icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monika2101
31. aug 2016

@marcopollo vieš čo, aj sa mi tam niečo marí ako začínajúci duch 🙂 no neviem a možno tam už len ja niečo vidím a nič tam nieje .... no neviem :-/

simisk
31. aug 2016

@snazilka19993 pozerala som tie testy,noooo vypada to fajn,mne ked mamatest v juli zaduchoval tak to bolo ovela slabsie.Takze tato tvoja kolajnicka je celkom pekna ruzovkava.Tak drzim palceky nech to uz len silnie 👍👍👍

monika2101
31. aug 2016

@lenka_vi1 niektorá píše, že nemusí ukázať nič , niektrá že už by malo no ani sama neviem.... skúšala si potom ešte testovať?

lenka_vi1
31. aug 2016

@monika2101 zatial nie lebo sa bojim neocakavaneho vysledku...cez vikend by sa mala zacat rozbiehat ms tak ak sa tak nestane v utorok otestujem.... ale do ovulacie sme sa na 100% trafili.

marcopollo
31. aug 2016

@monika2101 ja som mala aj taky ruzovy vytok jak som sa utrela na wc neviem lebo som sa stim nestretla,ale to ešte skor bolo ,a stale som mokra dole a ti

monika2101
31. aug 2016

@lenka_vi1 mne by mala dojsť mrcha v sobotu no dúfam, že nedojde ☹

monika2101
31. aug 2016

@marcopollo ja mám trošku hnedkastý výtok a dolu? hej hej tak istom som ...

lenka_vi1
31. aug 2016

@monika2101 veru, dufajme, ze nedojde a budeme sa tesit

monika2101
31. aug 2016

@lenka_vi1 🙂 🙂 🙂

sylvine
31. aug 2016

@simisk dakujem, ze si na mna myslela 🙂... neboj, urcite ste v poriadku a vsetko je ako ma byt, srdiecko budes pocut 13.9. (vtedy sa narodilo moje krstniatko 🙂) a budes sa tesit... mne tiez zatial na grckanie nie je, ale prsia ma tiez bolia, mna sice boleli aj pred MS, ale toto je taka ina bolest... drzim aj ja tebe vsetky prsty a budeme si dalej podavat info, mne vychadza predpokladany termin od 7.-10.5.

sylvine
31. aug 2016

@kakatulik ani nechci vediet 😀...vsetky plany stroskotali a myslela som, ze mu to este nepoviem, ale potom prisla situacia, ked zapasovala druha menej romanticka alternativa 😀 😀 .... boli sme vcera na veceri, kedze som mala ten sviatok, nalada bola fajn a pri ceste autom domov sme sa doberali, tak mu vravim, ze ja mam vzdy pravdu 😀 a on vravi, ze ved ja ta uz vo vsetkom pocuvam, tak ja na to hmmm asi ano, lebo uz aj s vysetrenim si sa zmieril 😀 ....mlcala som asi minutu, medzitym sme vosli do tunela a ja mu vravim, uz nemusis ist na to vysetrenie... on nechapavo, ze preco? a ja ze pisali mi spravu z toho specializovaneho pracoviska, ze ti rusia to vysetrenie, lebo zistili, ze si plny sily a vysetrenie by bolo zbytocne a poistovna by im ho nepreplatila... on - nechapem, preco by nepreplatila, tak si ho zaplatim sam...a ja mu vravim, ale ved ti vravim, ze mi pisali, ze uz nemusis ist...on - ale preco? ved to zaplatim...tak mu vravim, lebo vraj si dosiahol ten pravy vrchol... on, ze nechapem 😀 ...tak som mu strcila digi test pod nos...asi po pol minute mu to doslo a skoro sme sa v tom tuneli vyburali 😀 ...cely zvysok cesty bol v soku a predychaval... este dnes sa mi smeje, ze oznamit niekomu tehotenstvo v tuneli pri riadeni auta je sialene a urcite do konca zivota na to nezabudne... 😀 😀 😀

kakatulik
31. aug 2016

@sylvine haaa no super,ale to fakt mozu byt iba muzi taki nechapaviiii,teda roztomilo nechapavi 🙂

sylvine
31. aug 2016

@kakatulik ano...pekne si to napisala roztomilo nechapavi 🙂 🙂

lenka_vi1
1. sep 2016

mne dnes teplota klesla tak ms uz cochvila pride...zase nam to nevyslo

rula
1. sep 2016

@sylvine agpj, o akej ambulancii pre neplodne pary si to pisala ???🙂

rula
1. sep 2016

@sylvine a blahozelam k tehu cmuk

snazilka19993
1. sep 2016

@sylvine ahoj tak ja neviem.. Mamatest najprv pekne // na druhy den uz negativny .. Bojim sa testovat.. Tie testy ukazuju vselijak

sylvine
1. sep 2016

@rula dakujem 😉
@rula @ignorantka je to Ambulancia pre poruchy plodnosti - Univerzitna nemocnica L. Pasteura Kosice

sylvine
1. sep 2016

@snazilka19993 chapem ta, ze sa bojis sklamania, lebo som ich zazila vela ☹ ... nikdy som si nepomyslela, ze ja, ktora sa starala o vsetky deti v rodine, budem tak dlho cakat na to svoje... ak mas moznost, tak skus kupit testy DRMAX... drzim prsty, aby vsetko dobre dopadlo a ciarky sa znova objavili 😉

vilma30
1. sep 2016

Baby mate niektora skusenost s gelami na podporu pocatia? konkretne Pre-seed a Conceive plus.

ria294
1. sep 2016

Baby viete mi niektorá zo skúseností povedať, čo by mohlo vyvolať slabulinké špinenie 10-11DC, mrcha mi skončila pred 6dňami, (trvala mi 5dni a bola dosť silná,jasnočervnená krv). Tehotná nie som, milovala som sa 8 a 10DC. Ovu zatiaĺ nepocitujem, ale to slabé špinenie je taký jemne hnedkastý hlienovitý výtok, spozorovala som ho , keď som bola cikať. Trošku ma bolia aj kríže a mám taký divný pocit spodok bruška, ako pred mrchou. Mohla to vyvolať nerovnováha hormónov, alebo nejaké vitamíny, ktoré užívam, asi 2 týždne som začala papať vitex jahňací 2tb/D, ale ten to asi nespôsobil.....nikdy som to ešte nemala.....

kotatko1232
1. sep 2016

Baby ja som dostala ms pred 3 dnami vzdy ju mavam aj 6-7 dni ale tento cyklus bola len 3 dni...Zaujimave

monika2101
1. sep 2016

12DPO ----> test biely ako sneh 😞😞😞 grrrr

calmmeadow
1. sep 2016

@monika2101 Ešte nestrácaj nádej 😉

monika2101
1. sep 2016

@calmmeadow myslíš?

calmmeadow
1. sep 2016

@vilma30 my používame conceive plus....je dobrý,ale zatiaľ nám nedopomohol k otehotneniuMy ho ale musíme používať,lebo bez gélu sa do mňa nedostane 😒 a určite nebudem používať obyčajné gély,ktoré môžu negatívne pôsobiť na spermie,takže musela som si zadovážiť takýto či už pomôže alebo nie

calmmeadow
1. sep 2016

@monika2101 Určite 🙂 Teplotu si nemeriaš?Aj podľa toho by sa dalo posúdiť ako si na tom...

monika2101
1. sep 2016

@calmmeadow no to nie ani raz som nemerala 🙈😉

scales
1. sep 2016

@snazilka19993 Ja som mala ducha 3 dni pred ms... mamatest je naj... on ukaze pred ms...

martinaj
2. sep 2016

@scales ukaze pred ms aj z vody 😁