Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@monilik aj mne konci v marci rodicovska. Uz sa nam od januara nedarí ale tak nevzdavam sa. Vsak prinajhoršom pojdem pracovať na par mesiacov. My sa vsak snažíme len o druhe a to urcite viem ze chcem pre mojho drobca surodenca nakolko ja som jedinacik takze viem posudit ako to je byt sam. Ale ak vazne tuzis aj po tretom tak to nevzdavajte len preto ze to nestihate do konca rodicaku
ahojte, žienky.... rada by som sa k vám pridala ako snažilka...
nakoľko mi pred týždňom bol zistený zamlknutý potrat a následne na to o pár dní prišiel aj spontánny, tak som ešte vo fáze regenerácie... ale pevne dúfam, že do septembra to dám a budem sa tešiť spolu s vami z našich brušiek 🙂
@veroniq85 Moja MS praveze nebola silna, vyzeralo to skor ako extremne silne spinenie s tmavou primesou krvi, uplne tmavou a trvalo to tri dni aj s cestou.
Pekný deň prajem všetkým. Tiež sa pridávam. Zajtra mam 1. DC a od 5. DC idem skusit Clostilbegyt. Inak,snažíme sa od minulého leta. Sme úplne zdraví, len sa nedarí ☹ Možno to bude už aj vekom.. Mám 34. Tak nám všetkým tu držím palce. 🙂
No baby ja dnes 28Dc a 14dpo a asi začína ms moje cykli boli 31-32 no dnes 28DC asi sa mi to po tej laparke skratilo,
@popilka vsak ano on bol extremne nezrely ale ci to nahodou nebude vadit potom pri prihlaske do skolky teda aj teraz tam dokyna vypisovala vsetky ambulancie do ktorych sme chodili a este stale chodime ale u psychosky dopadol velmi dobre bud zodpoveda rovesnikom alebo je aj popredu ona prave odporucala aby som ho dala do skolky. on je totalny extrovert
@kikushaa prosim neber to tako rypanie ale preco nechces ist do prace? Financne to urcite pomoze a urcite aj tebe to prospeje. Predsa len je rozdiel byt v spolocnosti dietata a byt s dospelakmi a intelektualne sa rozvijat. Malemu tiez prospeje byt v kolektive rovestnikov. Sice to chce viac organizovania ale tiez prinesie urcitu rovnovahu do zivota a vztahov.
Babulky, mám prosbu... ako sa počíta luteálna fáza? Prečítala som si toho habadej, avšak akosi tomu nerozumiem... viete mi prosím pomôcť? Mám 25 dňové cykly, MS mi trvá 4 dni, ovu mám na 9 deň... pomôžte pls, ďakujem. 🙂
@zuzik_24 LF je od ovu do ms.
@ajana1 chceme druhe dieta, ak sa nezadari idem naspat do prace 😀 nikde som nepisala ze nechcem ist do prace 😉 len zeby bolo lepsie ak by sme to stihli do juna, ak by sme to nestihli tak by som bola zbytok mesiacov medzi rodicovskou a druhou materskou na pn zo zdravotnych dovodov, ak by sa nedarilo rok tak by som to druhe asi ozelela. rada by som mala deti retazovo po sebe lebo viem ze keby som uz bola potom v praci nechcelo by sa mi byt cele tehotenstvo na pnke a potom minimalne dalsie dva roky doma
@butterfly333 a normálna správna dĺžka LF je aká?
@zuzik_24 12-14 dni
@butterfly333 tak to som ok potom, ja mám tých 14 - 15 dní, keďže ovu mávam už 9 deň po MS, ďakujem dievčatá 🙂
@kvetinka18 5 dní pred príchodom MS by už mohlo ukázať. Čo som čítala v odborných článkoch tak najlepšie je testovať keď je žena 9DPO a ak vtedy neukáže tak 2-3 dni pred príchodom MS. Ale záleži na tom mas HCG, kazda zena to ma inak

@popilka no neviem ci by mu dali predlzenie, ono ziadat by som asi mohla ale boh vie ci by to schvalili labo nato ze sa vsetci dusovali ako su predcasne narodene deti stale chore tak on bol za svoju 2,3 rocnu existenciu chory tak 4x 😀