Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@baby24 ,
Vitaj! Ty si teda speci pripad. Viem ze si uz asi prestudovakta vselico,ale skus stranku www.fertility.sk. su tam celkom dobre postrehy a p.Bielikova robi aj poradenstvo.
@junacik no ja to prežívam už po piaty krát,no snád sa ešte zadarí.
@butterfly333 Joj, to nie, to mi je velmi luto, prajem, aby si bola cim skor ok a netrapila sa.
@butterfly333
@martinaj dievcata tak to ma mrzi. Prajem vam skore zotavenie aspon po fyzickej stranke a dufam ze aj psychicky to zvladnete. Dufam ze sa vam coskoro opat podari.
@aluska2999 zajdi k dr, nech ti vezme krv na hcg a budes hned vediet. Takto sa zbytocne trapis... Aj ked, podla mna ti len zblbol cyklus. Mozno tym, ako na to velmi tlacis...
@alexwarring Dakujem vám babenky je to velmi smutné no život je už taký.
@veroniq85
@butterfly333 je mi to ľúto, třeba stále dúfať, že sa to raz podarí, pozitívne myslenie🙂
Ahojte baby som 34 DC z 30-32 2-4 dni mrcha mešká z ranného moču digi test negatívny prosím Vás neviete čím by to mohlo byť zvyčajne ich mávam presne .... skôr skoršie ale nikdy nie neskôr ... bolesti mám ako keby som mrchu mala no keď idem na WC nič ... ani náznak iba obyčajný výtok ako vždy po ovulke ... BT nemeriam takže som mimo ... :-/ ďakujem za odpovede krásny zvyšok večera prajem
🙂
@papita247 neskusala si obycajny testik
@popilka
@kristinka28
no podľa mňa boli tam duchovia podľa mojej sestry (má 2 detičky) tam nebolo nič ... ani slabá tak dnes som všetky testy vyhodila ... a zmierila sa s tým že tehu nie som ešte keď mi to neukázal digi tak som si povedala že už som sprostá z toho testovania že určite naschval hnusoba dnes príde no mrcha stále nikde ... ☹
@butterfly333
@martinaj je mi to velmi luto dievcata ☹
@kvetinka18 jeeej je tam nieco 🙂
@kvetinka18 je tam dušík 🙂 drzim prsty!!!
@kvetinka18 jectam krasny ruzovy dušik 🙂
@kvetinka18 krásny dušik 😉
@kvetinka18 peknucky dusik 😉
@kvetinka18 je to tam gratulujem.... 🙂 drzim palceky
Ďakujem baby. V skutočnosti je tá čiarka silnejšia. Idem si kúpiť ešte digi test 🙂
@kvetinka18 jeej gratulujem 😀
@kvetinka18 gratulujeeeem 🙂 🙂 rysuje sa tam druha ciarka, tak nech je kazdym dnom silnejsia. Krasne tehu prajem 😀
@kvetinka18 kolky DC si?
Ahojte, tak vysledky krvi - zial negativne ☹ ze mohlo ist aj o biochemicke teh.

@baby24 ahoj a vitaj. Určite je tu veľa báb, ktoré ti poradia. Pripadne minimálne povzbudia.