Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@esminka85 tak to ta chapem ze si na depku... ja som mala prveho na druhy pokus a druheho najprv MA a potom po pauze 3 mesiace po 4 pokusoch sa podarilo... ale vtedy som uz bola tiez zufala tak som si povedala dost. prestala som sledovat ovulku milovali sme sa ked sme mali chut a prestala som citat kto sa kedy snazi a kto ma aky test a kto ma ovulu a kto je kolky DC a DPO uz som mala toho plne zuby a div sa svete ono to vyslo. a presne si pamatam ze 29.6.2013 bola u nas svokra a my s mm v spalni sme sa rehotali ze ci nas nepocuje 😀 sme si to uzili aj sme zaspali a duhy den prisla ovula a od prveho momentu som tusila ze to vyslo. ze to bolo spontanne vasnive take ako ma byt a nie nahananie sa a snazenie podla ovuly a plodnych dni a takej polohy a hentakej... len teraz akosi sa neviem do toho stavu co som mala vtedy dostat... nieco ma stale brzdi.
@kvetinka18 ja mam neg tes... avsak som 6DPO 🙂
@alexwarring
@monilik
@gerry22
@popilka ani prd moj obsnuty test z teraz lebo fotku z mobilu mi to nechcelo nahrat 😀
no do kelu baby, som myslela ze sa to tu bude kolajnicami len tak hemzit... 😒 drzim prsty v ďalšom snažení 💗
@alexwarring no pekne... do teba som vkladala vsetky nadeje ze to zachranis... 😶
@monilik Ha ha dakujem, chvilu som si myslela, ze mozno... ale po zaschnuti zostal takyto. Krce v podbrusku su castejsie a silnejsie, ak by sa MS nahodou rozhodla neprist nacas skusim este raz, ale vela tomu nedavam. Od bud. mesiaca mam noveho gynekologa, uvidim co mi povie, ci je vsetko ok.
@alexwarring mam tiez tento test a su klamlive tiez som si myslela ale minuly mesiac a prd z toho 😠
@monilik aj mna ale tak ja som s tym aj ratala lebo nemaa ziadne priznaky ;) no ani na MS sa necitim myslim ze zajtra este nepride,nevadi tak este raz odznova teda cakat kym pride MS potom kym skonci potom kym pride ovulka a potom zas ci pride MS :D ma porazi ak sa to coskoro nepodari...
@gerry22 presne tak buduci mesiac budu krajsie fotky testikov ;)
@kikushaa mame smolu, musime sa naucit trpezlivosti
@zuzik_24 tak to bola len taká recesia predsa 🙂 ja budem testovať až 13. keď mi dovtedy m nepríde.
@kakatulik ahojky, takže kontrolný spg dopadol oooveľa lepšie 🙌 počet sa nám z celkových 12mil zmenil na 44mil, morfológiu máme stále rovnakú (dobrú) ale i tak som happy že tie vitamíny predsa len pomohli 😇 na pohyblivosť ste mi radili tú studenú vodu ale to nechcel praktizovať, teraz ho budem musieť o to viac poprosiť 😁 no a čo sa týka iui tak mi v centre dr povedala buď nech mi moja gyn spraví komplet vyšetrenia alebo nech sa objednám u nich na konzultaciu. Asi to budem riešiť rovno cez nich už, lebo mi navrhla spraviť si u nich (neviem či som správne zapamätala názov) postkoitálny test, takže budúci týždeň sa na neho objednávam. Že je dobre ho robiť 2-3 pred ovuláciou. A ešte k mojmu cyklu mi povedala že na 28 dňový mám dosť neskoro ovulku (17-18dc) nevieš prosím čím by sa nejako dala ovplyvniť ovulka aby bola skôr?
A ty ako? Berieš tu VMK??
@kchan jasom začala brat inofolic a ovu som mala už na 13dc a mávala som okolo16-21dc
@kchan ahooooj,,no gratulujemm k plavcom🙂.....aj na olympiadu ich mozes poslat.Nech len tie vitaminiky mm berie dalej a vo vsetkom pokracuje.
S tym inofolicom je to tak. Na kazdeho posobi inak.Niekomu ovulku posunie dopredu,niekomu do zadu...Mna by ta ovulka netrapila,skor treba asi predlzit LF.Mas ju kratku.To by sa dalo pyridoxinom skusit,Progesteron ti moze trosku zvysit Vitexjahnaci.
No a matesku kasicku si daj urcite.Mozno ona sama to da vsetko do haptaku.Ja som s tou cistou zacala az dnes.Na plane mam 2x1g rano na laco a vecer pred spanim,ked uz mam prazdmy zaludok.
A ked pôjdete na IUI do centra,tak oni ti duphastom asi ponuknu.
Ach dievcence,vyspim sa a .....budem mat uz 38.Tak som dufala ze zostanem tehu este v 37.....😔

@monilik snazime sa 10 mesiacov..uz sme boli na kopec vysetreni a sme zdravi...tak preto nechapem