Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@monilik aj pichanie a bolesť v podbrušku? Kiežby to vyslo žienky 🙂 každej z nás to prajem 🙂
@simisk fakt neviem moja... 😕
@aluska2999 najistejsie bude testnut rano alebo o dva dni a uvidime 😉
@zuzik_24 ahoj, nooo u mna narobil tiez podivuhodne veci, ale tehotna som z neho zatial zial nezostala :/
@monilik dobre testnem pozajtra ach držte palce✊✊✊
@aluska2999 drziiim ✊✊✊
@monilik ďakujem veľmi krásne 😘
Tak baby, skusala som test a nic :( zajtra ma dorazit MS
uz aj mna boli v podbrusku, zajtra skusim testnut aj ked neviem ci vydrzim :D
Baby, na co je alchemilka a kedy sa pije??citala som, ze niektore baby ju spominali..dakujem
@kareta21 alchemilka zltozelena je celkove brana ako zenska bylinka.V nemcine sa nazyva FRauenmantel,co je v preklade zensky plast a to ju velmi pekne vystihuje.Harmonizuje zenske hormony,ale najpriaznivejsi ucinok ma na svalovinu maternice.Na maternicu celkove.Pije sa najlepsie dva krat denne,tak 2-3 deci tepla po duskoch.Ak chces otehotniet,,tak iba do ovulky,lebo moze sposobit nadmerne stahy mmaternice .
Mam ju zacat pit hned od 1 dna MS??
@kareta21 tak isto. 🙂 Pobolievanie v podbrusku uz dva tyzdne, citlive prsia, naladovost ale testy negativne. Neviem som zmätená, uz si aj myslim, ze snazilkovanie sa nezadarilo. Minuly mesiac som mala spinenie den pred MS ale dnes nemam a ma prist zajtra. tak neviem podla bolesti to neviem zistit lebo brusko mam nafuknute uz dva tyzdne aj pobolievanie. tak som velmi zvedava ci pride alebo nie. 😀
🙂 mne má prísť mrcha 16.6 :-/ tak dúfam, že už ani nepríde 🙂 tentokrát sa držíííím 🙂 netestujem 😀 ( som zvedavá dokedy ) 😀 áááááách
Ahojte,tak som dnes bola na endokrinologii na kontrole,pytala som sa hlavne na vplyv liekov na tehu,povedala doki,ze by praveze mali pomoct k tehu,ale ze da spravit este vysetrenie zenskych hormonov,tak som zvedava co z toho... ale tento mesiac sme akosi aj polavili,tak neviem neviem...
Prepáčte ak otravujem ale stále mám pocit že som v tom ci sa zase mylim a moc sledujem? ☹
@monika2101 vydrrrrž
@jarushka1981 čo povieš?
@aluska2999 ja tam veru druhu tentokrat nevidim... treba vydrzat do dna kedy ma prist MS a potom z ranneho mocu testovat... aj tak tymi testami a tym ze to budes vediet skor nic neovplyvnis. drzim palceky. ✊ ✊ ✊ 💗

@monilik ja prave ze ani neviem,totok nemam silne krvacanie,zvladla som to s tenkymi intimkami.Zacalo mi to v piatok teda stvrtok som navecer zbadala na toaletaku biely husty hlien,trosinku sfarbeny do ruzova.V piatok -sobotu spinenie,v nedelu 19DC jasno cervena krv,aj v pondelok,ale nehrcalo zo mna ako pri menzese,zvladla som to len na intimkach,v utorok uz len trochu a dnes zas slabsie.Je mozne ze by to bolo uhniezdovanie?Som citala kade co,uz som prezrela vsetky mozne clanky...