icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

gerry22
30. máj 2016

@simisk Vytaj medzi nami snazilkami a cakatelkami... 🙂 🙂 🙂 aj mi s manzelom sa snazime este len prvy mesiac, tak som nedockava ci sa nam nase snazilkovanie zadarilo 🙂
Myslim si ze ak ti gynekologicka povedala, ze sa moze zadarit po hormonalnej liecbe , tak sa aj zadari aj ked mozno nie hned na prvykrat, co ti to samozrejme prajem aby sa zadarilo cim skor. takze drzim prsteky. 🙂 🙂

kvetinka18
30. máj 2016

@5ka_es ja som si tiež povedala, že tento mesiac to vyjde, že prekvapím priateľa na dovolenke s pozitívnym testom 🙂

monilik
30. máj 2016

@papita247 ale ber to tak ze nie som lekar, pisem iba moj nazor, takze ak mas nejake tazkosti sup sup ku gynekologovi 😉

gerry22
30. máj 2016

tak sup sup dnes co najviac snazilkovat, uzite si to 🙂 🙂 a nech pride prekvapko v ten spravny cas a dovolenka bude hned krajsia.... 🙂

kvetinka18
30. máj 2016

@gerry22 díky 🙂 o chvíľu ideme nato :D aj keď možno už je neskoro. Ale tak snaha bola už aj pred tým ;)

gerry22
30. máj 2016

@kvetinka18 tak sup sup dnes co najviac snazilkovat, uzite si to 🙂 🙂 a nech pride prekvapko v ten spravny cas a dovolenka bude hned krajsia.... 🙂 🙂

gerry22
30. máj 2016

@kvetinka18 ak bola snaha aj pred ovulkou tak potom nic nie je stratene, a dnes ked mas ovulku tak este stihas.. 🙂 🙂

gerry22
30. máj 2016

tak ako babulky, pocitujete na sebe nejake zmeny alebo citite sa nejako zvlastne 🙂 🙂

alexwarring
30. máj 2016

@gerry22 U mna nabehla rano bolest prs, ale este sa to da zvladnut a sem-tam citim aj krce v podbrusku take uplne slabulinke, takze zrejme ma navstivia moje dni

gerry22
30. máj 2016

@alexwarring no mna zacali prsia boliet asi pred dvoma ci troma dnami a tak isto mam citlive podbrusko, ale bolest necitim ani krce nemam a MS mam mat az 11teho, tak ma to metie

alexwarring
30. máj 2016

@gerry22 no u teba sa mozno zadarilo, ja u seba badam aj taky biely hlien, nie je ho veľa len občas, ale je tam

15katka11
30. máj 2016

@gerry22 neviem ci zmeny, len nalady nevydrzím ani sama so sebou, hneď ma všetko rozčúli, a mam citlive bradavky ale prsia ma nebolia ani podbruško...tak uvidíme

alexwarring
30. máj 2016

@15katka11 Aj ja som dost nervna uz asi od vcera, ale to patri k mojim klasickym PMS, ale vacsinou to zvykne nastupit 2-3 dni pred.

15katka11
30. máj 2016

@alexwarring ja si tiez myslim ze to bude PMS ja mam dostat 3.6. tak to asi bude tym :(

alexwarring
30. máj 2016

@15katka11 daj vediet potom, ma predbiehas o dva dni

gerry22
30. máj 2016

@15katka11 ja som dnes maximalne naladova, od kedy som sa prebudila tak sa rozculujem nad vsetkym, samozrejme nemam nikoho po ruke len manzela tak si to odo mna zlizol on 🙂

gerry22
30. máj 2016

@alexwarring bodaj by si mala pravdu, ja prave ze nema hlien , mavam ho kazdy mesiac , ale teraz uplne malinko na rozdiel od predoslich mesiacov...ta neviem neviem 😒

alexwarring
30. máj 2016

@gerry22 mysli pozitivne 🙂 ja som sa hlienom nikdy predtym nezaoberala az teraz som to zacala sledovat po precitani niekolkych mudrych clankov :D :D

gerry22
30. máj 2016

@alexwarring nerobim si s toho nic, 🙂 🙂 ak sa nepodarilo tak sa podari neskor. ale bola by som samozrejme rada keby to bolo cim skor...ja som tiez zacala az teraz sledovat hlien a stale kontrolujem ci sa nevyskytne aj nejake sfarbenie, ale zatial nic...

papita247
30. máj 2016

@monilik tam som si toho za posledné mesiace odžila až až 😖 tak počkám do mršky 😠 a potom zasa k nej na kontrolu

alexwarring
30. máj 2016

@gerry22 ha ha :D :D :D presne... aj ja stale hladam farbu :D :D :D

popilka
30. máj 2016

@simisk Drzim paste 🙂 A pozeram, ze si tiez z pd.

gerry22
30. máj 2016

@alexwarring vidis to, uz nam trosku prisibava, nakoniec tam aj uvidime farbu a farba nikde... 🙂 🙂 🙂

alexwarring
30. máj 2016

@gerry22 radsej keby sme tu farbu uvideli na takej papierovej tycinke :D :D

gerry22
30. máj 2016

@alexwarring to ano to suhlasim tak hadam sa aj toho dockame...ja by som uz najradsej teraz testla...ale je to velmi skoro. som 3DPO...

alexwarring
30. máj 2016

@gerry22 ja som skusala 6 DPO, aj ked viem, ze je to velmi skoro a biele ako stena, ale skusala som to preto, lebo mi bolo uz dva dni tak blbo od zaludku, tak nahle ma to prepadlo zakazdym, ale to bolo asi z toho tepla

gerry22
30. máj 2016

@alexwarring 🙂 ja planujem testnut ked budem aspon 9DPO, aby som potom este viac zbytocne nestresovala, ze ci sa zadarilo alebo nie

monilik
30. máj 2016

@popilka a ty kedy ides testovat?

popilka
30. máj 2016

@monilik No ja som neodolala a kupila si dnes test. Tak ma to velmi laka skusit zajtra, ale este asi pockam. Mozno stvrtok. Ale mozno nevydrzim a skusim 😀

monilik
30. máj 2016

@popilka hiiiiiiiiiiiiiiiiii ty si teda 😀 😀 😀