icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kakatulik
26. aug 2016

@sylvine hehe,tak ja dhea a tie ostatne veci k tomu neuzivam. A to Amh je vzhladom na vek super😀

sylvine
26. aug 2016

@kakatulik inak este ma teraz napadlo, ci mi nemoze ukazovat falosne pozitivny, kedze teraz este druhy cyklus mi lekar predpisal duphaston, ktory uzivam od 18DC

renimac
26. aug 2016

@sylvine urcite nie 😉

butterfly333
26. aug 2016

@sylvine vyzerá to super gratulujem.

butterfly333
26. aug 2016

@sylvine aj ja mám zajtra meninky tak verím že to budeš mat krasny darček.

kakatulik
26. aug 2016

@sylvine urcite nie.

sylvine
26. aug 2016

@butterfly333 dakujem 🙂...zatial iba v tajnom kutiku duse sa budem tesit a dufat, ze vsetko bude o.k.

sylvine
26. aug 2016

@kakatulik inak ty si ma nakopla s tvojimi radami babam, zacat merat aj bazalnu teplotu, tak som zacala minuly mesiac a tento mesiac moj graf vyzera takto

katka1601
26. aug 2016

Ahojte babulky tak sa pridavam k vam snazime sa o babo ale zatial nic ide ma uz porazit stale to sklamanie ked to dostanem.pomoholi vam niektorej kvapky gynex?ja mavam nepravidelnu ms prve sa nam podarilo po osmych rokoch a teraz zase len cakam.uz aj vek vyssi tak som uplne zufala.vobec nemam sancu nijako zistit kedy mam ovulaciu ani podla teploty ani podla nejakych priznakov vytok,bolenie vajecnikov atd proste som nestastna ze moje telo ide proti mne. ☹

sylvine
26. aug 2016

@butterfly333 tak si zajtra navzajom zablahozelame 😉...aj ked mne sa vsetci smeju, ze nemam meniny, lebo ja som s ypsilonom a v kalendari take nie 😀

mausy21
26. aug 2016

@kotatko1232 ved urob tedt este ak nic tak urcite dnes zajtra pride.ale srzim prsty aby neprisla

ria294
26. aug 2016

@katka1601 prečo nemáš šancu zistiť , kedy máš ovu?

butterfly333
26. aug 2016

@kakatulik moja počuj ty si brala ten inizitol ako ti prišla ovu a čo hlien??lebo asi od 11dc sommala takno mokro s bielim hlienom do včera a večer sme mali sex no a bola som uplne suchá nepamatám si že by som bola takto suchá pijem grep,štavu džus žiaden ovu hlien.viem že som pisala že nebudem merat už bt ani nemriam no včera mi to nedalo a zmerala som že či už bola ovu a bt stále dole 36,6 aj dnes 36,6 no to sucho minejde ho hlavy vždy okolo ovu som uplne morká.

marcopollo
26. aug 2016

baby mali ste bolesti žaludka od progesteronu volala som svojej gynekol. mi povedala že si ho mam davať zo spodu ked ma boli žaludok

ajana1
26. aug 2016

@kotatko1232 ver tomu ze polovica holandanov by si uz narokovala ich peniaze spat. jeden sa co to od nich nauci a fakt niekedy stoji za to si proste otvorit usta 🙂 nam sa tak podarilo vyreklamovat minuly rok vianocne ozdoby od ktorych sme ani listok nemali. Proste nam dali uplne nove bez reptania 🙂

andrejta
26. aug 2016

@marcopollo a čo berieš? utrogestan? mne rovno povedal, že zo spodu, že to nezaťaží žalúdok a dostane sa to tam kam má

minibaby
26. aug 2016

Ahoj dievčatá. Mám 35 r., deti nemáme, snažíme sa rovnako ako vy ostatné. Meriam BT, každý mesiac mi síce vyskočia po nízkych teplotách vysoké teploty, ale nepozorujem žiadne hlieny. Je možné, aby som mávala ovuláciu bez hlienov?Jedine týždeň pre menzesom pozorujem biely zakalený hlien.Neviem o aký hlien ide, nakoľko počas plodných dní nepozorujem žiaden a ani po ovulácii nepozorujem biely zakalený, ale až pred začínajúcou menštruáciou sa mi objaví. Čítam Vás už dlhší čas a veľmi Vám držím palce. Rovnako ako ty renimac , tiež túžime po troch deťoch...ale keď sa nám zatiaľ nepodarilo ani to prvé...a aj vek mám sa už zvýšil, budem vďačná aj za jedno krásne zdravé bábätko 🙂. Držím Vám palce všetkým 🙂

senselinka
26. aug 2016

@sylvine vidim peknu ciarocku, drzim palce, nech je vsetko, ako ma byt a prajem zive a zdrave babatko 😍💖

renimac
26. aug 2016

@minibaby ahoj, potesim Ta, nie kazda zena musi mat plodny hlien. Jeho tvorbu podporuje ruzovy grep, vcelia materska kasicka, lanove semiacka. Za vyskusanie nic nedas. Ja mam sice "len" 30, no ale co ked uz tri roky trtosime bezvysledne? To sa tiez k tym trom detom tazko dopracujem 🙂. Tiez drzim palce 😉.

katka1601
26. aug 2016

@minibaby ahoj nam sa prve podarilo az ked som mala 33 teraz mam 35 a tiez len cakam a cakam a nic.🙂

katka1601
26. aug 2016

@ria294 ved som to tam napisala.podla teploty vobec pretoze sa nemeni. hlien mam permanentne takze tazko viem ktory je ten plodny.operovali mi v detsve slepak kde mi museli aj skratit jeden vajcovod tak preto je to u mna take ze sa mi to tazko alebo vobec neda urcit ☹

minibaby
26. aug 2016

S partnerom sme sa dohodli, že do konca roka dáme ešte šancu prirodzeným spôsobom, po Novom roku pôjdem na umelé oplodnenie a ak sa ani to nepodarí, tak si podáme žiadosť o adopciu.

kotatko1232
26. aug 2016

@mausy21 lebo riaaadne tlaky mam.kamoska mi kupila 1ks ale si myslim ze aspon 2-3by som mala spravit alebo??

mausy21
26. aug 2016

@kotatko1232 utekaj cikat...😆

mausy21
26. aug 2016

@kotatko1232 ak by si bola tehu uz ti ukaze na 100% ved mas den mrchy

katka1601
26. aug 2016

@minibaby alebo utekajte este rychlo k moru mozno tam sa zadari.ako hovorim nam sa dllllho nedarilo isli sme k moru a na druhy mesiac po dovolenke boli vytuzene dve ciarky

sylvine
26. aug 2016

@senselinka dakujem 🙂...aj tebe prajem vela sil a potrebnej energie, aby dalsi mesiac bol tvoj, drzim prsty 😉

minibaby
26. aug 2016

@katka1601 minulý piatok sme sa vrátili z 3-týždňovej dovolenky 🙂...1 DC by som mala mať budúci víkend, tak uvidíme, či sa podarilo dovolenkové počatie 🙂

kakatulik
26. aug 2016

@sylvine ja na BT nedam dopustit. Je to lacne a da sa podla toho super orientovat.😀
Grafik vyzera velmi nadejne.😊💗

kakatulik
26. aug 2016

@butterfly333 😀ahoj. Moj hlien zatial neovplyvnilo nic. Ani Grap,ani inozitoj. Mne ten Inozitol ibja predlzil cyklus. Tento som zredukovala davku a opät normalka. Co ked si ale este ovulku nemala? A preto to sucho. ta teplota je ale na Tvoje pomery este predovulacna. nie?