icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

misiatkooo
21. sep 2016

@vcielka24 ano ja preto spravim uplne vsetko 😊 nechcem hned vesat hlavu. Chcem verit ze sa to podari. Vcera sme kupili kotvicnik vraj je dobry na spermie tak to skusime 😊

gerry22
21. sep 2016

Ahojte snazilky. Po dvoch mesiacoch som sa medzi vas vrátila. Nechali sme to s manzelom vsetko na prirodu bez stresov bez sledovania sa. A teraz som tu s 3 dnovou meskajucou MS. Trosku mam v tom zmätok. Ide o to ze s manzelom sme mali pohlavny styk asi tyzden pred MS ale uz 5 dni som bola po ovulacii. Takze nie som si sta ze by to mohlo byt tehu , Ziaden priznak nemam ze by mi mala dojst MS, mam trosku tlaky v podbrusku , bolia ma prsia ako pri MS a mam navali tepla, raz mi je prilis teplo raz velka zima...Co si o tom myslite? 🙂 🙂

veronika1603
21. sep 2016

@gerry22 no ja ked som otehu tak vsetky priznaky boli ako na ms...ked si bola naisto 5 dni po ovulke tak tam sanca neni.takze ktovie kedy bola.mozno to naozaj vyslo kedy testujes?

sylvine
21. sep 2016

@misiatkooo skus kupit muzovi Folandrol... dost lekarov ho odporuca pri zlom spermiograme

misiatkooo
21. sep 2016

@sylvine ten uz berieme a spermiogram bol aj tak zly 😕

gerry22
21. sep 2016

@veronika1603 je mozne , ze ovu sa mi posunula, to netusim lebo sa nekontrolujem. Je mozne ze sa mi posunula v dosledku toho ze minuli mesiac mi MS meskala jeden den tak sa mi to posunulo vsetko. No neviem . POkusim sa testnut v piatok a ak nic tak pojdem na vysetrenie ci meskajucu MS nesposobilo nieco ine. Priznaky na tehu asi nemam aspon nemyslim. Take mam pociti ako pred MS, tlak v podbrusku bolestive prsia a neviem este jedna vec mi je nejasna, Moze byt priznakom tehu aj mierne zvysujuca sa teplota. Napriklad dva dni po sebe som mala 36,7 a potom 36,9.

sylvine
21. sep 2016

@misiatkooo ☹...drzim prsty, aby sa to zlepsilo

misiatkooo
21. sep 2016

@sylvine dakujem mame ist buduci piatok do heliosu na prve sedenie tak uvidime co nam povedia. Znova dalsie vysetrenia ja dufam ze mame aspon nejaku nadej

sylvine
21. sep 2016

@misiatkooo neboj, ste este mladi, tak sa to urcite podari....ja som na nas zazrak cakala az do 40 ☹, teraz som v 7tt+4 a este vzdy tomu nemozem uverit, aj ked doma uz mam 2 fotky bublinky 🙂.... v najkrajnejsom pripade na zaciatok skusite IUI, teraz to absolvovala moja 41 rocna kamoska a vcera sa dozvedela radostnu spravu, ze sa to podarilo na prvykrat....takze vam drzim prsty a nestracaj nadej 😉

misiatkooo
21. sep 2016

@sylvine jej tak ti gratulujem to je skvele 😊 tak prajem hlavne vela zdravicka 😊 a aky ste mali problem ked sa vam nedarilo?co vsetko ste skusili ?IUI sa u nas vraj nedoporucuje 😕 je tam minimalna pravdepodobnost kedze mame taky spermiogram aky mame 😕. Dakujem musi sa to podarit 😊

sylvine
21. sep 2016

@misiatkooo ja som pred 6 rokmi potratila a potom som sa bala otehotneniet, aby sa to neopakovalo, no a ked som zacala znova velmi tuzit po babatku, tak to nejako neslo... tento rok zacala ta kamoska chodit k jednemu lekarovi, ktory bol hned akcny a urobil hysteroskopiu, laparku a teraz to IUI, tak som sa rozhodla, ze tiez k nemu pojdem a posledny mesiac nasho snazenia bude august...v septembri na 6.9. ma ten lekar objednal tiez uz na hysteroskopiu a muz mal ist tiez na vysetrenie, tak neviem, ci sa nase tela zlakli tych zakrokov a posnazili sa, aj ked my sme sa v auguste prave najmenej snazili 😀 ... no a stal sa zazrak a 5.9. som volala tomu lekarovi, ze mi MS este nedorazila a mam pozitivne testy, este v ten den ma pozrel a potvrdil najkrajsiu spravu 🙂 ..... neboj vsetko ma svoj cas a bude to dobre....ani ja som uz neverila a vidis.... 🙂

pri tom IUI mi kamoska hovorila, ze muz bol rano na odber a z toho v laboratoriu vybrali najlepsie spermie a tymi ju inseminovali...a vyslo to na prvykrat

sylvine
21. sep 2016

@misiatkooo dakujem 🙂

misiatkooo
21. sep 2016

@sylvine super ze ste sa ani moc nesnazili a bum 😀 fakt to nieledy pride ked to clovek ani necaka....moja sesternica sa snazila 7 rokov a mali uz vybavene papiere na adopciu a v tom zistila ze je tehotna 😊budem drzat palceky aby ste to dotiahli do uspesneho konca 😊a obaja ste boli zdravy? A kde bola ta kamaratka?tiez mal jej muz zly spermiogram?

sylvine
21. sep 2016

@misiatkooo dakujem, dufam, ze to dotiahneme do uspesneho konca 😉
kamoska chodi do KE Univerzitna nemocnica - Ambulancia pre poruchy plodnosti, spermio mal v norme, pred vysetrenim pil asi zhruba 3 mesiace Folandrol, ale aj tak pri odbere vyberali iba tie najlepsie spermie a tie potom pouzili

misiatkooo
21. sep 2016

@sylvine no ja sa nato opytam v martine ale tak oni musia vediet co pre nas bude najlepsie tak uvidime ale ten folandrol ho necham este pit uvidime tam je aj tak pisane te zlepsenie az o 3 mesiace a este su to neni 3 mesiace 😊

veronika1603
21. sep 2016

@gerry22 uvidis v piatok ked budes testovat.kludne to moze byt tehu aj nieco ine. ..ja ked som otehu tiez som mala take teploty skakali aj o 0,2st.a predsa som bola tehu takze to nevzdavaj.drzim palce v piatok potom daj vediet

gerry22
21. sep 2016

@veronika1603 no uvidime co s toho bude az to bude 😀 😀

A ty si na tom ako ? uz sa zadarilo ci este snazilkujete 🙂 🙂

veronika1603
21. sep 2016

@gerry22 ved nevidis???som v 29tt...vsetko ok zatial chvalabozku😁

gerry22
21. sep 2016

@veronika1603 juuuj prepac, nevsimla som si to 😀 😀 tak gratulujem a vela zdravicka aj tebe aj babatku 😀 😀

blanch12
22. sep 2016

@kakatulik my celkom ok 🙂...stale vas tu sledujem a citam, ale nechcem "provokovat", kedze uz tehulkujem...tie prve tri mesiace boli fakt stresujuce a v kuse pod kontrolou a stale som s malou dusickou chodila k dr. ...zvladli sme ich vsak aj spolu so stahovanim a zariadovanim a novou pracou a bez mm 😀....nastastie vsak som momentalne v 16tt a som stastna prestastna lebo vsetko vyzera ook...oj ked prvy screening v 12tt som mala pozitivny (na Down-a), ale hlavnym dovodom je vek, tak cakam na dalsie vysledky z tohoto tyzdna a uvidim co a ako dalej...takze este nie som "za vodou", ale citim sa super 🙂...velmi sa tesim z teba a zo svadby!! 🙂...a kdeze nakoniec budete?..AT ci SK?...😉....krasny dnik

simisk
22. sep 2016

@blanch12 ahoj kolko mas rokov,ja som mala teraz 38,buduci tyzden idem na krv,tiez sa bojim vysledkov.A to ako vysledky koli veku mozu byt skreslene a babo moze byt zdrave?

kakatulik
22. sep 2016

@blanch12 inak ake ste mali pocasie koncom aprila?
No vies,na zaciatku budeme asi tak na striedacku tam i tam,aj ked to nie je idelane,lebo moj drahy prave obhajil docenturu a preto nemoze hned zdrhnut zo skoly.....,ale vidim to najskor na taky mensi kompromis niekde v strede a potom sa uvidi.....teraz aj tak riesime veci okolo svadby,cize toto az potom.My sme tak zvyknuti,cize ziaden Problem. 🙂

Z tych vysledkov si nerob tazku hlavu. Ak je aj vsetko ok,tak zu len samotny vek ta hodi do cervenych cisel,cite saa asi netreba zbytocne stresovat....keby zadali 15 menej,taj by bolo vsetko uuuuplne v poriadku.
A co Sarka tesi sa zu na surodenca?....inak ty si toho inak Vela stihla.....a ako rychlo toletiiiii. Este pred nedavnom som videla pozitivny testik a ze zu 16tt...fuuu.

A aj nova praca?...to ta zamestali tehotnu?...ze wauuuu.

kakatulik
22. sep 2016

@simisk jasne,nicoho sa neboj,lebo oni to hodia do tabulky ta to vypocita..... 🙂

dejna20
22. sep 2016

@simisk to je iba statistika a vek nam na krase neprida 😁

simisk
22. sep 2016

@dejna20 preco ved my sme krasne 😉

kakatulik
22. sep 2016

@simisk ona chcela napisat,ze na krase neuberie😀

dejna20
22. sep 2016

@simisk
@kakatulik
Sme nadcherne o to pokoj. Len tie vysledky to pospati. Aj ja uz som nervozna ze co vide, ja mam 34r

simisk
22. sep 2016

@dejna20 tak ty si neni este v rizikovej skupine ty si ved este v pohode.Mam vela bab okolo seba co maju babo v 40 tak dufam ze ja s mojimi 38 budem v pohode.

blanch12
27. sep 2016

@kakatulik ahooj :-
)..velmi som nepochopila otazku o pocasi?.myslis v AT ci na SVK ?...a je to pravda, ze to leti..uz 17tt a cakam na vysledky druheho screeningu..nejako velmi nestresujem..citim sa super, takze verim svojmu pocitu 🙂..a co sa prace tyka - ja som so si ju dohodla este v juni ked som bola na SVK a to som este nebola tehotna...az cca dva tyzdne na to sa to stalo 😀...kedze som mala zmluvu od konca augusta (skolstvo 😉 ), tak ja som v podstate hned prvy den pri nastupe sefke povedala, ze som tehu a ona dost sokovane pozerala na mna..predsa len v tomto veku to nie je az take caste...ale o dva tyzdne tiez rodi a tak povedala, ze to/mna bude riesit az po novom roku 😀...takze normalne robim a potom sa uvidi...a ako idu pripravy na svadbu?..co saty?..uz m,as predstavu?..ci vari uz aj vybrate?

veronika1603
27. sep 2016

@kakatulik ozaj a kde vsetky baby zmizli?,nemaju nove forum zalozene?