icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

5ka_es
2. jún 2016

@papita247 neda sa odfotit z blizsia?

papita247
2. jún 2016
papita247
2. jún 2016
martinaj
2. jún 2016

Kolky dpo si? Skus o dva dni 😊 drzim palce

5ka_es
2. jún 2016

@papita247 ja tam teda nič nevidím ale to je fotka ... takže ty ak tam nejaký náznak vidíš tak počkaj pár dní a skús znova 🙂

15katka11
2. jún 2016

@papita247 tiez vidím len jednu čiaročku...Asi treba ešte počkať a skúsiť otestovať neskôr. Držím palčeky 🙂

papita247
2. jún 2016

som 7-8 DPO 23DC z 30-32 nemám pravidelný tiež si myslím že je veľmi skoro aby som tam niečo videla no niekedy moje túžby sú silnejšie ako zdravý rozum 😖 😖 😖 asi to tak veľmi chcem 🙂 nevadí počkáme do mršky a keď nič tak skúšame ďalej

kchan
2. jún 2016

@ajana1 ahoj, keď by si bola taká zlatá a dala potom vedieť čo ti povedala Dr? 😊
@kakatulik babule ale ja ani nemám pred mrchou špinenie, ja idem na toaletu zbadám ružové a v tom momente sa mi spustí klasická ms.. Asi si dám urobiť horm.profil ešte raz, lebo jeden gynekológ mi ho robil ale iba pred ovulkou mi spravil odber, a asi by bolo lepšie mať odbery z každej časti cyklu. Či?

kakatulik
2. jún 2016

@papita247 ja ho tiez vidim😀

kakatulik
2. jún 2016

@kchan asi hej,ale ta LE je kratka,teda velmi na tesno.

papita247
2. jún 2016

@kakatulik váááážne ??? :D ja už ani nedúfam mal by silnieť ak je tam či nie ??

monilik
2. jún 2016

@papita247 naznak niecoho tam vidim aj ja ale moze to byt iba zvyrazneny kanalik v ktorom je kontrastna latka. pockaj aspon dva dni a testni znovu. velmi drzim palce 😉 ✊ ✊ ✊ 💗

denidi
2. jún 2016

@papita247 ja tam čosi vidím,tak drzim palce,aby to bola tá správna ciarocka😉

zaba9
2. jún 2016

@popilka
@kikushaa
@monilik no co dievcata. Niekolko dni som sa sem nedostala. Ako ste na tom? Testovali ste? Zadarilo sa niektorej?

monilik
2. jún 2016

@zaba9 ahoj, no ja som sa k testovaniu nedostala, teraz som 3DC... 😉

papita247
2. jún 2016

@monilik
@denidi
baby ďakujem úplne ma to povzbudilo dúfam že tam naozaj o dva dni niečo bude ... už teraz som ako na ihlách čo ak sa to konečne podarilo .... 🙂 ale musime myslieť pozitívne 🙂 ak sa nezadarilo teraz nabudúce už určite baby držte palce aj ja vám veľmi držím 😉 nech v tom niesom sama 😝

ajana1
2. jún 2016

@kchan takze som zas kus mudrejsia. Ak je lutealna faza aspon 10 dni tak je dostatocne dlha na otehotnenie. A mne prisli na to ze mam zle nastavene lieky na stitnu preto moje telo strajkuje. Btw bola si aj u endokrinologicky?

zaba9
2. jún 2016

@monilik ooo,neako rychlo 🙂 tak dalsi mesiac drzim palce

zaba9
2. jún 2016

@monilik ja takto. moc sa tesim. A to bolo vcera,cize 3 dni pred MS

kikushaa
2. jún 2016

@zaba9 ani jednej sa nezadarilo tak to vyzera ☹

monilik
2. jún 2016

@zaba9 jeeeeeeeeeeeeeej 😀😀😀 to je uzasna sprava 😁 tesim sa, blahoželám a nech krasne napredujete 💗💗💗

zuzik_24
2. jún 2016

@gerry22 no ja neviem... priznaky... je pravda, ze mám stále pocit na MS... avšak či si to nahováram, alebo je to skutočné... včera som mala reálne pichanie v oblasti pravého vaječníka a navečer ako keby som mala dostať MS...asi sa ale moc pozorujem... TY?

zaba9
2. jún 2016

@monilik dakujem. Dufam,ze teraz uz bude vsetko ok. Este som ani priatelovi nepovedala. Trosku mam aj strach,lebo mame uz dvoch anjelikov. ☹ Ale pevne verim,ze uz to bude ok.

zuzik_24
2. jún 2016

@gerry22 a necakam cca 8.-10.6.2016 🙂

martinaj
2. jún 2016

@zaba9 gratulujeeem😊 neboj, vsetko bude dobre, ja som natom podobne... 😉

zaba9
2. jún 2016

@martinaj noo,dufam ze to uz bude ok. Pozeram ze aj vam sa podarilo. Tak drzim palce spolocne 🙂

zuzik_24
2. jún 2016

@papita247 mne sa tam niečo vidí... velice slabé, ale vidí 🙂
držím palčeky 🙂

papita247
2. jún 2016

@zuzik_24 ďakujem 🙂 snáď to je len pravda 🙂

zuzik_24
2. jún 2016

@papita247 moc držím palce, nech čiarka silnie 🙂

monilik
2. jún 2016