Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@gerry22 Dakujem velmi pekne, nech sa i vam coskoro zadari 🙂
@alexwarring Vitaj v klube, aj ja (ne)cakam na zaciatku juna.
@popilka Dakujem za mile privitanie 🙂
dnes to je 7DPO a menzes meška 14dni ale mne meškava stale lebo mam PCO
@patka182 nemoze ti meskat MS ked si este len v 7DPO. Asi si si to zle ratala.
Vsetko zalezi od toho kedy si mala ovulaciu, cely proces oplodnenia a uhniezdovania moze cca trvat 10 dni. Ak nevies kedy si mala ovulaciu tak sa ti to neda vyratat, ale urcite nemozes byt v 7DPO a zaroven s meskajucou MS. Mne napriklad pomaha k yisteniu ovulacie kalendar ktory mam stiahnuty v mobile a tam mam vsetky zaznami o svojich MS aj zmenach , a ten ti ukaze aj kedy mas mat ovulaciu, Ja to sice viem rozoznat kedy mam ovu lebo mam bolesti v podbrusku.
@kchan presne to je nejaka blbost aby bola 7dpo a ms už meškala 14dni?? To je blbost.
@alexwarring dakujem pekne 🙂 uz sa nemozem dockat kedy budem moct testnut, musim cakat do zaciatku juna 🙂
@patka182 noo ano to sa ti cele posunulo , tak v tomto pripade sa nemozes spoliehat na kalendar, do buducna by som odporucala, si merat bazalnu teplotu a radsej ovulacne testy skusat pre zistenie
pises ze si mala naposledy MS v aprili a v maji si ju uz nemala? alebo ju este len mas dostat
@gerry22 aj mas nejake podozrenie, ze by sa mohlo zadarit?
Ženy, ja som tehu a včera prepukli synovcovi kiahne. Čo vy nato? Ja už som mala ale aj tak mám strach...môj syn ešte nemal ☹
@5ka_es Drzim palceky nech to vyjde... Ak Vam je jedno ake pohlavie bude tak je dobre snazilkovat aj pred aj pocas ovulky , Ale ako napriklad ja a @monilik by sme chceli dievcatko tak je najlepsie snazilkovat pred ovu niekolko dni a potom uz nie, lebo chlapcenske zubrienky su rychlesie a dostanu sa hned k vajicku. Aj ja som zvedava co to bude az to bude a ci to vlastne bude, 🙂 🙂 🙂
Nech sa zadari 🙂 🙂
@pepka123 ak si mala kiahne, tak sa nemusis bat, v tele mas protilatky a tym padom je chranene aj babatko. ak bol syncek v kontakte so synovcom, mohol sa nakazit. uz 2-3 dni pred vysevom je dieta s kiahnami infekcne... za cca 14-21 dni sa mu to prejavi ak sa nakazil... moji chalani mali tuto zimu cez vianocne sviatky, druhemu to zacalo po 17 dnoch odkedy sa vysypal prvy
@alexwarring ani neviem , nemam zatial ziadne priznaky ani sa tak necitim, ani pocit taky nemam, sice mam dost citlive prsia a trosku vacsie no neberiem to ako priznak tehotenstva aj ked mna prsia nebolievaju , bolestive ich mam len pred MS a pocas MS...tak neviem , ale dufam, ze sa zadarilo...
A ty si na tom ako mas nejake podozrenie ze by sa zadarilo 🙂 🙂
Malabsom uz dostat v maji ale neprisli este

@gerry22 jaaaj jasne 😀 som si to nevedela spojit... no pytala som sa vtedy na to kamosky lekarky a udajne alkohol dost rapidne nici spermie. dokonca aj jednorazove opitie sa ma vplyv na spermiogram. robili kdesi v Dánsku ci kde vyskum o tom. ale ze ked je zdravy chlap s kvalitnými spermiami tak ani znizenie poctu tych akcieschopnych by nemalo mat vplyv na otehotnenie, horsie uz je to s tymi co maju znizeny pocet spermii