Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@calmmeadow ostala som tehotna 😂 po prvom cykle ale tak mohla to byt nahoda.
@dejna20 ešte sa ťa opýtam,ako si ho užívala ten jeden mesiac,lebo z toho čo čítam na nete som zmätená...niekde píšu,že od ovulácie do konca cyklu sa má užívať,inde zase,že už od skončenia ms až do konca cyklu,lebo že podporuje ovuláciu.....ale ak zvyšuje progesterón,tak nechápem ako môže podporovať ovuláciu,veď užívanie progesterónu pred ovuláciou ju môže práve zablokovať nie?
@calmmeadow vitex cely cyklus a ten progaz po ovu. Ten vitex je priroda to zase neni take silne
@calmmeadow ,presne ako pise@dejna20. Vitex je prirodna latka a aj pocas ovulky je pritomny progesteron. Aj ho ma zena vseobecne malo,chyba asi vzdy...to je iba moja teoria....vyskusaj a uvidis.
Nejaká majovka 2017??? 😉
Inšpirácia pre vás dievčatá:
http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/
@kakatulik @butterflly @renimac @senselinka babenky co nove???mate uz po ovu ci ako???nejako nikto nic nepise kam ste sa vytratili?
@veronika1603 ahoooj,ty sa ako mas? Tie dve posledne by mna zaujimali tiez.😀
Maju pauzu od kona ☺
@kakatulik ja ok...uz som od 1.9pn.toto druhe tehu je ine ako pred 10rokmi,je to dost narocne,boli chrbat,nohy ani nehovorim,zle sa spi...ci uz musim vydrzat...ja sem dennodenne nakuk am a nikto nic...si uz po ovu?merias aj bt?
@veronika1603 jasne,meriam BT,robim testiky...ovu prave ocakavam. Som 9DC...ale na jar sa idem vydavat,ci ze take akutne snazenie trosku odkladam 🙂
@kakatulik jeej mojko tak srdecne gratulujem k svadbe..snad uz budes v tom a oto to bude krajsie.a mozno to ozaj v tom zhone pride.
@veronika1603dakujem pekne...no ved uvidíme uvidíme.... 🙂
Baby soplovy hlien je ovu??
@baby24 ano moze byt,skor by som to nazvala ako vajecny bielok
@veronika1603 som 27.den cyklu aj tak to moze byt ovu??
@popilka @alexwarring ako sa mate dievcata?dlhsie som tu nebola...
@kakatulik ja som si myslela, ze to bolo v TT ked si pisala ze pred katedralou, nadhera, romanticke. Mna poziadal o ruku 12.4 vecer ked som prisla z roboty o 21.15, cakal na mna, tma, sviecky, sampus... dal mi kvety, podakoval za krasny cas so mnou a ja super. A potom si klakol a uz som revala... mam 42 tak si to vies predstavit....som stastna, ze nas dal PanBoh dokopy

@dejna20 a o koľko ti to predĺžilo LF,keď si to brala?A potom,keď si to vysadila,zostala ti LF dlhšia,alebo sa ti opäť skrátila?