Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 ste boli kvoli iui ci ivf? Muz ma ist na spermiogram tak rozmyslam kdeho objednat. Ako ti to tam prislo?
@renimac a na aky vlak teda ideš vlakom?? Aj ja na ten 14:39 prievidza
@dejna20 koli iui zatial.
dakujem za srdiečko 🙂
@butterfly333
@butterfly333
@lenka_vi1
@rula dievcence beriem infolicale len 5dnimyslite ze by mi mohol rozhadzat hned cyklus?bo ovu testy mavam pozit na 10-11den a teraz su stale biele...teplota uz 6 dni rovnako 36.7 nechapem.bojim sa ze to je anovulak...ach jaj to len mne sa moze stat.
@mausy21 podla mna nie. Ja som ho brala 3mesiace a ovu som mala skor. Teraz beriem inozitol.
@butterfly333 no tak som zvedava zrovna tento mesiac som potrebovala aby ovu prisla na cas...kedze manzel na nocneee a to sa v podstate ani neda o nic snazit och....cele zle ale tak co uz narobim.ale zeby to hned takto rychlo ucinkovalo???beriem 2 sacky denne no nechapem
@mausy21
@butterfly333 no ste ma teraz prekvapili... tiež začínam s inofolikom a na ovu som bola spolahnutá takže idem kúpiť testíky, aby som ju neprepásla...keďže býva až 19-21DC a teraz keď by mala byť sķôr☺...pekný dník!
@tamisi ja som tiež mala ovu 15-16dc ale mala som aj 19-21dc no začala som brat inofolic a ovu som mala pozit už na 13dc další mesiac na 14dc.no teraz beriem čistý inozitol uvidím kedy bude ovu.
ahojte dievčata, chcela by som sa vás opýtať,nakolko sme sa s manželom rozhodli, že skúsime tretie bábo. Včera som bola u lekára a pýtala som sa či už prebehla ovulka, Vravel, že nie, ale ak sa chceme snažiť- tak tento víkend. Dnes mám 14 den, a práve sa mi začal tvoriť taký ten lepkavý hlien. Ale ja sa v tom nevyznám, nakolko som hlien nikdy nesledovala. Tvorí sa, ked sa blíži ovulka alebo ked už prebehla?
@butterfly333 ďakujem za pomoc☺ popravde tento mesiac by som sa ani nejako nesledovala a teraz toto... ďakovalaaa☺ odsledujem sa...
@tamisi ja tiež tento mesiac som sa na to vykašlala nemeriam nerobím ovu no tak som zvedavá lebo po 2rokoch ma to už nebaví.
@butterfly333 chápem... a po dvoch rokoch... si silná žena! Nevzdávaj sa!
@tamisi vieš ja som teraz v juni v 6tt začala krvácat a potratila som už 5x,no dve deti mám a verím že sa ešte jedno podarí.No všetko chce asi svoj čas.
@butterfly333 no fakt si užasná! Tvoja sila je obdivuhodná! Toľko sklamania si už prežila.... držím Ti moc palčeky!
@tamisi Dakujem áno je toho velmi vela čo som prežila v 22tt som rodila svoje mrtve dieta ležalo vedla mna nikdy na to nezabudnem tá bolest je stále no vdaka bohu mám dve zdrave krasne deti a verím že ešte jedno sa podarí.
@butterfly333 toto je to najhoršie,čo môže žena prežiť...
@butterfly333 maloktora by sa z takejto traumy dostala, si fakt silna a velmi ti prajem aby sa este to tretie podarilo.

@leticia22 to nie je nahoda 😀