icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kakatulik
5. jún 2016

@myskahryzka jeeej faaaakt?A videli sme foto?

5ka_es
5. jún 2016

@dejna20 my sme dnes s manželom videli jedného letieť... tiež už sa uchyľujem k predstave, že to niečo znamená....

myskahryzka
5. jún 2016

@kakatulik bociana ci testu? 😀 jeden z mnohych co som dnes robila

kakatulik
5. jún 2016

@myskahryzka No aku mas aj aj...gratulujeeeem.No ja sa tesim z kazdej tehulky,ale niektore ako napr.aj ty mi lezia specialne na srdci.....ved vies....

kvetinka18
5. jún 2016

Baby ja už chcem 13. 🙂 aj keď nemám vobec žiadne príznaky :( ale už nech to je za mnouu.

gerry22
5. jún 2016

@kvetinka18 vies co ja som tak zufala, ze uz neviem co so sebou 😀 ja cakam do 10 juna ci pride MS alebo nie, ale aj tak som nevydrzala a dnes padol dalsi test a zas nic 😢 😢 .....Som 8 DPO, tak bud ozaj sa tento mesiac nezadarilo , alebo sa mi stane zas to iste ako pri prvom tehotenstve, ze testy som mala negativne az do 5tt tehotenstva.

gerry22
5. jún 2016

@5ka_es zvykne to tak byt, ze bocian je znamenim pre tehu. 🙂 tak drzim palceky nech to vyjde 😀

kvetinka18
5. jún 2016

@gerry22 fuuha. Až do 5tt? Ani nesranduj 🙂 tak ale ty máš aspoň nejaké tie príznaky. Ja nič :( Ja by som mala byť ešte len 3 DPO.

denidi
5. jún 2016

@simisk no ako,uz ti je lepsie?

denidi
5. jún 2016

@myskahryzka gratulujeeem 🙂

gerry22
5. jún 2016

@kvetinka18 nooo az do 5tt, to som nemala ani ziadne priznaky a dokonca mi prisla a MS ale trvala len 3 dni, testy boli stale negativne aj po skonceni MS. az potom som mala priznaky a to mi len svokra poveddala ze ci nie som tehotna lebo kombinujem jedla, tak som si spravila test a zas negativny, zabudla som ho zahodit a asi po hodine ked som sa nan pozrela tak tam bol duch. Uz som sa nechcela stresovat tak som isla rovno na vysetrenie a tam mi povedali ze som 5tt- takze asi tak. 😀 😀 sranda vsak 😀

kvetinka18
5. jún 2016

@gerry22 sranda :D a nie som tri dpo ale asi 6 🙂 som mala zle prepnuty kalendar 🙂

5ka_es
5. jún 2016

@kvetinka18 Ja som na tom veľmi podobne.... my sme tento mesiac urobili pre to všetko... brala som vitamíny, snažila som sa byť v kľude, po snažení som už ani nevstala z postele až do rána.... ja tiež nesledujem nejaké výrazné príznaky... teda sledujem nejaké, ale asi skôr tým, že sa sledujem.... Upokojujem sa tým, že budem tehotná a to, že nie sú príznaky je len dobré... a TIEŽ chcem aby už bol aspoň piatok....a hlavne máme v rodine ťažšie obdobie tak by sa zišla takáto dobrá správa 🙂

monilik
5. jún 2016

@myskahryzka blahoželám 💗

gerry22
5. jún 2016

@kvetinka18 zvycajne odporucaju testovat az po 9DPO ale najlepsie je testovat po vynechani MS. Ale samozrejme ja som strasne nedockava tak testujem od 5DPO kazdy den 😀 😀 a stale nic. Tak uz pockam do toho 10 juna ci pride alebo nepride MS , lebo sa takto zbytocne stresujem a som zufala ked test je negativny ☹

kvetinka18
5. jún 2016

@5ka_es ja si to tiež tak vravím, že tentokrát to vyšlo a basta :D snáď sa budeme tešiť spolu ;)

kvetinka18
5. jún 2016

@gerry22 ja to vydržím až do dňa kedy (ne)má prísť a testnem. Aj keď nedočkavá veru som 🙂 myslíš si, že si môžem dať sem tam nejaký drinčik keďže ideme na dovolenku?

gerry22
5. jún 2016

@kvetinka18 no to by som neodporucala vobec, viem je to tazke ked si clovek chce oddychnut a hlavne na dovolenke si dat nejaky ten drink, ale radsej si ho odopri, je to riskantne v takomto obdobi.

5ka_es
5. jún 2016

@kvetinka18 Ja napríklad nie som odborník na to ....ale u nás v rodine máme príslovie, že všetko s mierou nezaškodí.... takže asi by som tvrdý alkohol vynechala ale deco vínka max niekedy .....to je také zdravotné... moja sesternica si dávala dva tri glgy červeného aj keď bola tehotná...

gerry22
5. jún 2016

@5ka_es suhlasim s tebou, 🙂 ale je aj zname ze vinko najviac skodi a moze sposobit potrat hlavne v prvom stadiu tehotenstva. Neviem ci sa to robi aj dnes ale kedysi ho davali zenam aby potratili. Aspon do 3 mesiaca nepit alkohol, potom uz by sa aj smel ale s mierou ako pises. 🙂

5ka_es
5. jún 2016

@gerry22
@kvetinka18 no hlavne ziadne cigarety alebo napriklad liecba kortikoidmi

gerry22
5. jún 2016

@5ka_es ano presne tak, co najzdravsie sa stravovat a ziadne hnusoby do seba nedavat, ktore by mohli 🙂 uskodit v pripade tehotenstva. chranit sa treba aj ked sa snazilkuje 🙂

kvetinka18
6. jún 2016

@5ka_es @gerry22 nefajčím ani ja ani priateľ a víno isto piť nebudem kým mi nepríde ms. Myslela som skôr nejakú piňa koládu alebo niečo podobné 🙂

jarushka1981
6. jún 2016

@papita247 ja tam nič nevidím.

jarushka1981
6. jún 2016

@myskahryzka supeer

blanch12
6. jún 2016

@butterfly333 ..no rozbehla sa poriadne..takze dnes 2dc...tu vmk som mala v plane uz tento mesiac ako ty, aale nezijeme na slovensku a tak je trosku problem sa k tomu dostat..bola som doma len 4dni a to som nestihala objednat..idem zas na konci juna, tak uz objednam vopred, ze ma tam bude cakat 🙂...vzdy to na mna tak dolahne..1dc je vzdy najhorsi..depka...☹...potom sa to pomaly zlepsuje ocakavanim..potom snazenim..potom zase cakanim...a tak dookola...vsak to poznas...zatial som vo faze - depka 🙂...

kakatulik
6. jún 2016

@blanch12 ahoj,VMK existuje aj v Rakusku.Skus si pozriet na nete,alebo v nejakom vcelarskom shope pod nazvom Royal jelly,alebo tak nejak.

lenkastar
6. jún 2016

Dobre ranko baby.este je skoro ale testla som dnes rano.a ono sa tam zacina nieco rysovat, no nejdem sa tesit, obavam sa, ze to bude ten blby kanalik 😒

andrejta
6. jún 2016

@lenkastar jeej, ahoj teba si pamatam z juloviek. A myslim, ze toto kanalik nebude 🙂

kakatulik
6. jún 2016

@lenkastar musim ta sklamat,ale toto nie je kanalik....🙂