ vtedy som uz bola cca 8tt

kotatko1232
12. aug 2016

@ignorantka to som pisala teraz jednej babe tu 🙂
ja ked som nasla na teste // slabucke tak som sla ku doktorovi .doktor povedal ze sa zvecsuje sliznica ze je to na dobrej ceste pozrel ma ultrazvukom a zdalo sa mu ze tam vydi Gest..vak ale ze je to este malinke cize ak do 2tt nedorazi MS tak som tehotna ze sa mam tak spravat ako keby som cakala Mimi.no a do 2tt dorazila ☹ vtedy som uz bola cca 8tt