icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kotatko1232
8. jún 2016

@monilik nooo tak dufam ze zacne viac a viac rozpravat.xixi dakujem velmi pekne.ved uvidime.akoze viem ako na babo kedze to prve co som potratila tak som som ho moc pridrzala a podarilo sa..len asi bolo nieco zle kedze odislo ☹

jarushka1981
8. jún 2016

@monilik na endokrinologii som bola včera, zobrali mi krv, zajtra budu výsledky a pripadne zmeníme lieky podľa výsledkov. Tiež mi alergologicka predpísala iné lieky. Takze by som mala byt ok.

asosa
8. jún 2016

Baby ako dlho po neúspešnom snažení ste siahli po vitamínoch a návšteve odborníka?

monilik
8. jún 2016

@asosa ja som pri prvom otehotnela hned na druhy pokus, vitamíny som riesila az v tehu. potom som otehotnela tiež hned bez vitamínov ale o to sme prišli a potom ked sme skusali tri mesiace a nic tak som zacala pit alchemilku zltozelenu a brat kys. listovu a hned sa podarilo.

asosa
8. jún 2016

@monilik no ak tento mesiac nepomôžu ovulačné testy tak nabehnem do lekárne 🙂 dávkovanie je v letáčiku, či si mala svoj systém?

butterfly333
8. jún 2016

@zuzik_24 aj ja som tak mala tento cyklus od 1dc som začala brat inofolic a od 13dc včeliu kašičku a ms už neprišla

monilik
8. jún 2016

@asosa kys. listovu podla toho aku kupis ale ja si davam raz denne respektíve ob deň ked zabudnem 😀 a alchemilku mam nalevove sacky do pol litra vody tak to si rano spravim a popijam cely den ale iba od 1DC do ovulky. potom mam pauzu az do ms

monilik
8. jún 2016

@asosa a mm berie selen zinok vitamin E na bicikovcov 😀 😀 😀

asosa
8. jún 2016

@monilik super, ďakujem za info, zas som o niečo múdrejšia 🙂

asosa
8. jún 2016

@monilik aha!!!! tak toto neviem či dám lebo drahý to necháva na osud ibaže by som musela začať rannú kávu robiť iba ja a "ochucovať" mu ju 😝

5ka_es
8. jún 2016

Baby? Ktorá so mnou testuje v piatok a následne sobotu a nedeľu ??? U mňa zatiaľ žiadne výnimočné príznaky, ktoré by tehotenstvu nasvedčovali, ale testíky nakúpené, tak prečo ich nepoužiť... 🙂

monilik
8. jún 2016

@5ka_es ja mozem s tebou od piatka akurat tak ovulku testovat 😀 😉

kareta21
8. jún 2016

@5ka_es ja budem testovat uz zajtra..MS mam dostat v piatok...

babsima
8. jún 2016

@monilik pridavam sa na piatkove ovu testovanie :D

simisk
8. jún 2016

@5ka_es
@monilik
@kareta21
@babsima ....a ja neviem co testovat ci teho ci ovu v utorok 14.by som mala dostat mrchu ale aku?sak este mam tu polomrchu co zacala v 19DC takze ja neviem fakt co testovat.Mozno len tak pre isto b utorok testnem teho lebo predpokladam ze nedostanem kedze teraz zo mna nieco tecie.Bolia ma krize a spodok podbruska,okolie vajecnikov,a nejake tlaky citim.Ale sk by motyka vystrelila,tak budem asi prva teho s alwayskou medzi nozkami.

monilik
8. jún 2016

@simisk 😅 no bodaj by to ta motyka...!!! a toto co terat mas nemoze byt menzes?

babsima
8. jún 2016

@simisk prva nie,moja mama mala do 6.mesiaca MS :D takze 6 mesiacov nevedela ze je tehotna a zistila az ked zacitila pohyby ;) testni oboje a uvidis ved nemas co stratit okrem € za testy...a nestresuj myslim ze kazdej zene sa obcas zblazni cyklus mne tiez raz dva tyzdne MS meskala,potom prisla dvojdnova,tehu testy negativne,ovu testy pozitivne cely mesiac a nic z toho nebolo doktorka mi povedala ze to sa obcas stat moze ze sa to skratka nejako "pomota" a potom upravi ;) aj ja chcem zajtra testnut este pre istotu lebo som mala nejaky cudny a kratky menzes,uz mam po ale trochu ma picha v podbrusku a nieco sa mi nezda tak ozeliem tych par eur a testnem este raz sak co..len pre vlastne "ukludnenie" ze testovat treba ovu :D

aluska2999
8. jún 2016

Žienky som 27DC vidíte niečo?

veronika1603
8. jún 2016

@aluska2999 volaco slabu ke vidim ale skor z dialky...nerobila si z ranneho ze?

andrejta
8. jún 2016

@aluska2999 ja nevidim nic ☹, preco si to rozoberala?

aluska2999
8. jún 2016

@veronika1603 áno bolo to poobede moja 🙂

aluska2999
8. jún 2016

@andrejta aby som to lepšie videla toto boli čudné testy teda

veronika1603
8. jún 2016

@aluska2999 este pockaj.kludne 2dni a potom urob obyčajný pepino alebo mamatest.

aluska2999
8. jún 2016

@veronika1603 mam kúpený Dr max test pobolieva ma bruško ach kiežby z tehu a tá mrchana nedosla... Predvčerom som mala toľko bielopriesvitneho hlienu že som nechápala...

andrejta
8. jún 2016
andrejta
8. jún 2016

@aluska2999 v dm-ke mali teraz pepino 1+1 gratis, tycinkove

aluska2999
8. jún 2016

@andrejta ďakujem moja ale kupene už mám Dr max a už aj strach z testovania že sa sklamem

monilik
8. jún 2016

@aluska2999 to vyzerá nádejne 😉 držím palce 😉

aluska2999
8. jún 2016

@monilik aj ty tam niečo vidíš??

monilik
8. jún 2016

@aluska2999 na tom vrchnom slabulinkeho ducha ale aj ten bielopriesvitny hlien je dobre znamenie 😉