icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

minibaby
26. aug 2016

@sylvine Ahoj,čitala som Ta dnes a veľmi Ti držím palce.Raz to vyjsť muselo!!!

kakatulik
26. aug 2016

@sylvine sak ti to tu uz cely den piseme.

sylvine
26. aug 2016

@kakatulik to ano, len je to pre mna zatial neuveritelne po tych rokoch

sylvine
26. aug 2016

@monilik @minibaby dakujem 🙂

lenka_vi1
26. aug 2016

@katka1601 my sme uz tri mesiace pri mori a zatial bezvysledne :( a predtym nez sme tu sli som sa tiez celkom tesila lebo mnohe baby pisali ze more pomohlo. Takze zaruceny recept neexistuje.

sylvine
26. aug 2016

@lulila20 30ks ovulacnych+10 ks tehu - 4,86 USD

hennyinnsbruck
26. aug 2016

@mausy21ze mohykani 😂😂😂😂buducu sobotu smer svk juhu😎v pondelok si davam nohu tetovat tesim sa jak male decko 😁

rula
27. aug 2016

@hennyinnsbruck ahooooj som rada, ze si sa ozvala, uzi si svk pobyt, k tatoo sa nevyjadrujem...ale ked Ti to urobi radost odhovarat Ta nebudem. prajem Ti krasny slnecny pobyt a clapkanie v termaloch, musis si oddychnut

hennyinnsbruck
27. aug 2016

@rula aha nie si fanusik tetovania☺to je vec vkußu. . Kupat sa nepojdeme ale uzijeme si na svk je stale fajn😁

butterfly333
27. aug 2016

@hennyinnsbruck ja milujem tetovanie 😉 😉 😉 😉

aluska2999
27. aug 2016

@kotatko1232 držím palce ja tam vidím tiež

kotatko1232
27. aug 2016

@aluska2999 ak by to bola pravda tak to by bola aka nahoda otehotniet kazdy mesiac 😂

kotatko1232
27. aug 2016

@butterfly333 ja tiez.na litku mam velkeho skorpiona

vodnarik86
27. aug 2016

Pridavam sa aj ja🙂 v juli som podstupila kyretaz (zamlcany potrat v 13 tt) a myslim ze sa z toho pomalicky dostavam fyzicky aj psychicky.. O mesiac to skusime znovu 🙂

aneda
27. aug 2016

ahojte žienky, chcela by som poprosiť o vaše rady...s priateľom sa snažíme už skoro rok a pol a bábo veľmi chceme
poslednú MS som mala 16. júla
tehotenské "príznaky" mi začali už 2. augusta
teraz mám 12 pozitívnych tehotenských testov keďže som tomu nechcela veriť tak som testovala o dušu veľmi nás to potešilo ale v stredu som začala krvácať, no skôr špiniť (taký hnedý výtok) veľmi som sa zľakla tak som utekala k lekárovi. .. na ultrazvuku videl len nejakú malú šmuhu poslal ma domov že mám prisť o týždeň
špinenie sa zhoršuje neviem čo mám robiť .. máte niekto nejakú skúsenosť? ja som už úplne bezradná

popilka
27. aug 2016

@aneda Ja by som sla do nemocnice na gyndu. Hned.

lenka_vi1
27. aug 2016

@aneda ak sa ti spinenie zhorsuje a prechadza do krvacania urcite chod na pohotovost....

aneda
27. aug 2016

@lenka_vi1 nemôžem to nazvať krvácaním lebo je to stále hnedé len je toho viac ako bolo od stredy
@popilka bola som včera,lekár na pohotovosti bol "veľmi" milý poslal ma taktiež domov,že podľa poslednej MS už by malo byť vidieť oveľa viac než šmuhu aj keď tá šmuha tam stále bola nedali mi žiadne lieky aj keď som povedala že sme už o jedno bábo prišli

lenka_vi1
27. aug 2016

@aneda tak ak je to len hnede spinenie nemusi to nic znamenat ale pre dobry pocit by som v pondelok zasla k lekarovi ci je vsetko ok....

aneda
27. aug 2016

môže špinenie trvať tak dlho ?je možné že by bolo vidieť len tú šmuhu keď podľa kalkulačky by som mala začať od nedele 7tt? čo keď mi len blbnú hormóny ? tak veľmi sa už nechcem sklamať :(

lenka_vi1
27. aug 2016

@aneda podľa mňa ťažko povedať, najmúdrejšie sa k tomu vyjadrí len lekár takže určite v pondelok šup k lekárovi. Vyvedie ťa z pochýb a ty budeš kľudnejšia, prípadne ti dá nejaké lieky ak je potrebné.

popilka
27. aug 2016

@aneda Ja, ked som spinila, tak hned do nemocky a nechali si ma tam. Ale neskoncilo to dobre... 😒 Davali mi len vit.K na zastavenie krvacania.

petulik1991
27. aug 2016

@aneda No mne sa takto rozbiehal samovolny potrat :/

andrejta
27. aug 2016

@kotatko1232 krutim telefonom horedole, ale nic tam nevidim

kotatko1232
27. aug 2016

@andrejta nevadi ja som tam videla a aj vidim...buduci tyzden robim dalsi test a uvidim...

sylvine
27. aug 2016

@butterfly333 vsetko najlepsie k dnesnym meninam Ti prajem, aby sa tvoj sen uz coskoro splnil 🙂
moj dnesny meninovy darcek.... 11DPO 🙂

zabka12
27. aug 2016

@butterfly333 vsetko najlepsie k mienku😘

kakatulik
27. aug 2016

@sylvine ty provokaterka jedna. Vsetko najlepsie k meninam,ale myslim si,ze ten najkrajsi darcek uz mas. Na 11DC nadherne ciarky. Velmi ti to zelam. Cmuk a scist😘💕

kakatulik
27. aug 2016

@butterfly,aj tebe zlatko pekne meninky a coskoro taketo dve ciarky.😘😘😝

sylvine
27. aug 2016

@kakatulik dakujem velmi pekne 🙂... nemozem tomu po tych rokoch uverit, najradsej by som to vsetkym hned vykvakala, ale zatial sa iba potichucku v kutiku duse tesim a modlim, aby sme to dotiahli do uspesneho konca... 30.8. ma prist mrcha.... a samozrejme aj ja tebe z celeho srdca prajem, aby si sa coskoro dockala //... drzim prsty 😉