icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

simisk
8. jún 2016

@monilik ja prave ze ani neviem,totok nemam silne krvacanie,zvladla som to s tenkymi intimkami.Zacalo mi to v piatok teda stvrtok som navecer zbadala na toaletaku biely husty hlien,trosinku sfarbeny do ruzova.V piatok -sobotu spinenie,v nedelu 19DC jasno cervena krv,aj v pondelok,ale nehrcalo zo mna ako pri menzese,zvladla som to len na intimkach,v utorok uz len trochu a dnes zas slabsie.Je mozne ze by to bolo uhniezdovanie?Som citala kade co,uz som prezrela vsetky mozne clanky...

aluska2999
8. jún 2016

@monilik aj pichanie a bolesť v podbrušku? Kiežby to vyslo žienky 🙂 každej z nás to prajem 🙂

monilik
8. jún 2016

@simisk fakt neviem moja... 😕
@aluska2999 najistejsie bude testnut rano alebo o dva dni a uvidime 😉

alexwarring
8. jún 2016

@zuzik_24 ahoj, nooo u mna narobil tiez podivuhodne veci, ale tehotna som z neho zatial zial nezostala :/

aluska2999
8. jún 2016

@monilik dobre testnem pozajtra ach držte palce✊✊✊

monilik
8. jún 2016

@aluska2999 drziiim ✊✊✊

aluska2999
8. jún 2016

@monilik ďakujem veľmi krásne 😘

kareta21
9. jún 2016

Tak baby, skusala som test a nic :( zajtra ma dorazit MS

lenkastr
9. jún 2016

uz aj mna boli v podbrusku, zajtra skusim testnut aj ked neviem ci vydrzim :D

kareta21
9. jún 2016

Baby, na co je alchemilka a kedy sa pije??citala som, ze niektore baby ju spominali..dakujem

kakatulik
9. jún 2016

@kareta21 alchemilka zltozelena je celkove brana ako zenska bylinka.V nemcine sa nazyva FRauenmantel,co je v preklade zensky plast a to ju velmi pekne vystihuje.Harmonizuje zenske hormony,ale najpriaznivejsi ucinok ma na svalovinu maternice.Na maternicu celkove.Pije sa najlepsie dva krat denne,tak 2-3 deci tepla po duskoch.Ak chces otehotniet,,tak iba do ovulky,lebo moze sposobit nadmerne stahy mmaternice .

kareta21
9. jún 2016

@kakatulik dakujem velmi pekne 🙂

kakatulik
9. jún 2016

@kareta21 niet za co .Urcite skus.Ak mas rada bylinky,tak ti bude urcite chutit. Ja osporucam pit tu sypanu,ale existuju aj nalevove sacky.Dostat kupit za par eur v kazdej lekarni.

kareta21
9. jún 2016

Mam ju zacat pit hned od 1 dna MS??

kakatulik
9. jún 2016

@kareta21 ano,tak to bude najlepsie. 🙂.

monilik
9. jún 2016

@kareta21 ano mozes od prveho dna ms az do ovulky. niektore zdroje pisu ze sa moze aj potom ale ja si radsej davam pauzu...

kareta21
9. jún 2016

@monilik
@kakatulik dakuje...vyskusam 🙂

gerry22
9. jún 2016

@kareta21 Ahoj ja som presne tak isto na tom ako ty, vcera som si robila test bol negativny a zajtra mi ma dorazit MS. Citis sa ze ti dojde zajtra alebo ani nie?.

kareta21
9. jún 2016

@gerry22 praveze neviem..raz si myslim, ze sa zadarilo ale testy ma presviedcaju, ze nie 🙂 a ty??

gerry22
9. jún 2016

@kareta21 tak isto. 🙂 Pobolievanie v podbrusku uz dva tyzdne, citlive prsia, naladovost ale testy negativne. Neviem som zmätená, uz si aj myslim, ze snazilkovanie sa nezadarilo. Minuly mesiac som mala spinenie den pred MS ale dnes nemam a ma prist zajtra. tak neviem podla bolesti to neviem zistit lebo brusko mam nafuknute uz dva tyzdne aj pobolievanie. tak som velmi zvedava ci pride alebo nie. 😀

kareta21
9. jún 2016

@gerry22 no uvidime zajtra..som zvedava..berem to tak, ze ani pri prvom mi test neukazal hned, az ked mi MS meskala..no zacina ma boliet hlava takze zrejme zajtra dostanem..to je u mna hlavny PMS priznak

gerry22
9. jún 2016

@kareta21 Aj ja som velmi zvedava, mne tiez pri prvom tehu test neukazal az lekar mi potvrdil tehu, a to som bola uz v 5tt

monika2101
9. jún 2016

🙂 mne má prísť mrcha 16.6 :-/ tak dúfam, že už ani nepríde 🙂 tentokrát sa držíííím 🙂 netestujem 😀 ( som zvedavá dokedy ) 😀 áááááách

matrix87
9. jún 2016

Ahojte,tak som dnes bola na endokrinologii na kontrole,pytala som sa hlavne na vplyv liekov na tehu,povedala doki,ze by praveze mali pomoct k tehu,ale ze da spravit este vysetrenie zenskych hormonov,tak som zvedava co z toho... ale tento mesiac sme akosi aj polavili,tak neviem neviem...

aluska2999
9. jún 2016

Žienky vidíte niečo som 28DC test robený teraz ráno sa mi nedalo ani zajtra nebude dať

aluska2999
9. jún 2016

Prepáčte ak otravujem ale stále mám pocit že som v tom ci sa zase mylim a moc sledujem? ☹

jarushka1981
9. jún 2016

@monika2101 vydrrrrž

jarushka1981
9. jún 2016
aluska2999
9. jún 2016

@jarushka1981 čo povieš?

monilik
9. jún 2016

@aluska2999 ja tam veru druhu tentokrat nevidim... treba vydrzat do dna kedy ma prist MS a potom z ranneho mocu testovat... aj tak tymi testami a tym ze to budes vediet skor nic neovplyvnis. drzim palceky. ✊ ✊ ✊ 💗