Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 nerobili mi hystero...
Ahojte žienky chcem sa spýtať v pondelok mi skončila mrcha a v utorok som bola u gyndy a tá mi povedala že budem mať ovulku ale nepovedala kedy takže som sa spoliehala na bolesti a pre istotu sme sa milovali každý deň ale v piatok ma napadlo spraviť si ovu test a vyšli mi fakt slabe // a v sobotu som tam mala ducha .... myslíte že mám po ovulke alebo mi ešte len príde??? Ďakujem Vám za odpovede
Tak som si dnes spravila dalsi test,ze ci nahodou,ale ani nahodou...ms bude v utorok zrejme... ☹
@popilka tak vto dufam ze 🙂 to naozaj budu dve ciarky
Snazili sme sa od novembra 🙂 a sme naozaj stastny a plny ocakavania z🙂 jednu princeznu mame takze uz by sa patrilo 🙂
Ahojte..zas jeden z cyklov kedy mi moje telo dava velke nadeje ze to vyslo.. Meska mi jeden den.unavena som, cicky ma bolia jak nikdy dokonca mi zle od zaludka..nic to az tak neznamena lebo tieto priznaky mavam nikedy ako pms..takze cakam...silno verim ze to konecne po 2,5 roku vyslo.. 🙂 pekny slnecny dnik vam prajem vsetkym..
@luciskooo uz si rano mala testnut
@veronika1603 taketo ma uz davno prelo🙂 po tolkych bielych testoch je to este skoro
Ahojte. Máte niektorá dnes 7dc z 27 dňového cyklu? Len tak pre info 🙂 nech nečakám sama 🙂
@kvetinka18 ahoj, ja som 8DC z 25 dňového cyklu 🙂
Baby chcela by som sa opitat 🙂 kde na nete by som nasla o tehotenskych dnoch 🙂 su tam len tyzdne 🙂 ci dni niesu
@kvetinka18 ja mam 9DC z 27 cyklu 🙂

@dejna20 aj ja som to tak mala stale som po laparke špinila ale prešlo to. Mne robili aj hystero.aj tebe?? Ja ešte čakam na vysledky hematologie.No od laparky nemavam cez ovu to spinenie čo ma teší.