Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@alexwarring 😀 to sme mi zeny, ktore sa nevieme dockat 😀 , tak budeme rady, ze sa k nam pripojis , budme už 4 nedockave snažilky. 😀 ked testnes a podla toho aky bude vysledok, prilep sem foto 😀
Drzim palceky s celej sily nech sa tesis // ciarok na testiku 🙂
@veroniq85 Ahoj Veronika, ako dlho uz uzivas inofolic?
@gerry22 dakujem, bodaj by boli, ale vela tomu nedavam... :(
@monilik joj tak to ma teda mrzi, ze prisli :(
@patka182 to ma velmi mrzi Patka :(
@alexwarring ani ja sa nespolieham na to ze bude pozitivny test, je to pre mna velmi skoro ja mam mat MS az 11 juna. ale pre skusku to stoji za to ked uz sme take nedockave 😀 😀
Žienky dnes som stúpila do H*vna :D a ešte mám zbierku 2€ a tak som sa v nich hrabala a v duchu myslela na to ze ak to zajtra vyjde nech mi padne do ruky 2€ cirila a metoda a žienky verte či nie spomedzi tých kopec dvojek mi padla práve tá s cirilom a metodom ak je to pravda a ten anjelik tam hore naozaj bude mat bratríčka alebo sestričku tak sa tak naozaj zbláznim ♡
Vsetkým babam ktore idu skusat testnut zajtra drzim palce, len nebudte sklamane ak vam to neukaze , lebo poniektore sme na testovanie este skoro ak to nevyjde zajtra vyjde to v tu spravnu chvilu 😀 😀
ja som 3DPO takze skusat to zajtra nebudem :D

babyyyyy 😠 😠 😠 tak ja v stredu netestujem, lebo od dnes kramujem 🙄
ale budem na vas mysliet a drzat vam vsetkym prsty 😉