Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kakatulik bociana ci testu? 😀 jeden z mnohych co som dnes robila
@myskahryzka No aku mas aj aj...gratulujeeeem.No ja sa tesim z kazdej tehulky,ale niektore ako napr.aj ty mi lezia specialne na srdci.....ved vies....
Baby ja už chcem 13. 🙂 aj keď nemám vobec žiadne príznaky :( ale už nech to je za mnouu.
@kvetinka18 vies co ja som tak zufala, ze uz neviem co so sebou 😀 ja cakam do 10 juna ci pride MS alebo nie, ale aj tak som nevydrzala a dnes padol dalsi test a zas nic 😢 😢 .....Som 8 DPO, tak bud ozaj sa tento mesiac nezadarilo , alebo sa mi stane zas to iste ako pri prvom tehotenstve, ze testy som mala negativne az do 5tt tehotenstva.
@gerry22 fuuha. Až do 5tt? Ani nesranduj 🙂 tak ale ty máš aspoň nejaké tie príznaky. Ja nič :( Ja by som mala byť ešte len 3 DPO.
@myskahryzka gratulujeeem 🙂
@kvetinka18 nooo az do 5tt, to som nemala ani ziadne priznaky a dokonca mi prisla a MS ale trvala len 3 dni, testy boli stale negativne aj po skonceni MS. az potom som mala priznaky a to mi len svokra poveddala ze ci nie som tehotna lebo kombinujem jedla, tak som si spravila test a zas negativny, zabudla som ho zahodit a asi po hodine ked som sa nan pozrela tak tam bol duch. Uz som sa nechcela stresovat tak som isla rovno na vysetrenie a tam mi povedali ze som 5tt- takze asi tak. 😀 😀 sranda vsak 😀
@gerry22 sranda :D a nie som tri dpo ale asi 6 🙂 som mala zle prepnuty kalendar 🙂
@kvetinka18 Ja som na tom veľmi podobne.... my sme tento mesiac urobili pre to všetko... brala som vitamíny, snažila som sa byť v kľude, po snažení som už ani nevstala z postele až do rána.... ja tiež nesledujem nejaké výrazné príznaky... teda sledujem nejaké, ale asi skôr tým, že sa sledujem.... Upokojujem sa tým, že budem tehotná a to, že nie sú príznaky je len dobré... a TIEŽ chcem aby už bol aspoň piatok....a hlavne máme v rodine ťažšie obdobie tak by sa zišla takáto dobrá správa 🙂
@myskahryzka blahoželám 💗
@kvetinka18 zvycajne odporucaju testovat az po 9DPO ale najlepsie je testovat po vynechani MS. Ale samozrejme ja som strasne nedockava tak testujem od 5DPO kazdy den 😀 😀 a stale nic. Tak uz pockam do toho 10 juna ci pride alebo nepride MS , lebo sa takto zbytocne stresujem a som zufala ked test je negativny ☹
@5ka_es ja si to tiež tak vravím, že tentokrát to vyšlo a basta :D snáď sa budeme tešiť spolu ;)
@gerry22 ja to vydržím až do dňa kedy (ne)má prísť a testnem. Aj keď nedočkavá veru som 🙂 myslíš si, že si môžem dať sem tam nejaký drinčik keďže ideme na dovolenku?
@kvetinka18 no to by som neodporucala vobec, viem je to tazke ked si clovek chce oddychnut a hlavne na dovolenke si dat nejaky ten drink, ale radsej si ho odopri, je to riskantne v takomto obdobi.
@kvetinka18 Ja napríklad nie som odborník na to ....ale u nás v rodine máme príslovie, že všetko s mierou nezaškodí.... takže asi by som tvrdý alkohol vynechala ale deco vínka max niekedy .....to je také zdravotné... moja sesternica si dávala dva tri glgy červeného aj keď bola tehotná...
@gerry22
@kvetinka18 no hlavne ziadne cigarety alebo napriklad liecba kortikoidmi
@papita247 ja tam nič nevidím.
@myskahryzka supeer
@butterfly333 ..no rozbehla sa poriadne..takze dnes 2dc...tu vmk som mala v plane uz tento mesiac ako ty, aale nezijeme na slovensku a tak je trosku problem sa k tomu dostat..bola som doma len 4dni a to som nestihala objednat..idem zas na konci juna, tak uz objednam vopred, ze ma tam bude cakat 🙂...vzdy to na mna tak dolahne..1dc je vzdy najhorsi..depka...☹...potom sa to pomaly zlepsuje ocakavanim..potom snazenim..potom zase cakanim...a tak dookola...vsak to poznas...zatial som vo faze - depka 🙂...

@myskahryzka jeeej faaaakt?A videli sme foto?