Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@aluska2999 ďakujem za informáciu🙂
Dievcata aj ja som chcela rozdiel do 3 rokov ale uz nestiham. Moj ma 2 roky a 5 mesiacov. Zacali sme skusat keď mal 20 mesiacov ale tiez lutujem ze sme nezacali skorej. Ale zase ja som prvu ms dostala az v 15 mesiacoch a este stale kojim. Ale tak dufam ze si všetky coskoro najdeme tie dve vytuzene ciarocky😊 a prajem vam krasnu slnecnu nedelu😘
@senselinka Presne aj ja. Bala som sa, ze to nezvladnem a teraz je mi luto, ze budu od seba viac ako 3 roky. No ale, podstatne je, aby vobec boli 😉
Ja som tiez. Hcela 3 r rozdiel ale nestiham. Maly mal v juli 3 takze budem rada ak stihnem 4 rocny.
@dejna20 my máme rozdiel 6r. syn má 16r dcera 10r,tak ak sa zadarí budu riadne vekové rozdiely. 😀 😀 😀
@butterfly333 moj ma 12rokov,tiež bude vekovy rozdiel ked sa zadari
Dievcata v podstate je uplne jedno aky vekovy rozdiel budeme mat. Najdôležitejšie je ze aspon jedno dieta mame a treba verit ze coskoro pribudne aj dalsie😍 pekny vecer
@junacik skúsila som to znovu pokvapkat rozobrate zareagovalo fialovo a do ruzova čiže vychodi dievčatko 😄
@butterfly333
@marcopollo ale na strane druhej to ma aj svoje vyhody.. 😉 mozu za trest kocikovat alebo opatrovat neskor.. 😀
@maja2517 urcite anoo
@maja2517 no tak vidiiiiiiiiiis ani nebolo treba dlho čakať 🙂🙂 gratulujem Ti a z celého srdca želám nech ide v tehotenstve vsetko v zdraví 😘😘😘😘 užívaj si to 😉😉
@ignorantka ďakujem veľmi pekne 🙂 predsa má ten inofolic asi niečo do seba. možno náhoda a možno fakt zabral 🙂 po roku čakania začínam tešiť, ale poriadne sa budem tešiť az keď to budem mať potvrdené od doktorky 🙂
@maja2517 jasneee gratulujem 😘😘
Baby dnes ma prist mrcha...no voobec sa tak necitim...predtym ma tyzden pred mrchou boleli prsia i tam dolu a teraz nic...no povyhadzovala som sa. Minuly tyzden mi bolo zle...tak divno zle...neviem kedy si mam spravit tehu test 😐
@puffu
@renimac
@butterfly333
@veroniq85 Ďakujem pekne 🙂
Čo si myslíte o tomto teste prosím?
https://mkskimg1-asmirasro.netdna-ssl.com/cm0oi...
@maja2517 aj mna bi zaujimalo lebo aj ja som začala uživat tento mesiac
@veroniq85 Mozno sa vam nedari kvoli tomu,ze kojite. Poznam viac zien,ktorym kojenie zaberalo ako antikoncepcia a v okamihu ked prestali s kojenim tak sa zadarilo 🙂

@kudusko dhea beriem 3 mesiac 75mg denne. Uvidím, čo bude ďalej .