Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@monilik na endokrinologii som bola včera, zobrali mi krv, zajtra budu výsledky a pripadne zmeníme lieky podľa výsledkov. Tiež mi alergologicka predpísala iné lieky. Takze by som mala byt ok.
Baby ako dlho po neúspešnom snažení ste siahli po vitamínoch a návšteve odborníka?
@zuzik_24 aj ja som tak mala tento cyklus od 1dc som začala brat inofolic a od 13dc včeliu kašičku a ms už neprišla
Baby? Ktorá so mnou testuje v piatok a následne sobotu a nedeľu ??? U mňa zatiaľ žiadne výnimočné príznaky, ktoré by tehotenstvu nasvedčovali, ale testíky nakúpené, tak prečo ich nepoužiť... 🙂
@5ka_es
@monilik
@kareta21
@babsima ....a ja neviem co testovat ci teho ci ovu v utorok 14.by som mala dostat mrchu ale aku?sak este mam tu polomrchu co zacala v 19DC takze ja neviem fakt co testovat.Mozno len tak pre isto b utorok testnem teho lebo predpokladam ze nedostanem kedze teraz zo mna nieco tecie.Bolia ma krize a spodok podbruska,okolie vajecnikov,a nejake tlaky citim.Ale sk by motyka vystrelila,tak budem asi prva teho s alwayskou medzi nozkami.
@simisk prva nie,moja mama mala do 6.mesiaca MS :D takze 6 mesiacov nevedela ze je tehotna a zistila az ked zacitila pohyby ;) testni oboje a uvidis ved nemas co stratit okrem € za testy...a nestresuj myslim ze kazdej zene sa obcas zblazni cyklus mne tiez raz dva tyzdne MS meskala,potom prisla dvojdnova,tehu testy negativne,ovu testy pozitivne cely mesiac a nic z toho nebolo doktorka mi povedala ze to sa obcas stat moze ze sa to skratka nejako "pomota" a potom upravi ;) aj ja chcem zajtra testnut este pre istotu lebo som mala nejaky cudny a kratky menzes,uz mam po ale trochu ma picha v podbrusku a nieco sa mi nezda tak ozeliem tych par eur a testnem este raz sak co..len pre vlastne "ukludnenie" ze testovat treba ovu :D
@aluska2999 volaco slabu ke vidim ale skor z dialky...nerobila si z ranneho ze?
@aluska2999 ja nevidim nic ☹, preco si to rozoberala?
@veronika1603 áno bolo to poobede moja 🙂
@andrejta aby som to lepšie videla toto boli čudné testy teda
@aluska2999 este pockaj.kludne 2dni a potom urob obyčajný pepino alebo mamatest.
@veronika1603 mam kúpený Dr max test pobolieva ma bruško ach kiežby z tehu a tá mrchana nedosla... Predvčerom som mala toľko bielopriesvitneho hlienu že som nechápala...
@aluska2999 aha
@aluska2999 v dm-ke mali teraz pepino 1+1 gratis, tycinkove
@andrejta ďakujem moja ale kupene už mám Dr max a už aj strach z testovania že sa sklamem
@aluska2999 to vyzerá nádejne 😉 držím palce 😉
@monilik aj ty tam niečo vidíš??
@aluska2999 na tom vrchnom slabulinkeho ducha ale aj ten bielopriesvitny hlien je dobre znamenie 😉

@monilik nooo tak dufam ze zacne viac a viac rozpravat.xixi dakujem velmi pekne.ved uvidime.akoze viem ako na babo kedze to prve co som potratila tak som som ho moc pridrzala a podarilo sa..len asi bolo nieco zle kedze odislo ☹