icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

korytnacka1981
10. jún 2016

@5ka_es určite áááno, krása, gratulujeeeeeeeeeeeem

monilik
10. jún 2016

@kudusko ale to boli naozaj pozitivne testy... inak to ze krvacas este nemusi znamenat ze nie si tehotna... niektore zeny maju v case ms krvacanie aj niekolko mesiacov napriek tomu ze su teho... 😕

korytnacka1981
10. jún 2016

@kudusko a to čo to? ja som špinila pri všetkych 3 tehu, pri druhom až 9 dní

kotatko1232
10. jún 2016

Babulky mohlo by sa stat ze by som vobec nepotratila a ze by sa doktor zmylil??
ze by som krvacala a aj ked by som bola tehulka??citim sa tam divne a stale som nedostala Menzes..
dnes rano som bola tak hladna ze som zjedla 2x majky pasteky a 3 rozteky co ja ledva 1 roztek zjem...

monilik
10. jún 2016

@kotatko1232 mozne je vsetko, ale ak si krvacala a doky ti potvrdil ze sa ti odlucuje sliznica tak je to malo pravdepodobne... neskusala si test? psychika robi hrozne vela, su zeny co su tehotne a nevedia o tom lebo si to nepripustaju, moja teta nam rozpravala o kolegyninej dcere, ktoru lekari presvedcili ze nemoze mat deti, ms mala kazdy mesiac normalne, neprislo jej divne ze pribrala, kedze bola pri sebe tak ani brucho si nevsimala ze sa jej moc zväcsuje a nebolo jej ani podozrive ze citi zvlastne pohyby v bruchu - myslela si ze to creva a zrazu doma tlaky na velku, myslela ze nejaka crevna viroza ju chytila lebo par dni hnackovala a znenazdajky na WC zacala rodit... 😀 a na druhej strane su zeny co tehotne nie su ale si to nahovaraju - vidia na sebe vsetky priznaky tehotenstva, psychicky si privolaju meskanie ms, priberanie na bruchu a pod... ale dietatko ziadne... :-I
ale bodaj by si mala pravdu a bola by si teho, bolo by to uzasne 🙂
akurat som sa rozpravala na ihrisku s mamickou, ktora otehotnela hned v prvy mesiac po kyrete a krvacala a doktori ze to nie je mozne ze to je nebezpecne, chceli ju poslat na kyret ale nesla a sups a uz ma rocnu dcerku.

zuzik_24
10. jún 2016

@alexwarring verím, že čoskoro sa nám tie "podivuhodné veci" zmenia na "podivutehotné veci" 🙂

zuzik_24
10. jún 2016

@5ka_es na velmi správnom mieste 🙂 nech pekne silnie, gratulujem 🙂

zvedava29
10. jún 2016

1DC... ☹

kareta21
10. jún 2016

@gerry22 ahoj..ako??uz si dostala??ja este nie..dufam, ze uz ani nepride 🙂

monilik
10. jún 2016

@zvedava29 no do kelu... 😒 to ma mrzi.

zuzik_24
10. jún 2016

@zvedava29 ☹ ☹ ☹

zvedava29
10. jún 2016

@monilik dačo mi hovor, človek sa od polky cyklu teší a potom také sklamanie...

zvedava29
10. jún 2016

@zuzik_24 a ty ako? už si dostala?

monilik
10. jún 2016

@zvedava29 odkedy snazilkujes?

zvedava29
10. jún 2016

@monilik od novembra, taká som sklamaná

kudusko
10. jún 2016

@korytnacka1981 zlatko uz aj krvacam normalne a ciarka bledla :(
@monilik dakujem ste zlate 🙂

kareta21
10. jún 2016

Ahojte..mam otazocku..cyklus mavam pravidelny, 26dnovy..vzdy myslela, ze ovu mavam v strede cyklu..15.5. som mala poslednu MS ale ovu bolesti nastali az cca 31.5 az 1.6. znamena to, ze ovu este len mala nastat alebo uz prebehla??dakujem 🙂

monilik
10. jún 2016

@zvedava29 moja to mi je fakt luto 😒
skus trochu vypnut, nemysliet na babatko, ist niekam na dovolenku alebo na wellness vikend, zacni sa venovat niecomu uplne inemu, aby si nebola upnuta iba na babatko... ja si pamatam ze pri druhom som cely čas iba cakala bud na ovulaciu alebo na menzes vsade okolo same tehošky, kamošky rodili jedna radosť a ja som na nic ine nemyslela a potom to sklamanie ma prinutilo povedat si dost. vykaslala som sa na celeho konika a cakanie ovulacie a sledovanie hlienu a znasilnovanie mm tusim som vtedy zacala castejsie bicyklovat a trochu som sa odreagovala a milovali sme sa ked sme mali obaja chut bez ohladu na to ci bol vtedy vhodny cas na plodenie... a vyslo to. vtedy ked som to prestala sledovat a prestala som dufat...
velmi drzim palce nech to v dalsom cykle vyjde. hlavu hore a skus to brat trosku s nadhladom 😉

monilik
10. jún 2016

@kareta21 podla mna ked su tie bolesti tak sa prave uvolnuje vajicko. takze ked bolesti prestanu uz je po ovulacii

gerry22
10. jún 2016

@kareta21 ahoj , ano dostala som mrchu hnusnu a silnu ako svinu aj s poriadnymi bolestami ☹ ☹ ...tak tebe drzim palce aby ti nedosla mrcha..aby si sa tesila s pozitivneho testiku 😀 😀

gerry22
10. jún 2016

Ahojte baby , takže dnes mi prisla hnusna mrcha bolestiva, ☹ prisla mi presne ako hodinky v termine. takze sa pridavam k snazilkovaniu do najblizsej ovulky. drzim palceky k ďalšiemu snazilkovaniu 😀 😀

gerry22
10. jún 2016

@5ka_es gratulujem tesim sa s tebou, 😀 😀 😀 mne to nevyslo tento mesiac

luciskooo
10. jún 2016

Akosi sa to tu zacina s tymi // rozbiehat..tak sa velmi tesim z kazdej z vas..my dnes zatial iba ovu ciarky...takze to vidim na uprsany vukens v posteli🙂

korytnacka1981
10. jún 2016

@kudusko joooj

kareta21
10. jún 2016

@gerry22 to ma mrzi...testy mam stale biele..tak som zvedava, kedy dojde...

zuzik_24
10. jún 2016

@zvedava29 jasne... som3dc

5ka_es
10. jún 2016

@gerry22 Mrzí ma to, aj keď aktuálne mi je nejak nevoľno lebo som dnes zanedbala pravidelné jedenie takže aktuálnu situáciu netreba závidieť..... Hllavne to bol zatiaľ "len duch" tak sa snažím to brať pragmaticky keby náhodou... 🙂 Každopádne myslím na Vás baby 🙂

5ka_es
11. jún 2016

Tak porovnanie vcerajsieho a dnesneho testu 🙂 asi uz nie je priestor na pochybnosti ...🙂

denidi
11. jún 2016

@5ka_es je to jasné😉😃 drzim palceky nech máš zdravé a pokojne tehulkovanie😉

kareta21
11. jún 2016

Tak baby, vcera som mala dostat MS, ta nikde a testy snehovobiele..takze iba obycajne meskanie..hadam coskoro dorazi a zacneme odznova