Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@mausy21ze mohykani 😂😂😂😂buducu sobotu smer svk juhu😎v pondelok si davam nohu tetovat tesim sa jak male decko 😁
@hennyinnsbruck ahooooj som rada, ze si sa ozvala, uzi si svk pobyt, k tatoo sa nevyjadrujem...ale ked Ti to urobi radost odhovarat Ta nebudem. prajem Ti krasny slnecny pobyt a clapkanie v termaloch, musis si oddychnut
@rula aha nie si fanusik tetovania☺to je vec vkußu. . Kupat sa nepojdeme ale uzijeme si na svk je stale fajn😁
@hennyinnsbruck ja milujem tetovanie 😉 😉 😉 😉
@kotatko1232 držím palce ja tam vidím tiež
@aluska2999 ak by to bola pravda tak to by bola aka nahoda otehotniet kazdy mesiac 😂
@butterfly333 ja tiez.na litku mam velkeho skorpiona
Pridavam sa aj ja🙂 v juli som podstupila kyretaz (zamlcany potrat v 13 tt) a myslim ze sa z toho pomalicky dostavam fyzicky aj psychicky.. O mesiac to skusime znovu 🙂
ahojte žienky, chcela by som poprosiť o vaše rady...s priateľom sa snažíme už skoro rok a pol a bábo veľmi chceme
poslednú MS som mala 16. júla
tehotenské "príznaky" mi začali už 2. augusta
teraz mám 12 pozitívnych tehotenských testov keďže som tomu nechcela veriť tak som testovala o dušu veľmi nás to potešilo ale v stredu som začala krvácať, no skôr špiniť (taký hnedý výtok) veľmi som sa zľakla tak som utekala k lekárovi. .. na ultrazvuku videl len nejakú malú šmuhu poslal ma domov že mám prisť o týždeň
špinenie sa zhoršuje neviem čo mám robiť .. máte niekto nejakú skúsenosť? ja som už úplne bezradná
@lenka_vi1 nemôžem to nazvať krvácaním lebo je to stále hnedé len je toho viac ako bolo od stredy
@popilka bola som včera,lekár na pohotovosti bol "veľmi" milý poslal ma taktiež domov,že podľa poslednej MS už by malo byť vidieť oveľa viac než šmuhu aj keď tá šmuha tam stále bola nedali mi žiadne lieky aj keď som povedala že sme už o jedno bábo prišli
môže špinenie trvať tak dlho ?je možné že by bolo vidieť len tú šmuhu keď podľa kalkulačky by som mala začať od nedele 7tt? čo keď mi len blbnú hormóny ? tak veľmi sa už nechcem sklamať :(
@aneda No mne sa takto rozbiehal samovolny potrat :/
@kotatko1232 krutim telefonom horedole, ale nic tam nevidim
@andrejta nevadi ja som tam videla a aj vidim...buduci tyzden robim dalsi test a uvidim...
@butterfly333 vsetko najlepsie k dnesnym meninam Ti prajem, aby sa tvoj sen uz coskoro splnil 🙂
moj dnesny meninovy darcek.... 11DPO 🙂
@butterfly333 vsetko najlepsie k mienku😘
@kakatulik dakujem velmi pekne 🙂... nemozem tomu po tych rokoch uverit, najradsej by som to vsetkym hned vykvakala, ale zatial sa iba potichucku v kutiku duse tesim a modlim, aby sme to dotiahli do uspesneho konca... 30.8. ma prist mrcha.... a samozrejme aj ja tebe z celeho srdca prajem, aby si sa coskoro dockala //... drzim prsty 😉

@sylvine Ahoj,čitala som Ta dnes a veľmi Ti držím palce.Raz to vyjsť muselo!!!