icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

ignorantka
29. aug 2016

@renimac a toto ešte ked vidim teba napríklad ze ste obaja inak zdraví a aj tak to nejde tak to uz fakt nechápem!!!

renimac
29. aug 2016

@ignorantka no, nasa karma je asi tazky oriesok 😠

veroniq85
29. aug 2016

@ignorantka
@renimac jaaaj dievcata ta tuzba po dietatku aj mna ničí a to uz jedno doma mam. Naozaj dufam ze vam to coskoro vyjde. Inac ja mam v okoli tolko dievcat co otehotneli na 1krat a nie raz a na druhej strane poznam take pary co sa im dlhodobo nedarí. Dokonca teraz na materskej som si nasla kamaratku je sice o 10 rokov starsia odo mna ale ma dcerku vo veku mojho syna adoptovanu lebo asi po 6 rokoch snazenia to vzdali a prihlasili sa na adopciu. Neviem preco je zivot v tomto smere taky zvlastny vsak clovek si mysli ze mat deti je automaticka súčasť zivota ale az potom zisti aky je to dar.

renimac
29. aug 2016

@veroniq85 drzim palce 🙂 my sme uz viacmenej zmiereni s adopciou, muz neveri, ze sa to podari prirodzene. A ja zas neverim IVF. Hold, musim si najst iny zmysel zivota. ☹

veroniq85
29. aug 2016

@renimac no ty si velmi zvlastny pripad obaja zdraví a takto sa musite trápiť. Tazko sa nieco mudre radí i ked tych rad si si uz asi vypocula veľa. Kazdopadne ta kamaratka co ma adoptovanu tu dcerku mali s partnerom zdravotne problemy a skúsili aj ivf v brne. Cize mozno aj preto sa s tým ľahšie zmierili. No mozno sa vo vasom prípade stane to ze jedno si adoptujete a jedno sa nakoniec podari prirodzene lebo ak ste zdravi tak nadej je vzdy. Ale chapem tvoju tuzbu po rodine a dufam ze sa vam to nakoniec splní

renimac
29. aug 2016

@veroniq85 my ideme na nativ IVF do Brna v oktobri. Teda ak sa nieco neskomplikuje. Ale sanca je 10%, plane nadeje si robit nechcem. A dakujem 😉.

veroniq85
29. aug 2016

@renimac fuha 10% no nie je to vela ale treba verit. A prepac ze sa tak blbo pytam nerozumiem moc tejto problematike ale u vas nie je mozne vyskusat to iui neviem ci som dobre napisala myslim tu inseminaciu

renimac
29. aug 2016

@veroniq85 je, ale bolo by to na dlhe lakte, lebo by sme museli vystihnut ovulku zo strany, kde vajcovod mam. A mne sa vajecniky nestriedaju pravidelne. Niekedy ovulujem z jednej strany 2x po sebe. Takze mozeme stratit aj 2 mesiace a viac.

veroniq85
29. aug 2016

@renimac aha jasne uz chapem. Pýtala som sa preto lebo to ivf mi pride uz ako posledna možnosť ale vsak vy viete ako je to pre vas najlepsie. Drzim palce😘

ignorantka
29. aug 2016

@renimac preco 10%na šanca??

zuzik_24
29. aug 2016

Babulky, hlasim 1dc... vsetko boli, krce v bruchu, no parada... avsaaaak... ideme dalej, nas ta mrcha nedostane 🙂 krasny slnecny dnik zelam 🙂

renimac
29. aug 2016

@ignorantka lebo je len jedno vajko 😉 pri klasickom IVF je uspesnost 40%

ignorantka
29. aug 2016

@renimac vazne??? och... prajem ti aby si to nikdy nepotrebovala, vsak coskoro sa ma naplnit vesticina predpoved, nie? 🙂

kristinka95
29. aug 2016

Ahojte babi. Och citim sa tak tazko. Tak nam tovnakoniec nevyslo znovu . Zase dosla na mrcha. :( uz som si aj poplakala.

renimac
29. aug 2016

@ignorantka nesplnila sa 😀 termin v aprili uz nestiham 😀 teda este je v hre ta svokrina 😝

ajana1
29. aug 2016

@renimac stihas ak sa babo narodi skor 😉

renimac
29. aug 2016

@ajana1 som len 3 DC, to by sa muselo narodit dost predcasne 😉

ajana1
29. aug 2016

@renimac som myslela ze si tesne po ovu. Veru to by nebolo nic moc kebyze sa babatko as Tak moc skoro narodi. Bola to asi zla vestica 😉

renimac
29. aug 2016

@ajana1 ta moja sa sekla, uvidime ci mala pravdu aspon ta svokrina. Ale ja uz neverim asi nicomu. 3 roky presli a furt na cakacke. Zacinam cim dalej viac verit tomu, ze ostaneme bez deti.

butterfly333
29. aug 2016

@renimac moja neboj neostaneš bez detí ja verím že to do konca roka dáme. 😘

renimac
29. aug 2016

@butterfly333 Ach zlato, kolko si toto uz hovorim...

butterfly333
29. aug 2016

@renimac ja viem moja no čo ine ostava len verit a ked nie tak bud skusit to umele alebo adpocia viem že sa mi to hovorí ked ja deti mám no niečo treba už robit 3roky a nič,neskusite to umelé???

renimac
29. aug 2016

@butterfly333 ideme v oktobri

butterfly333
29. aug 2016

@renimac budem na teba mysliet a mooooooooooooc držat palčeky lebo ty si to zaslužiš vieš čo ja by som sa radšej obetovala nech pán boh požehná teba aby si mala dieta ja mám dve a radšej nech požehná vám,budem sa modlit aj za teba.Pojdem zasa s mamou na pút a tam sa pomodlím.

minibaby
29. aug 2016

@renimac Mne pomáha,keď si poviem,že nikdy nič nie je bez riešenia.Cesta má mnoho križovatiek a za tie tri roky si si isto prešla už viacerými,ale zatiaľ si nenatrafila na tú správnu.Aj keď Ťa nepoznám,ale mám pocit,že si veľmi dobrý človek a na svete je mnoho detičiek,ktoré by sa "pobili",keby ťa za mamu mať mohli.Možno tvojou správnou križovatkou bude práve adopcia...a čo ty vieš...možno až po tom ako si splníš poslanie zmeniť život dieťaťu adoptovanému,až po ňom Ti budú na teste svietit dve vytúžené // ;))).

renimac
29. aug 2016

@butterfly333 ACH moja, nic ty neobetuj, kazda mame svoj pribeh. Velmi si to vazim, ale prajem Ti, aby si bola ty stastna. Pomodlit sa za mna mozes, ale nie na ukor seba 😉. Si dobra dusa a prajem Ti este jedno zdrave babatko 😉.

renimac
29. aug 2016

@minibaby kazdy ma v sebe kusok dobra 😉. Ano, nebranim sa uz ani adopcii, uvidime co nam zivot prinesie. Dakujem 🙂.
Jedno videjko pre inspiraciu: http://najmama.aktuality.sk/clanok/240787/silne...

butterfly333
29. aug 2016

@renimac ale moja tak nehovor ja dve deti mám ja sa ak by to išlo rada obetujem ty si to dieta zaslúžiš moja a viem že ty budeš tou najlepšou mamou na svete,Velmi si prajem aby si aj ty bola mama.No možno sa štastie usmeje aj na mna,. 🙂 🙂

renimac
29. aug 2016

@butterfly333 bola by som smutna, keby niekto kvoli mne nemal by stastny.... vies ako to myslim. Nejak sa s tym mojim osudom uz popasujem. Mam Ta rada, zlatko. A dodatocne krasne meninky. Bola som trosku mimo 😉.

butterfly333
29. aug 2016

@renimac neboj moja ja smutná nebudem ale velmi štastná ked budeš mamou.