icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
28. máj 2016

@gerry22 jaaaj jasne 😀 som si to nevedela spojit... no pytala som sa vtedy na to kamosky lekarky a udajne alkohol dost rapidne nici spermie. dokonca aj jednorazove opitie sa ma vplyv na spermiogram. robili kdesi v Dánsku ci kde vyskum o tom. ale ze ked je zdravy chlap s kvalitnými spermiami tak ani znizenie poctu tych akcieschopnych by nemalo mat vplyv na otehotnenie, horsie uz je to s tymi co maju znizeny pocet spermii

alexwarring
29. máj 2016

@gerry22 Dakujem velmi pekne, nech sa i vam coskoro zadari 🙂

popilka
29. máj 2016

@monilik A ake rady ste skusali, aby to bola baba? My mame sice uz jedno dievcatko, ale keby bolo aj druhe, nenahnevala by som sa. Ale ked bude chlapec, tak sa budem tesit. Mne je to jedno, hlavne nech sa podari, udrzi a je zdrave.

popilka
29. máj 2016

@alexwarring Vitaj v klube, aj ja (ne)cakam na zaciatku juna.

alexwarring
29. máj 2016

@popilka Dakujem za mile privitanie 🙂

monilik
29. máj 2016

@popilka ze styk do 4-2 dni pred ovulaciou nie priamo den pred ci v den ovu, bo vtedy je vacsia pravdepodobnosť na chalana a v misionarskej polohe aby mali bicikovci dlhsiu cestu... a tie ostatne mi prisli skor smiesne ako pravdive...

patka182
29. máj 2016

@gerry22 čo to je DPO?

kchan
29. máj 2016

@patka182 skratka pre výraz- deň po ovulácii 😉

patka182
29. máj 2016

dnes to je 7DPO a menzes meška 14dni ale mne meškava stale lebo mam PCO

popilka
29. máj 2016

@patka182 ako ti može meskat, ked si len 7 DPO?

popilka
29. máj 2016

@monilik aha 😉 tak to zvedava, lebo my sme plodili 4 dni pred a v den ovu.

patka182
29. máj 2016

@popilka tak to mam zapisane v kalendari ja neviem kedy mam ovulaciu no podla mojho kalendara to bolo pred 7 dnami pretože naposledy som mala MS 2x behom mesiaca

kchan
29. máj 2016

@patka182 kalendárom by som sa vôbec neriadila, nie je presný, skôr skús robiť ovulačné testy alebo si merať bazalnu teplotu. Lutealna fáza čiže dni po ovulacii trvá v rozmedzí do 14 dní, čiže aj keby si bola naozaj dnes 7 dpo menzes ti nemôže meškať 14dní

gerry22
29. máj 2016

@patka182 nemoze ti meskat MS ked si este len v 7DPO. Asi si si to zle ratala.
Vsetko zalezi od toho kedy si mala ovulaciu, cely proces oplodnenia a uhniezdovania moze cca trvat 10 dni. Ak nevies kedy si mala ovulaciu tak sa ti to neda vyratat, ale urcite nemozes byt v 7DPO a zaroven s meskajucou MS. Mne napriklad pomaha k yisteniu ovulacie kalendar ktory mam stiahnuty v mobile a tam mam vsetky zaznami o svojich MS aj zmenach , a ten ti ukaze aj kedy mas mat ovulaciu, Ja to sice viem rozoznat kedy mam ovu lebo mam bolesti v podbrusku.

patka182
29. máj 2016

@gerry22 ja mam teraz bolesti jemne v podbrušku ale presne kalendar v telefone mi to vypočital lebo ako hovorim naposledy som mala ms v aprili a 2x behom mesiaca preto mi to asi takto vypočitalo...

butterfly333
29. máj 2016

@kchan presne to je nejaka blbost aby bola 7dpo a ms už meškala 14dni?? To je blbost.

gerry22
29. máj 2016

@alexwarring dakujem pekne 🙂 uz sa nemozem dockat kedy budem moct testnut, musim cakat do zaciatku juna 🙂

gerry22
29. máj 2016

@patka182 noo ano to sa ti cele posunulo , tak v tomto pripade sa nemozes spoliehat na kalendar, do buducna by som odporucala, si merat bazalnu teplotu a radsej ovulacne testy skusat pre zistenie

pises ze si mala naposledy MS v aprili a v maji si ju uz nemala? alebo ju este len mas dostat

gerry22
29. máj 2016

@popilka Aj mi sme plodili 4 dni pred ovu...Tak dufame ze nam to dievcatko vzjde, aj podla cinskeho kalendara nam to vychadza ale neverim tomu, aj ked mojjim kamoskam to tak vyslo. Tak ak chces babulku nech ti to vyjde a ked nie tak hlavne nech je zdravucke 🙂 🙂

alexwarring
29. máj 2016

@gerry22 aj mas nejake podozrenie, ze by sa mohlo zadarit?

5ka_es
29. máj 2016

@gerry22
@popilka
@monilik my sme sa pokusali aj tri dni pred ovu- aj ked my sme to nazvali vystrielanie starych zasob 🙂 a pokusame sa aj teraz v ovu.. Tak som zvedava co to bude az to bude ak to bude 🙂

popilka
29. máj 2016

@5ka_es ze vystrielanie starych zasob, to je dobre 😀 😀

popilka
29. máj 2016

@gerry22 Uvidime. Aj mas v plane testovat pred, ci az ked nepride?

pepka123
autor
29. máj 2016

Ženy, ja som tehu a včera prepukli synovcovi kiahne. Čo vy nato? Ja už som mala ale aj tak mám strach...môj syn ešte nemal ☹

gerry22
29. máj 2016

@popilka ja som uz taká nedockava, ze testnem cca 4 az 5 dni pred prichodm MS, 🙂 🙂 ked mi neukaze tak uz to necham tak a pockam ci pride MS alebo nie

gerry22
29. máj 2016

@5ka_es Drzim palceky nech to vyjde... Ak Vam je jedno ake pohlavie bude tak je dobre snazilkovat aj pred aj pocas ovulky , Ale ako napriklad ja a @monilik by sme chceli dievcatko tak je najlepsie snazilkovat pred ovu niekolko dni a potom uz nie, lebo chlapcenske zubrienky su rychlesie a dostanu sa hned k vajicku. Aj ja som zvedava co to bude az to bude a ci to vlastne bude, 🙂 🙂 🙂

Nech sa zadari 🙂 🙂

monilik
29. máj 2016

@pepka123 ak si mala kiahne, tak sa nemusis bat, v tele mas protilatky a tym padom je chranene aj babatko. ak bol syncek v kontakte so synovcom, mohol sa nakazit. uz 2-3 dni pred vysevom je dieta s kiahnami infekcne... za cca 14-21 dni sa mu to prejavi ak sa nakazil... moji chalani mali tuto zimu cez vianocne sviatky, druhemu to zacalo po 17 dnoch odkedy sa vysypal prvy

gerry22
29. máj 2016

@alexwarring ani neviem , nemam zatial ziadne priznaky ani sa tak necitim, ani pocit taky nemam, sice mam dost citlive prsia a trosku vacsie no neberiem to ako priznak tehotenstva aj ked mna prsia nebolievaju , bolestive ich mam len pred MS a pocas MS...tak neviem , ale dufam, ze sa zadarilo...

A ty si na tom ako mas nejake podozrenie ze by sa zadarilo 🙂 🙂

patka182
29. máj 2016

Malabsom uz dostat v maji ale neprisli este

gerry22
29. máj 2016

@patka182 Tak skus testnut zajtra a najlepsie rano, vtedy sa v moci nachadza najviac HCG. Mala si slabucku ciarku , ktora by mala byt zajtra silnejsia. Drzim palceky 🙂