icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
31. máj 2016

babyyyyy 😠 😠 😠 tak ja v stredu netestujem, lebo od dnes kramujem 🙄
ale budem na vas mysliet a drzat vam vsetkym prsty 😉

monilik
31. máj 2016

@patka182 tak to mi je luto. ☹

gerry22
31. máj 2016

@alexwarring 😀 to sme mi zeny, ktore sa nevieme dockat 😀 , tak budeme rady, ze sa k nam pripojis , budme už 4 nedockave snažilky. 😀 ked testnes a podla toho aky bude vysledok, prilep sem foto 😀

Drzim palceky s celej sily nech sa tesis // ciarok na testiku 🙂

gerry22
31. máj 2016

@monilik to mi je luto, tak buduci mesiac sa posnazite viac a urcite to date a zadari sa , budem na teba mysliet nech sa buduci mesiac zadari 😀

gerry22
31. máj 2016

@kikushaa tak vitaj medzi nami nedockavými snazilkami, aj pre mna je to velmi skoro ale som blazniva a nedockava tak skusim tu stredu aj ked len zo srandy 😀 kupim si ten najcitlivejsi test a mozno ukaze mozno nie.
Tak drzim prsteky nech sa tesis s // ciarok na testiku 🙂

monilik
31. máj 2016

@gerry22 buduci mesiac nehrozí mm nebude doma rovno okolo ovule, asi to uz necham tak... dvaja certici su akurat 😉

alexwarring
31. máj 2016

@veroniq85 Ahoj Veronika, ako dlho uz uzivas inofolic?

gerry22
31. máj 2016

@veroniq85
@kvetinka18
@zvedava29
@papita247
@babsima
@kikushaa

Všetkým držim palčeky z celej sily nech sa tesite v stredu s // ciarociek na testiku 😀 😀 😀

alexwarring
31. máj 2016

@gerry22 dakujem, bodaj by boli, ale vela tomu nedavam... :(

alexwarring
31. máj 2016

@monilik joj tak to ma teda mrzi, ze prisli :(

alexwarring
31. máj 2016

@patka182 to ma velmi mrzi Patka :(

gerry22
31. máj 2016

@alexwarring ani ja sa nespolieham na to ze bude pozitivny test, je to pre mna velmi skoro ja mam mat MS az 11 juna. ale pre skusku to stoji za to ked uz sme take nedockave 😀 😀

gerry22
31. máj 2016

@monilik aha, tak skoda, mozno este si to rozmyslite , ak nie tak nech su tvojji certikovia zdravucky a prajem vam vela stastia a lasky v zivote 🙂

gerry22
31. máj 2016

@patka182 to mi je luto, nebud smutna zadari sa nabuduce 🙂

papita247
31. máj 2016

Žienky dnes som stúpila do H*vna :D a ešte mám zbierku 2€ a tak som sa v nich hrabala a v duchu myslela na to ze ak to zajtra vyjde nech mi padne do ruky 2€ cirila a metoda a žienky verte či nie spomedzi tých kopec dvojek mi padla práve tá s cirilom a metodom ak je to pravda a ten anjelik tam hore naozaj bude mat bratríčka alebo sestričku tak sa tak naozaj zbláznim ♡

gerry22
31. máj 2016

@papita247 tak to je ozaj stastie 😀 tak hadam nieco na tom bude. 😀 tak nech ti to vyjde 🙂

zuzik_24
31. máj 2016

@monilik ja by som sa aj, ale na mna je este skoro... som 5DPO 🙂

gerry22
31. máj 2016

@zuzik_24 aj ja som 5DPO a predsa to idem skusit aj ked viem, ze je to velmi skoro. tak to skus aj ty ak sa na to citis aspon budeme dve, lebo asi zatial ja som jedina ktora to chce skusit tak skoro 😀 😀

15katka11
31. máj 2016

@papita247 :D ja ked som isla pred dvomi týzdnami z preventivky od gynekologa tiez ma obdaril nejaky vtacik ...tak tiež dúfam, ze to nebolo zbytocne a ze mi chce osud niečo naznačit 🙂

zuzik_24
31. máj 2016

@monilik uf... tak to ma mrzi...

5ka_es
31. máj 2016

@zuzik_24 alebo sa pridaj k nam sme styri co (ne)cakame mrchu okolo 12.6.

martinaj
31. máj 2016

@gerry22 5dpo neni sanca, ze ukaze.... moze najskor 8-9dpo ale to je malilinka sanca...

gerry22
31. máj 2016

@martinaj viem som si toho vedoma, 🙂 ja som tak aj planovala ze testnem az ked budem 9DPO 🙂

zuzik_24
31. máj 2016

@gerry22 ja som za, veď o nič nejde... jedno cikanie na paličku 🙂

zuzik_24
31. máj 2016

@5ka_es pridam sa aj k vam a aj k babam na zajtra 🙂

gerry22
31. máj 2016

@zuzik_24 presne tak, nemame co stratit, ak tak len ziskat 😀 a ak neukaze tak uz to nechame az na ten spravny cas ked to bude najvhodnejsie 😀

zuzik_24
31. máj 2016

@gerry22 suhlasim... my sme snazilkovali len prvý cyklus, takze ziadnu vedu z toho nebudem robit ak by aj nevyslo... mame pred sebou cele leto, snazilkovanie bude o to krajsie 🙂

gerry22
31. máj 2016

Vsetkým babam ktore idu skusat testnut zajtra drzim palce, len nebudte sklamane ak vam to neukaze , lebo poniektore sme na testovanie este skoro ak to nevyjde zajtra vyjde to v tu spravnu chvilu 😀 😀

gerry22
31. máj 2016

@zuzik_24 nemozme cakat ze sa nam to vydari hned na prvykrat, aj ked zazraky sa deju a jedna z nas bude ta stastna, mi sne tak isto snazilkovali este len prvy cyklus tak si s toho nerobim nic. Zadari sa tak sa zadari a ked nie tak o to viac chuti bude na snazilkovanie 😀 😀 😀

zuzanka_h
31. máj 2016

ja som 3DPO takze skusat to zajtra nebudem :D